Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Užijte si kreativní odpočinek: modelování výrobku z keramiky i zdobení

5,0 / 5 Turkovická keramika Ondřejov  (mapa) 20 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Marie Vrabcová

Děkuji za předchozí odpověď. Ještě mě napadlo, v případě, že bychom chtěli zakoupit 2 vouchery na výrobu na hrnčířském kruhu, mohli bychom pak mít workshop oba společně? Děkuji, hezký den.

Turkovická keramika

Ano, můžete přijet spolu a na kruhu se prostřídáte ( jeden bude točit a druhý malovat na vytočený výrobek – 2 až 3 výrobky ) Počítejte 3 h. strávené v dílně :)
Děkuji a přeji hezké dny.

Marie Vrabcová

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, v případě zakoupení voucheru „Ruční výroba“ tedy nejde o práci na hrnčířském kruhu, ale vymodelovaní jiného výrobku než hrnečků, váz apod.? Pokud bych měla zájem o takové výrobky, na které je potřeba hrnčířský kruh, je potřeba zakoupit voucher „Tvorba na hrnčířském kruhu“, rozumím tomu správně? Děkuji za info!

Turkovická keramika

Dobrý den, ano , pokud by jste ráda točila na hrnčířském kruhu je potřeba zakoupit voucher ,, Tvorba na hrnčířském kruhu. Děkuji, Pudíková

Pospíšilová Jana

Dobrý den, ráda bych vzala obě děti 10 a 13 let na výrobu výrobku na hrnčířském kruhu a malování. Je nutné, abych zakoupila voucher i pro sebe, když půjdu jako doprovod?

Turkovická keramika

Dobrý den, když jdete jako doprovod a nebudete v dílně nic tvořit :), nemusíte si kupovat voucher. Děkuji, Pudíková

Pauknerová Edita

Dobrý den.
zajímalo by mě kdybych dětem koupila ruční výrobu i malovaní vymyslíme spolu termín aby oba kurzy mohli absolvovat v jeden den?
myslím třeba si prvně něco vytvořit a pak namalovat??
Když se rozhodnou že se jim tvoření libí (to očekávám) je možno u Vás dokoupit další materiál? hlavně když jeden bude rychlejší než druhý…
děkuji za odpověď

Turkovická keramika

Dobrý den, určitě termín vymyslíme :) a není problém cokoli v dílně doladit. Jak staré děti máte ? Ptám se jen z důvodu soustředění, pokud mají vydržet modelování a malování 3 hod., jestli to na ně nebude moc náročné.
Nebo si můžete vyhradit více času a děti se mezi kurzy mohou jít proběhnout třeba na nedaleké hřiště......... a pak se do dílny vrátit. Děkuji, hezké dny, Irena Pudíková

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru