
Termín
Platnost do 31. 8. 2018.
V ceně
- 300 gramů hovězího tataráku
- 8 topinek
Omezení
Rezervace: Termín návštěvy podniku oznamte dostatečně předem na tel. 722 728 771.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 8. 2018.
V ceně
- 500 gramů hovězího tataráku
- 16 topinek
Omezení
Rezervace: Termín návštěvy podniku oznamte dostatečně předem na tel. 722 728 771.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
V populárním železničářském magazínu Train se nedávno objevila zajímavá zpráva. Vlaky vyjíždějící z Prahy do Berouna jsou prý od Dobřichovic vždycky prázdné. Lidé tu vystupují a jdou na tatarák.
Když se řekne chalupa, vybaví si každý pohodu a oddych. No a v případě Chalupy budete mít ještě o vzpomínku navíc – výborné jídlo. Na takový tatarák totiž hned tak nezapomenete. Vyváženě namíchaný a rovnou 300 nebo až 500 gramů a přiměřeně topinek k tomu.
Chalupa je podnik s příjemnou atmosférou, dobrým jídlem a osobním přístupem ke každému hostovi. Najdete ji v okrese Praha-západ, jen kousek od Dobřichovic. Ideální bude, když její návštěvu spojíte s výletem na Karlštejn nebo do Karlického údolí. Pokud se svezete osobákem z Hlavního nádraží nebo ze Smíchova, určitě neuděláte chybu – trať vede kolem Berounky. Restaurace je bezbariérová a v případě, že se ji rozhodnete navštívit třeba se svými domácími mazlíčky, rozhodně vás ve dveřích neotočí čelem vzad. A zajímavost na konec? Do Chalupy se rád vrací také odborník na jídlo a kulinářství Roman Vaněk, který ji dokonce pochválil ve své knize S vařečkou kolem světa.
„Mám rád restauraci Chalupa v Letech, kde bydlím se svojí rodinou. Tam pečou vlastní banketky. Obyčejné houstičky, které udělají hostům obrovskou radost s obyčejnou kuchyní, která si na nic nehraje, a s dokonalým personálem, který dokáže navodit atmosféru domácího prostředí.“ |