Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Funkční ponožky české značky Northman vhodné na sport: dámské i pánské

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Jiři Tlamka, 603259429

neumim se dostat na přehled zásilkoven

Slevomat.cz

Dobrý den, Jiří, v jakém bodě se Vám to konkrétně nedaří? U výběru způsobu doručení stačí zvolit Zásilkovnu a poté zadat identifikační údaje Vaši adresy, kdy se před Vámi zobrazí nejbližší výdejny. Pokud byste potřeboval pomoc klidně se nám ozvěte na čísle 222 745 354 nebo na e-mailu vip.podpora@slevomat.cz, kde Vám pomůžeme. Pěkný den

Soňa

Dobrý den, zvazuji koupi Vasich ponozek. Mám zkušenost s ponožkami z bambusového vlakna (kupované přes Slevomat), s kterými nejsem spokojená. Noha v nich klouže a velmi rychle začly zmolkovatet. Jednoznačně na nošení jsou příjemnější ponožky s vysokým obsahem bavlny. Máte srovnání s bambusovými ponožkami? Dá se říct, že Vaše ponožky jsou opravdu kvalitní a noha v nich nebude klouzat? Na jakou teplotu se mají prat? Děkuji za povězení dotazu.

Northman Outdoor

Dobrý den, ano zkušenost s bambusovým vláknem máme také a vyrábíme z něj, nicméně v tomto případě a stížnostech na „kluzkost“ ponožky na noze bych řekl, že kamenem úrazu bude spíše síla použitého elastanu v ponožce kterou jste zakoupila, případně obsah gumy, jenž u našich ponožek používáme právě k tomu, aby ponožky lépe seděly na noze a neklouzaly. Bambus je jinak příjemné vlákno na omak, přírodní s antibakteriálními vlastnostmi. Pokud v ponožce není na exponovaných místech překryté odolnější přízí, je méně trvanlivé, ale jinak nic proti bambusu. Co se žmolkovatosti týče, jedná se o vlastnost daného vlákna a žmolkovat Vám bude i bavlna (pokud není mercerovaná). Zase je to ale o kvalitě příze a konstrukci ponožky, tedy některá bude žmolkovatět více než jiná. Prát doporučujeme na 40° bez aviváže a určitě neužívat sušičku!

Robert Vaverka

Dobrý den,
zde uvádíte složeni u těchto ponožek Running Low Ultralight:
Složení: 40 % Bavlna, 40 % Polyester, 15 % Nylon® (100 % polyamid), 5 % Lycra®
a na Vašich web stránkách u těchto ponožek máte jiné složení:
80% ACTIVE COTTON, 5% LYCRA, 15% NYLON.
Které složení platí na slevomatu nebo na Vašich stránkách?

Děkuji za odpověď

Northman Outdoor

Dobrý den, složení je stejné.. ACTIVE COTTON 80% je seskaná příze skládající se ze dvou složek, kdy obě jsou ve stejném poměru a to 50% Bavlna / 50% Polyester. Proto tedy ACTIVE COTTON 80% = 40% Bavlna a 40% Polyester.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru