
Termín
Platnost do 4. 9. 2018.
V ceně
Španělské letní menu
- Tapas
- 1× degustační variace španělských klobás, šunky, zelených fazolek na česneku a omáčka alioli (min. 300 g)
- 1× zapečená bylinková bageta
- 2× polévka
- gazpacho – studená španělská zeleninová polévka
- 2× hlavní chod podle výběru
- celá čerstvá pečená ryba (podle aktuální nabídky – nejčastěji pražma královská či mořský vlk, min. 300 g), čerstvé bylinky, grilovaná zelenina, pažitkové máslo
nebo - grilovaná vepřová panenka (min. 170 g), hráškové pyré, baby brambor, sezónní zelenina
- celá čerstvá pečená ryba (podle aktuální nabídky – nejčastěji pražma královská či mořský vlk, min. 300 g), čerstvé bylinky, grilovaná zelenina, pažitkové máslo
- 2× dezert
- čokoládový fondant – jemný čokoládový dezert podávaný s omáčkou z vanilky
Můžete využít do 4. 9. 2018
- Rezervace: Stůl si zamluvte alespoň dva dny předem a nejpozději 14 dní před koncem platnosti voucheru na tel. 377 224 595. Při rezervaci nahlaste kód zakoupeného voucheru.
- Při rezervaci upřesněte hlavní chody: zda chcete rybu, nebo panenku.
- Platební karty: Berou tu karty Visa, MasterCard, American Express, Maestro.
- Ostatní možnosti: Wi‑Fi, parkování, klimatizace.
- Jídlo s sebou: Posezení v této restauraci je zážitek, nikam nechoďte a bavte se přímo na místě. Odnos s sebou není možný.
Změnu rezervace proveďte nejpozději 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Nemusíte umět nijak zvlášť španělsky, abyste pochopili, že tyhle 4 chody budou „bueno“!
Když se řekne španělská kuchyně, rozzáří se oči jedlíků a často zazní i uznalé pomlasknutí. Středomořské speciality jsou totiž jedna báseň, temperamentní jako místní obyvatelstvo a stejně rozmanité jako zdejší krajina. I vás o tom přesvědčí v Restaurante Bar de Tapas el Cid.
Smlsnete si na 4chodovém menu, kterému kraluje vepřová panenka či čerstvá ryba. (Ryby mohou být různé, nejčastěji tu ale narazíte na pražmu královskou nebo mořského vlka.) K jídlu si nechte namíchat koktejl či jiný drink z nápojového lístku. Skvělou kulisou vaší hostiny pak bude originální interiér, který zdobí obrazy plzeňského malíře Jiřího Kovaříka s motivy koridy. A čas od času tu hraje i živá hudba.