Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

2hodinové minikurzy masáží: relaxační, těhotenská, partnerská i antistresová

Masáže Jan Šel Praha  (mapa) 10 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Šárka

Dobrý den, pokud bych si vybrala 2 kurzy, zakoupim předpokládám dva vouchery. Je možné absolvovat kurzy v 1 den (tedy 4 hod)? Musím mít s sebou „klienta“? Děkuji za odpověď.

Masáže Jan Šel

Hezký den, co se týče živých masérských kurzů, tak se hradí vždy jedno kurzovné za každého člověka. Takže pokud chcete přijít například na kurz ve dvou, tak je zapotřebí koupit dva vouchery. Pokud chcete přijít na kurz smaa, stačí jeden voucher.

„Klienta“ potřebujete pouze na kurz partnerské masáže, protože jak název říká, učíte se masáž zad s vašim partnerem navzájem. Jinak na ostatní kurzy jako jsou antistresová masáž hlavy, relaxační masáž, těhotenská masáž, masáž miminek a další můžete přijít samozřejmně sama. Termíny kurzu najdete na webu www.jansel.cz v sekci „Kurzy“.

Jitka

Dobrý den,
chtěla bych si vybrat partnerskou masáž. Musím si koupit dva vouchery, když chci jít na minikurz se svým přítelem? Děkuji za odpověď.
 Jitka

Masáže Jan Šel

Hezký den Jitko,
ano v případě kurzu Partnerské masáže je zapotřebí si zakoupit celkem dva vouchery. Jeden voucher se vztahuje na jedno kurzovné, tedy na jednoho člověka. Děkuji za váš dotaz. Mohu ještě nějak pomoci?

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru