Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Odstranění rozšířených žilek na obličeji nebo jiné části těla

4,0 / 5 Estetické studio Ronia Praha  (mapa) 13 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Jana

Dobrý den,
je možné odstranění žilek i na opálené pletí (dovolená u moře). Jaký je doporučovaný časový odstup? Četla jsem, že mohou vzniknout pigmentové skrvny. Děkuji.

Estetické studio Ronia

Dobrý den, Jano, odstranění je možné i na opálené pleti. Doporučovaný odstup mezi ošetřeními je 1, až 2 týdny. Pigmentových skvrn se nemusíte obávat. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Olga

Dobrý den, mohu se po zákroku opalovat? Četla jsem, že odstranění žilek by se mělo provádět na podzim a během zimy, jelikož se nesmí na sluníčko, aby nevznikala pigmentace. Chtěla bych je odstranit ještě před dovolenou, ale tam si chci sluníčka užívat.

Estetické studio Ronia

Dobrý den, Olgo, po zákroku určitě alespoň 14 dnů nevystavovat kůži přímému slunci a popřípadě doporučujeme užít opalovací krém min 50+. Těšíme se na Vaši návštěvu!

oli

Dobrý den,
uvedená nabídka je pro plochu 50cm2, mám však na obličeji drobné rozšířené žilky v rozsahu 3× max 1cm2.
Mám si zakoupit uvedený voucher, popř. je možné se s vámi domluvit individuálně – např. cena dle impulsů?

Estetické studio Ronia

Dobrý den, na ošetření by Vám měl jeden voucher stačit a je možné se následně domluvit individuálně. Kontaktujte nás prosím na emailové adrese. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Monika Čechová

Dobrý den, dělají se na kůži po ošetření modřiny? Mám zájem si zakoupit 3× ošetření, ale platnost voucher je do 12.10. A mezi procedurami doporučujete min. 14dní odstup. Nerada bych v létě chodila s viditelnými modřinami. Děkuji.

Estetické studio Ronia

Dobrý den, Moniko, nemusíte se obávat, po proceduře odstanění žilek na kůži žádné modřiny nezůstávají. Doporučený čas mezi ošetřeními je 14 dnů, je možné se ale domluvit i na kratších rozestupech. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru