Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vzhůru do přírody! Apartmá, vyhřátý bazén, rybník a ráj pro houbaře

Vila Anna Beskydy (mapa) 5 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Mili Mikulíková

Dobrý den,

měli byste volný apartmán pro 3 osoby o víkendu 28.-30.9.2018?
Děkuji,
hezký den,
M. Mikulíková

Vila Anna

Dobrý den,
tento prodloužený víkend je již bohužel plně obsazený. Můžu vám nabídnout například volný víkend 12.-14.10.2018 nebo prodloužený víkend s podzimními prázdninami 26.-30.10.2048.
Mimo víkendy máme v září i říjnu dostatek volných termínů, v listopadu jsou volné i všechny víkendy.
S pozdravem
Petra Kopecká, Vila Anna

Miroslava

Hezký den,
mohla bych se prosím zeptat, který víkend (jakýkoli víkend pátek až neděle) v září máte volné ubytování v apartmánu s balkonem či terasou pro dvě rodiny? Jedna rodina jsou dva dospělí a malé dítě, druhá rodina jsou tři dospělí. Nevadilo by nám bydlení společně ani odděleně.

Děkuji za odpověď

Vila Anna

Dobrý den, v apartmá Elegance i Standard máme v září všechny víkendové termíny obsazeny, V říjnu by pro Vás byl vhodný termín 12.-14.10., kdy je ještě volná celá vila. Voucher na apartmá Elegance sice v akci na Slevomatu není, dle smluvních podmínek se však ubytování v tomto apartmánu rovná koupi dvou voucherů u varianty Economy. Elegance je naše největší apartmá, v němž se pohodlně ubytují dvě rodiny. Jsou zde 3 pokoje, předsíň, koupelna, kuchyně a velká terasa. Samozřejmostí jsou také oddělené ložnice. Děkujeme, s pozdravem Tomáš Kopecký, Vila Anna

Michaela Starečková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda by bylo volno v termínu 18–21.9.2018, economy pokoj, 2 dospělí a dítě 11 měsíců. Je možné zajistit na tento termín postýlku? Děkuji

Vila Anna

Dobrý den, jsme potěšeni Vašim zájmem o ubytování ve Vile Anně. V tomto termínu máme apartmá Economy volné, pro 3 osoby je velmi pohodlné, v dubnu prošlo rozsáhlou rekonstrukcí a je úplně nové. Postýlku samozřejmě zajistit můžeme, stejně tak i židličku, stoleček, nočník, hrazdu, a to bez příplatku. Také venkovní prostory jsou dobře zařízeny pro malé děti. Právě rodiny s dětmi jsou také našimi nejčastějšími hosty. V případě zájmu si prosím zakupte voucher – varianta všední dny. Děkuji. S pozdravem Petra Kopecká, Vila Anna.

Barbora Strejčková

Dobrý den, máte prosím volný pobyt pro 4 osoby v termínu od 28.9.-30.9.
Děkuji a přeji hezký den
 BS

Vila Anna

Dobrý den, v období státního svátku 28.9. máme již apartmány obsazeny. Uvolňují se až v neděli 30.9. Zdraví Petra Kopecká, Vila Anna.

Andrea Kovářová

Dobrý den,prosím bylo by možno se u Vás ubytovat v termínu 23.-25.9 jedná se o 3 osoby. Děkuji Kovářová

Vila Anna

Dobrý den,
ve Vámi požadovaném termínu máme volné i apartmá Standard i apartmá Economy…
Budeme potěšeni a jsme s pozdravem
Kopečtí / Vila Anna

Bořivoj Zak

Oprava termínu, 15.a16.9.18

Vila Anna

Dobrý den, ve Vámi požadovaném termínu máme již obsazeno… s pozdravem Kopečtí / Vila Anna wellness

Bořivoj Zak

Je možné pořádat u vás oslavu 60. narozenin v období 15.a16.10.pro cca 18 osob

Vila Anna

Dobrý den, ve Vámi požadovaném termínu máme již obsazeno… s pozdravem Kopečtí / Vila Anna wellness

Zdena Baďurová

Dobrý den
jaká je možnost stravování

Vila Anna

Dobrý den,
nabízíme bydlení v apartmánovém domě. Apartmány mají plně vybavené kuchyňky, na zahradě máme kryté sezení s možností grilování (např. čerstvě ulovených pstruhů z našeho rybníka). Pokud by se vám nechtělo nic připravovat, dá se objednat dovoz zdarma z restaurace, vzdálené cca. 6 km a také je možnost vyzkoušet, jak chutná v místních restauracích a hospůdkách (nejblíže 4,5km od Vily Anna). Více informací se dočtete na našich oficiálních stránkách www.vila-anna.com.
S pozdravem
Kopečtí, Vila Anna

Milena Šňupárková

Dobrý den, mám dotaz, zda jsou volné termíny i v srpnu pro 2 osoby . zdraví milena Šňupárková

Vila Anna

Dobrý den,
děkujeme za váš zájem o naše ubytování. Platnost voucherů Slevomatu je až od září 2018. Srpnové termíny máme již plně obsazené, ale od září je tam spousta volných termínů, i víkendy. Pro 2 osoby doporučuji ubytování v apartmá Economy, které je velice prostorné a za výhodnou cenu.
S pozdravem
Petra Kopecká, Vila Anna

Tomaš Smuž

Dobrý den
Chtěl jsem se poptat na ubytovani od 11.8–14. 8 2018.
Pokoj bych ještě upřesnil
Bylo by to pro 2 dospělé
Děkuji za vyřizení
S pozdravem Smuž Tomáš

Vila Anna

Dobrý den,
jsme potěšeni Vašim zájmem o ubytování ve Vile Anně. Ve Vámi požadovaném termínu máme obsazeno, první volný termín je až koncem srpna. Dovolujeme si upozornit, že využítí zakoupených slevových voucherů je možné až od 2.9.2018, kdy začíná platnost akce. S pozdravem Petra Kopecká

Ka

Hezký dobrý den, ráda bych se zeptala, zda by byla možnost ubytování ve dnech 27.-30.9. Bohužel není možná online rezervace.
Děkuji. Veselá

Vila Anna

Dobrý den,
v tomto termínu máme volno. Můžete si koupit pobyt v apartmá Standard na tři noci víkend. Apartmá Economy je v tomto termínu již obsazené. Pokud by vás bylo více (např. dvě rodiny), doporučuji zakoupit si dva vouchery na apartmá Economy, které platí pro ubytování šesti osob v apartmá Elegance.
S pozdravem
Petra Kopecká, Vila Anna

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru