Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Zážitková jízda po dálnici ve Ferrari F360

4,7 / 5 Ferrari v HK Hradec Králové  (mapa) 64 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Team Ferrari v HK

Moc děkujeme za kladnou reakci, a bylo nám velkou cti, že můžeme umožnit takový zážitek z jízdy. :-)

Team Ferrari v HK

Ano sedí a je k dispozici, kdyby po dobu trvání jízdy bylo cokoliv potřeba.

martas

Dobrý den,v autě při jízdě se mnou sedí i instruktor?.

renata

Dobrý den, chci manželovi koupit jízdu ve Ferrari, za cenu 2× 599,– + benzin 300,–. Manžel bude sám řídit pod dohledem instruktora ? Ano nebo ne ? Odpověď prosím rychle, protože akce končí od této chvíle za 30 hod. Díky !

Team Ferrari v HK

Tak odpovídáme rychle, ano pan manžel bude řídit sám aby si jízdu mohl co nejvíce užít :-).

Honza Novák

Dobrý den, doplatek za benzín se dvojnásobí při 30ti minutové jízdě? Děkuji za potvrzení. HN

Team Ferrari v HK

Ne ne ten zůstává stejny, chceme tímto udělat vstřícný krok těm co zvolí delší jizdu.

Andrea

Dobrý den, mohu se zeptat a omlouvám se, jestli blbě, nebo sem si nevšimla, že to někde je. Je nutností platit nějakou zálohu za auto? Zpravidla se platí asi 20tisíc. Děkuji

Team Ferrari v HK

Určitě u nás platit žádnou zálohu nemusíte bohatě si stačí zaplatit voucher a pohonné hmoty :-)

Team Ferrari v HK

Moc děkujeme za kladnou reakci, a těšíme se na další tak moc příjemné a slušné fandy vzpinajícího Koně, pro které rádi uděláme maximum k jejich spokojenosti.

pepek-jm

Dobry den, musim plne souhlasit s reakci Team Ferrari na predchozi prispevek. Uz samotne usednuti do tak nadherneho vozu je zazitkem. Dnes jsem poukaz vyuzil a opravdu nelituji. Jeste ted se mi tresou nohy :) Samotne seslapnuti plynoveho pedalu po zarazeni rychlosti je opravdu uzasny zazitek. V tu chvili nejde vsechno stranou, ale za vas :) Jednotka vzadu buraci jak kdyby vsechny pred sebou chtela sezrat a rucicku na tachometru jsem nejako nepostrehl. Uz se moc tesim na pristi akci a za tuhle velice dekuji a samozrejme vsem fandum silnych aut moc doporucuji.

P.S. chtel bych vyzdvihnout take instruktora a jeho ochotny, ale hlavne lidsky a pratelsky pristup. Diky.

RP

Dobry den,
rad bych se zeptal, jak presne mam chapat tuto slevu. tedy ja budu muset jet max 130km/h abych neporusoval predpisy a to ma byt ten zazitek? to auto pojede tak na 3 rychlostni stupen.
vubec tento zazitek nechapu a netusim, jak bych si ho mohl radne uzit. to je asi stejne jako bych se svezl beznym osobnim autem. proste pojedu 130 po dalnici.

S pozdravem
 RP

Team Ferrari v HK

Dobrý den,
tak myslím, že jízda v tomto autě určitě není jen o maximální možné rychlosti, ale především a pocitu z jízdy v takovém autě, jinak na zážitku ze zrychlení z 0 – 100 určitě nenhraje omezená 130km rychlost roli, dále jedna se o otevřený vůz kde bez zatažené střechy těžko pojedete nějaké závratné 250 km rychlosti a především o co nám jde, je to že chceme aby si klient užil jízdy víc než cca 3 minut na okruhu kde nemá ani čas na to se s vozem ztotožnit a už vůbec ne s ním jet 300 km/h jako si mylně někteří myslí, protože to může maximálně tak profesionální jezdec a ten se ji přiblíží jen hodně vzdáleně, proto dle našich zkušeností pro obyčejného člověka jako je většina z nás je určitě tato varianta daleko záživnejši a pohladí ho víc po duši než masivní a v hodně vysokém tempu probíhající jízdy na okruhu, kde spíš záleží na tom vystřídat co největší počet klientů než na klientu samotném a o to nám určitě nejde, nám záleží na tom aby každý kdo si s autem zajede odcházel plný pozitivních zážitku.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru