Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

NASIL®: přírodní antibakteriální mýdlo s nano stříbrem pro ochranu pokožky

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Blanka Peniašteková

Dobrý den, můžu Vás ujistit, že nejsem konkurence, ale běžný zákazník Slevomatu a úsudek si dělám vždy zásadně před nákupem výrobků, platbou a jejich užitím. Právě obal na fotografiích v porovnání s obalem mýdla s klasickou distribucí v lékárnách (s označením Novinka) působí dost amatérsky a ne právě důvěryhodně. Popis " MYDLO přírodné s nanostriebrom" nesporně není text v českém ani ve slovenském jazyce. Určitě můžete namítnout, že obal nemá vliv na kvalitu výrobku, ale podobné „překlady“ a popisy jsou často jedním z indikátorů neoriginálních výrobků, kterých už jsem potkala na e-shopech jako máku. Pokud se mezi ně tento výrobek neřadí, je to dobrá zpráva pro zákazníky s již zakoupeným výrobkem. Nehodnotila jsem výrobek před jeho nákupem, ale důvěru v něj a důvod mé volby – nákupu v lékárně. Ač se Vám může zdát můj názor paranoidní, v rámci zpětné vazby právě negativní postřehy obvykle přispívají k zlepšení.

Nanostříbroplus

Dobrý den, obal s doplňkovým nápisem „novinka“ se již v prodeji nepoužívá minimálně 2 roky, bohužel lékárny používají původní fotku z databáze PHARMDATA. Jelikož mýdlo se prodává více jak 5 let a nedošlo k žádné podstatné změně ve složení ( není důvod složení měnit), tak proto nelze takovou informaci již na obalu uvádět. Nicméně díky Vám jsem objevil chybu ve slovenském překladu ( za což Vám děkuji), protože správně má být „MYDLO prírodné s nanostriebrom“ a jak jsem zjistil, k chybě došlo korekturou v tiskárně, protože původní návrh zaslaný do tiskárny tuto chybu neobsahuje. V dalším dotisku obalů již bude chyba opravena. Co se týče fotek, záleží na úhlu pohledu, každý to vnímá jinak. Nicméně jak jsme již psali, jedná se o TOTOŽNÝ A ORIGINÁLNÍ VÝROBEK a za to ručíme. Zkuste, porovnejte, napište názor podpořený zkušeností. Věřte nám, že nebudete zklamaná a budete u nás nakupovat opakovaně, jak to činí řada našich klientů.
Hezký den přeje team NANOSTRIBROPLUS.CZ

Blanka Peniašteková

Mýdlo Nasil s nanostříbrem je výrobek VINSVIN SP. Z O.O. DABROWA GORNICZA. To je certifikovaný výrobek, který se prodává v lékárnach. To co nabízíte vy, je něco v napodobujícím obalu s podezřelým česko-slovenským popisem a odkazem na stejně podezřelý WEB. Nemám nejmenší důvěru v obsah a doufám, že většina lidí si to před nákupem prověří, stejně jako já.

Nanostříbroplus

Dobrý den, společnost NANOSTRIBRO PLUS s.r.o. je distributorem výhradního dovozce tohoto mýdla pro Českou a Slovenskou republiku. Tak jak uvádíte, výrobcem tohoto mýdla je společnost VINSVIN SP. Z O.O. DABROWA GORNICZA. Mýdlo prodávané v lékárnách je ze starší obalové šarže ( taktéž obsahující texty v českém a slovenském jazyce), která je postupně nahrazována novým obalem. Jedná se o totožné mýdlo se stejným složením, které je zatím se starým obalem dostupné v lékárnách. S ohledem na to, že došlo k změně způsobu distribuce ( v současné době taktéž jednáme o novém distributorovi do sítě lékáren) i obalu, může se Vám toto jevit jako jiný produkt, ale garantujeme všem, že mýdlo, které u nás nakoupíte je ORIGINÁLNÍ VÝROBEK společnosti VINSVIN A JE REGISTROVÁNO V SYSTÉMU PHARMDATA. Váš příspěvek se mi spíše jeví jako nějaký pokus konkurence distkreditovat prodej tohoto mýdla prostřednictvím Slevomatu. Domnívám se, že ocenění kupujících mluví za vše. A pokud chcete toto mýdlo koupit za jiné peníze v lékármě, je to Vaše volba. Nicméně dělat si úsudek a hodnotit výrobek bez toho, abych výrobek zakoupil a použil, se nám jeví minimálně podezdřelé.
Hezký den přeje team NANOSTRIBROPLUS.CZ

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru