Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Káva i dort s sebou z Českavárny Portheimka pro 1 nebo 2 osoby

4,5 / 5 Českavárna Portheimka Praha - Smíchov  (mapa) 210 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Jana

Dobrý den,
párkrát jsem u Vás byla a vždy pobíhal mezi stolky velký pes. Patřil někomu ze zaměstnanců. Vadilo mi to. Ještě ho tam máte?

Českavárna Portheimka

Dobrý večer Jano,
pokud myslíte maďarského ohaře, tak ten je můj. Každopádně se ale u nás přes den psi běžně vyskytují. Mrzí mne, že vám to vadilo, ale jsme kavárna v parku, takže jsme otevřeni jak maminkám s kočárky, tak i místním pejskařům. Chápu, že to nemusí vyhovovat každému, ale ostatní k nám chodí zejména i kvůli tomu.
Děkuji za pochopení.
Přeji vám hezký víkend,
Jaroslav Hrubý
Českavárna Portheimka

Iva

ad Marta Krátká: když nakoupíte nad 150,–Kč a jdete platit, objeví se tam políčko s nabídkou uplatnění slevy. Pokud je ale nákup za méně, kredity se uplatnit nedají (resp. dají pouze v kategorii Platinum…)

Slevomat.cz

Dobrý den, Ivo, děkujeme za zprávu pro paní Martinu :) Ještě jsem tam upřesnil pár informací, ale musím Vás pochválit za přesné informace :) Na účet Vám přistála drobnost, kterou si udělejte radost :) Pěkný den

Marta Krátká

Jak uplatnit slevu 70 kč?

Slevomat.cz

Dobrý den, Ivo, 70 kreditů, které máte k dispozici jsou do kategorie Degustační menu. Stačí tedy kliknout na Restaurace a bary, poté na kategorii Degustační menu a jak píše Iva v komentáři nad touto zprávou, při objednávce nad 150 Kč stačí před výběrem typu platby odkliknout kolonku uplatnit kredity. Pěkný den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru