Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Opera Aida v antické aréně ve Veroně a koupání u jezera Lago di Garda

4,4 / 5 CK Jukej Itálie (mapa)

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Alla Cillerová

Dobrý den.Co stojí /průměrná cena/ na operu.Děkují Cillerová

CK Jukej

Dobrý den, cenová hladina je cca 1200 – 5000 Kč. Děkujeme.

Lenka S.

Dobrý den, chci se zeptat, jaká je obsazenost zájezdu Aida 10–12.8.? Zda se již naplnila minimální kapacita? A kdy se dozvíme, zda se zájezd bude konat či nikoliv?

CK Jukej

Dobrý den, tento zájezd má minimální počet účastníků 45 a do odjetí tohoto termínu zbývá ještě 29 míst. Prodej bude ještě ale cca 2 týdny pokračovat, pak dojde k rozhodnutí o jeho odbavení. Děkujeme za zájem.

Marta Matolová

Dobrý den. Chci se zeptat, zda je někde k dispozici plánek areny, abych se podívala na místa dle kategorií? Jsou i ty nejlevnějsí vstupenky k sezení a nebo je i varianta ke stání? Předem děkuji, Marta

CK Jukej

Dobrý den, plánek areny naleznete na oficiálním webu www.arena.it. Vstupenky jsou pouze na sezení. Děkujeme za zájem!

MarieK83

Dobrý den, chci se zeptat, jak je v tuto chvíli velká šance na odbavení zájezdu opera Aida ve Veroně + Lago Di Garda?? Děkuji za odpověď.

CK Jukej

Dobrý den, tento zájezd má minimální počet účastníků 45 a do odjetí tohoto termínu zbývá ještě 35 míst. Prodej bude ještě ale 2 – 3 týdny pokračovat, pak dojde k rozhodnutí o jeho odbavení. Děkujeme za zájem.

Marie60

Dobrý den, jaká je prosím obsazenost zájezdu 10–12.8. opera Aida?? Kolik míst chybí do minimální obsazenosti tohoto zájezdu?? Stalo se někdy, že se tento zájezd nenaplnil?? Chci koupit zájezd jako dárek k narozeninám pro manžela,proto bych se ráda informovala předem. Děkuji za pochopení a za odpověď.

CK Jukej

Dobrý den, tento zájezd má minimální počet účastníků 45 a do odjetí tohoto termínu zbývá ještě 35 míst. Jako dárek tento zájezd nedoporučuji, je nejisté jeho odjetí. Prodej bude ještě ale 2 – 3 týdny pokračovat, pak dojde k rozhodnutí o jeho odbavení. Děkujeme za zájem.

Radim Vosika

Dobrý den, je možné si rezervovat sám vstupenky na představení ? Rád bych si je rezervoval sám poněvadž Vaše ceny vstupenek neodpovídají nabídce v areně(

CK Jukej

Dobrý den, zcela určitě můžete – je to dáno i itinerářem, nicméně doporučuji kupovat po min. obsazenosti zájezdu, což zatím ani zdaleka není. Děkujeme.

Jakub Rathouský

Dobrý den, jaká je obsazenost zájezdu 17–19.8. ( Nabucco ).
 Děkuji

CK Jukej

Dobrý den, na tomto zájezdu ještě není naplněna minimální kapacita zájezdu, zatím je obsazeno cca 15 míst. Děkujeme!

Lenka

Dobrý den, koupila jsem si s kamarádkou zájezd s operou Aida. Chtěla bych se informovat na aktuální obsazenost tohoto zájezdu(Aida). Děkuji za odpověď.

CK Jukej

Dobrý den, minimální kapacita zájezdu v tuto chvíli ještě není naplněna. Děkujeme!

Zdenka Dolanská

Hezky vecer,mam k Vam dotaz.Chtela bych jet se synem a dcerkou s Vami na koupani.Taky bychom moc radi sli vecer na predstaveni,dcera (4roky) by spala v kocarku,musim koupit listek i pro ni?Dekuji za odpoved.

CK Jukej

Dobrý den, informovali jsme se a bohužel s kočárkem není možné do hlediště amfiteátru vjíždět. Děkujeme!

Katka

Dobrý den,
pokud bych si zájezd (Aida) objednala a nenaplnil by se počet 40 účastníků, budu o tom nějak posléze informována , že se zájezd nekoná a budou mi peníze proplaceny zpět?
Děkuji za odpověď

CK Jukej

Dobrý den, při nenaplnění minimální kapacity zájezdu jsou samozřejmě účastníci kontaktováni a platba je jim vrácena zpět v plné výši. Děkujeme!

Petra

Dobrý den, kdy se dozvíme, zda se výlet koná? Případně jaká je již obsazenost zájezdu (Aida)? Děkuji.

CK Jukej

Dobrý den, zájezd se teprve minulý týden začal prodávat, Předpokládáme, že jasno bude do konce června. Zatím je větší zájem o Nabucco. Děkujeme.

Barbora Osk

Dobry den,
0 noci znamena, ze hotel si platime a zajistujeme sami. Neni v cene v zajezdu?
 Dekuji

CK Jukej

Dobrý den, zájezd je se dvěma nočními přejezdy bez ubytování, na místě jste pouze do večera. Děkujeme za zájem!

Anna Zelenková

Dobrý den. prohlížím si nabídku na festival opery do Verony. Jsou uvedeny 2 termíny na 2 opery. Po rozkliknutí ve věte Vyhraje Aida nebo Nabucco se otevře podrobná nabídka zájezdu a tam je termín těchto 2 oper opačně. A. Zelenková

CK Jukej

Dobrý den, děkujeme za upozornění, již jsme opravili. Zdraví CK Jukej

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru