Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Jedinečná kyselina hyaluronová v nejvyšší koncentraci 3 % o objemu 30 ml

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Jaroslava Bilkova

Dobrý den. Chci se zeptat, zda Kyselinu hyaluronovou mohu pouzivat místo denního a nočního krému proti vráskám. Děkuji za odpověď.

Naturevital

Dobrý den, paní Jaroslavo, děkujeme Vám za Váš dotaz. Záleží na stavu a typl pleti a jaký problém potřebujete řešit. Hyaluronové 3%ní sérum BIO-PHASE2 je velmi účinným přípravkem pro redukci jemných i hlubších vrásek, ale pomáhá také korigovat nedokonalosti pleti (jizvičky, akne, rozšířené póry, pigmentové skvrny). Při pravidelném používání dochází postupně k viditelnému zlepšení a zpevnění pleti. Takže samozřejmě můžete používat sérum samostatně, ráno a večer, nebo kdykoli během dne, dle potřeby. Pleťové krémy, ať již Váš oblíbený krém, nebo můžeme doporučit BIO-PHASE2 pleťové krémy obsahující extra vysoký podíl kyseliny hyaluronové (nízkomolekulární a vysokomolekulární), ty zesilují a umocňují účinky kyseliny hyaluronové. Obsahují další složky které na pleť příznivě působí a dodávají ji další potřebné látky. Jsou tak vhodné pro komplexní péči. Můžete nás též kontaktovat na naší zákaznické lince, kde Vám rádi poradíme. Přejeme Vám hezký den.

Hana

Dobrý den, je mi 49 let, je pro mne vhodnější pleťové sérum BIO-PHASE 2 proti vráskám nebo Kyselina hyaluronová 3%?
Děkuji za odpověď

Naturevital

Dobrý den, paní Hano, děkujeme Vám za Váš dotaz. Hyaluronové 3%ní sérum BIO-PHASE2 tvoří vysoce kvalitní komplex ecocertifikovaných kyselin hyaluronových s dvěma velikostmi molekul a kolagen. S extra vysokým podílem nízkomolekulární kys. hyaluronové působí do nejspodnějších vrstev pleti, intenzivně plet hydratuje, stimuluje tvorbu vlastní kyseliny hylauronové a vlastního kolagenu, pomáhá účinně ve zpevnění pleti, v redukci jemných i hlubší vrásek. Sjednocuje ton pleti, zmenšuje póry, pomáhá s redukcí pigmentových skvrn, s projevy akne, i s drobnými jizvami. Je vhodné pro všechny typy pleti, ale hlavně pro zralou a stárnoucí pleť, pro pleť suchou, citlivou i pro problematickou pleť.
Intenzivní obnovující olejové sérum obsahuje komplex cenných anti-age látek. Vzácný extrakt Acmella Spilanthes Flower zpevňuje a vyhlazuje pleť, extrakt z květů granátového jablka a rostlinný squalane pleť chrání před oxidačním stresem a intenzivně pleť hydratuje. Extrakt z kaviáru, BIO arganový a BIO jojobový olej, mandlový olej a za studena lisovaný olej z jader meruněk pleti dodávají výživu, jemnost a vláčnost. V revitalizační péči proti vráskám lze používat každý produkt samostatně s viditelnými výsledky, nebo lze oba přípravky v ranní i večerní péči kombinovat, kdy po aplikaci hyaluronového séra použijete Intenzivní obnovující sérum s Acmellou. Výhodou této kombinace je umocnění efektu, ale navíc pleť zjemní a pomůže vytvořit ochranný film který brání ztrátě vlhkosti a chrání pleť před vysoušením a dehydratací. Velmi vhodnou kombinací, obzvláště pro zralou pleť s vráskami, je taktéž aplikace Hyaluronového séra s pleťovými krémy řady BIO-PHASE2, s výběrem krému dle potřeby. Můžete nás též kontaktovat na naší zákaznické lince, kde Vám rádi poradíme. Přejeme Vám hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru