Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pošlete tuky k ledu: zhubněte pomocí thermo-kryolipolýzy a lymfodrenáže

4,8 / 5 Designer for Body Praha - Vinohrady  (mapa) 19 prodejů

Přehled nabídky

5,0

velmi milá paní

Hanka
Varianty (6)

Bouchněte šampaňské, kupte si nové plavky! Letos budete neodolatelná.

K tomu, abyste se cítila dobře, přispěje thermo-kryolipolýza, na kterou si zajdete do Designer for Body. S tímto neinvazivním ošetřením to zvládnete bez jehel, injekcí, anestetik, léků proti bolesti a času na zotavení. Ošetření je pohodlné pro většinu klientů a provádí se přístrojem Cryomax.

„Hot and cool“ efekt

Tato procedura tuky nejprve rozehřeje a poté zmrazí, tak dochází k rozpadu buněčného jádra a „mrtvé“ tukové buňky jsou vylučovány z těla pryč. Nejedná se o nasávací kryolipolýzu, ale o deskovou, přístrojem je tedy možné ošetřit nejen klasické partie jako horní a dolní břicho, stehna, zadek a boky, ale také lýtka a především ruce a „špíčky“ u podprsenky, což je žádané ošetření do šatů a plavek.

Počet ošetření záleží na aktuálním tělesném stavu každého jednotlivce, v průměru je třeba 3–5 návštěv pro výrazný efekt.

Kryolipolýza – tukové buňky po ošetření:

  • do 1 hod. velikost tukových buněk normální, žádný úbytek
  • za 2 dny začínají být patrné úbytky
  • za 14 dní velké úbytky
  • za 30 dní je vyloučení tukových buněk dokončeno s úspěšným výsledkem

Lymfodrenáž podpoří účinek

Po samotném ošetření thermo-kryolipolýzy je nutné následně podstoupit přístrojovou lymfodrenáž, která podpoří a zajistí správnou funkci lymfatického systému, skrz který v následujících dnech budou lipidy z tukových buněk vylučovány z těla ven. Můžete si rovnou vybrat variantu s lymfodrenáží, nebo si ji připlaťte na místě. 

Opakované ošetření dané partie je možné nejdříve za další 3 týdny. Během této doby se doporučuje lymfodrenáž alespoň 1× týdně.

Výhody ošetření

Nahoru