Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

1677 Kč za celý den strávený v Paříži. Eiffelova věž, katedrála Notre-Dame, Vítězný oblouk a Invalidovna. Navštivte jedno z nejkrásnějších měst světa!

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
FKSP
Lucie Sedlářová

Dobrý den můžu se zeptat na kolik vyjde ± celková cena zájezdu i se všemi vstupy ? Nějak se nemůžu dopočítat :-D

Vacíková V.

Dobrý den, záleží jaké památky stihnete navštívit. Většina památek má pro studenty ( až do 26 let ) vstupy se slevou nebo zdarma.

Lenka

Když zakoupím voucher pro 2lidi a autobus se na ten termín nezaplní, vrátíte mi peníze ?

Vacíková V.

Dobrý den, zatím nevíme kolik bude lidí na konkrétní termín. Pokud bude málo lidí, můžeme akci ještě prodloužit.

Ivana

Dobrý den, jak zjistím, že je volný termín 5.7.-7.7. 2012, a zaručíte mi, že tento termín dostanu, ?

Slevomat.cz

Volný je, termín máte v záložkách u ceny.
Děkuji

Martina

Dobrý den, jsou ještě volná místa na termín 6. – 8.5. nebo ten následujcí? děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, volné jsou oba.
Rozklikněte si záložku s cenou – jsou tam vypsané obsazenosti :)
Děkuji

Elena

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat na pár věcí:
bude možné nechat si osobí věci přes den v autobuse?
lze u památek využít pouze ISIC CARD nebo stačí obyčejný studentský průkaz?
jak dlouho budeme u jednotlivých zastávek?
Když chceme jet dvě, že budeme ve stejným autobuse. Děkuji

Vacíková

Dobrý den, osobní věci si samozřekmě v busu nechat můžete. Pokud budete uplatňovat u památek studentskou slevu, je vždy lepší mít ISIC CARD . Když pojedete dvě osoby, zaručíme vám usazení do jednoho busu – potvrzení při objednání v CK.

Adéla

Dobrý den, chci se zeptat, když sem si vybrala termín na který je přihlášeno pouze 20 zájemců nebo méně je možno že tento termín nebo termín s malým počtem zájemců bude zrušen? Jak postupujete v těchto případech? Děkuji za odpověď

Vacíková

Dobrý den, termíny se rychle plní. Uvidíme kolik bude zájemců v jednotlivých termínech při skončení akce. Je zřejmé, že s 20 klienty se jet nedá. Akce je prodloužená, tak uvidíme.

Slevomat.cz

Dobrý den,
akce je prodloužena, cestovní kancelář počítá, že při 42 místech se vždy pojede. Bude případně nabídnut jiný termín. Zkuste akci někde zveřejnit, třeba pojedou i Vaši známí a počty navýšíme :)
Děkuji.

Ondrej Pro

Dobry den, Londyn letecky (nebo alespon autobusem na vice dni) nenabidnete? Radi bychom ;)

Vacíková

Dobrý den, nabídku najdete na našich stránkách.
 www.ckmaj.cz

petra

myslím tím rezervaci vstupenky na Eiffelovu věž.

Vacíková

Dobrý den, uvidíme jak to bude v květnu. Pokud to bude možné, vstupenky můžeme zarezervovat.

petra

dobrý den,znamená to tedy,když jsem si vybrala termín po 19.červnu,že pak cestovní kancelář rezervuje vstupenky a nebo si je musíme zarezervovat sami?Jinak jsem s nabídkou velice spokojená a přesně na takou jsem už dlouho čekala.

Slevomat.cz

Dobrý večer.
Za spokojenost s nabídkou děkuji. Na ty vstupenky se ještě zeptám, paní majitelka teď odjela do Řecka. Nějak to vymyslíme.

Klára Pelikánová

Dobrý den,

zajímalo by mě, jak dlouho potrvá cesta do Paříže? Dělá se mi špatně v autobusu, tak abych věděla, co mě čeká. Děkuji Klára P.

Čepová J.

Dobrý den, cesta do Paříže trvá cca 13 hodin vč. přestávek.

Čepová J.

Dobrý den, cestá trvá cca 13 hodin vč. přestávek.

Katka

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je možné nastoupit někde poblíž Liberce?

Čepová J.

Dobrý den, bohužel jsou možné pouze vypsané trasy (Praha). Děkuji za pochopení.

Libor A.

Děkuji Vám za odpověď a určitě si to ověřte, ale překládám pouze informace označené jako důležité z oficiální stránky, na kterou sem dal odkaz, které zní takto: „Technický problém nás v tuto chvíli nutí k provozu pouze s jediným výtahem. Přístup k památce je proto velmi obtížný. Prostřednictvím našeho on-line systému je možné zakoupit pouze velmi malé množství vstupenek. Je pravděpodobné čekání u památky okolo dvou hodin. Omlouváme se za vzniklé potíže.“ Jedná se tedy o aktuální problém, který předtím nenastával a podle komentářů z facebooku je aktuální již od začátku března. Znovu bych se rád ještě zeptal jestli neplánujete podobný zájezd třeba na podzim případně jej plánujete i příští rok. 


Předem Vám děkuji za odpověď.


S pozdravem,


Libor A.
Čepová J.

Děkuji za upozornění – určitě tam zítra zavolám. Zatím máme vypsané pouze tyto termíny, ale pokud budou další, bude to opět na Slevomatu.

Čepová J.

Vážená paní Čepová,


jak uvádí stránky Eiffelovy věže, dočasně je vyřazen z provozu druhý výtah, což samozřejmě znesnadňuje přístup na věž a limituje počet návštěvníků. Z tohoto důvodu není možné elektronicky rezervovat vstupenky na dobu před 19. červnem, kdy už budou fungovat klasicky oba výtahy. 


S pozdravem


Anna Šubrtová
stážistka
Centre tchèque de Paris
18, rue Bonaparte, 75 006, Paris
Libor A.

Dobrý den,
děkuji ještě jednou za veškeré odpovědi. Bohužel sem objevil jednu chybičku na kráse, kterou jste nezavinili, ale od zájezdu mě v tuto chvíli odrazuje. Pokud sem pochopil správně oficiální informace na stránkách Eiffelovky (http://www.eiffel-tower.com/preparing-your-visit/buying-your-tickets.html) a nemáte již dopředu zakoupeny na přesný čas vstupenky nebo si nechcete vystát dvojhodinovou frontu, tak je v nejbližší době její návštěva prakticky vyloučena a v tuto chvíli se dají zakoupit online vstupenky nejdříve na 19.června :-( Pro mě osobně je ovšem Eiffelovka největší lákadlo, proč se jet podívat do Paříže a bez ní to alespoň pro mě postrádá smysl. Je nějaká možnost, že byste zakoupili hromadně lístky na Eiffelovku po zjištění zájmu o její návštěvu (například na cestovní smlouvě) a přizpůsobili jste tomu program a to alespoň pro poslední čtyři termíny zájezdů ? Pokud to není možné tak bych se chtěl zeptat jestli pořádáte podobný zájezd i na podzim případně plánujete jej i příští rok. 


Předem Vám děkuji za odpověď.


S pozdravem,


Libor A.
Čepová J.

Dobrý den, ze zkušenosti víme, že vždy rezervují „jednu nohu“ věže a neregistrovaní jdou do druhé. Pro jistotu si to ještě zítra ověříme. Myslím, že budou chtít na Eiffelovku všichni (někdo výtahem, někdo pěšky), ale při jednodenním zájezdu je velmi těžké odhadnout čas. Mohlo by se stát, že by vstupenky propadly. Běžně jezdíme Paříž na více dní, takže je program rozložen a můžeme to odhadnout přesně, ale takto to musíme nechat na průvodci a počítat s tím, že tam večer počkáte až na Vás přijde řada. Zatím jsme byli na Eiffelovce při všech zájezdech (bez rezervace).

Allin

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na pár drobností než koupím vouchery :-)
Chtěl bych si vybrat termín 29. 06.-1. 07. 2012 pro dvě osoby, ale jsme z Ostravy.
Dá se nastoupit i někde blíže Ostravy nebo se musíme dopravit do Brna??
A k výletu potřebujeme nějaké doklady?… cestovní pas atd..??
Předem děkuji za informace, přeji hezký den ;-)

Čepová J.

Dobrý den, poblíž Ostravy opravdu nástupní místa nejsou (Praha, Brno). Pro cestu do Francie můžete mít buď cestovní pas nebo OP.

Vlasta

Dobrý den,
chápu tedy správně, že bude prohlídka pouze jen Eifelovi věže, katedrály Notre-Dame a zbytek po vlastní ose a uvidíme většinu jen z autobusu?

Čepová J.

ne, to nechápete dobře.Vždyť budete celý den po Paříži chodit, takže toho uvidíte hodně. Jen nebude možné v průběhu jednoho dne navštívit vše. Takže to nebude např. na návštěvu muzeí, kde by jste byli několik hodin…

Standa P.

..... Jen pro informaci, na památky se většinou strojí fronta kolem 1 hodiny, to samé i na Eiffelovu věž, takže s CK Máj se podíváte opravdu na skok do Paříže, ale uvidíte hodně. Na návštěvu muzea to to však opravdu není … Otázkou je v kolik se vyráží zpět do ČR, večerní osvětlená Eiffelovka je také nádherná, zvláště v létě :-)

Čepová J.

Dobrý den, do ČR se pojede mezi 22–23 hodinou, na Eiffelovu věž se pojede večer – osvětlená věž i Paříž, která bude ještě vidět při cestě od Eiffelovky.

Alenka

Chtěla bych se zeptat ta cena za tech 1 677 je pro dvě osoby či pro jednu? děkuju

Slevomat.cz

Dobrý den,


cena je za jednu osobu. I tak je to nejlevnější varianta, jak se do Paříže na skok podívat :-) 


Krásný den!
Pe Widžová

Dobrý den, chci se zeptat zda je ještě volný termín od 11.5. (jindy nemáme čas)?. Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den,

je volný, rozklikněte si lištičku a vyberte si přesně datum, které Vám vyhovuje. :-)

Libor A.

Dobrý den,


děkuji Vám za odpověď na moje předchozí dotazy, které mi velmi pomohli. Jen ještě k tomu programu, při pěší procházce, tj. od ranního výstupu na náměstí Concorde do 13–14 hodin, je plánována návštěva Vítězného oblouku a Invalidovny ? Obě památky zmíněné i se vstupným v programu na slevomatu sem totiž ve Vámi zmíněném programu nenašel. Můžete mi prosím napsat jaké další památky bude možné při pěší procházce navštívit ? 


Předem Vám děkuji.


S pozdravem,


Libor A.
Čepová J.

Okolo Vítězného oblouku pojedete autobusem a také okolo Invalidovny (uvidíte ji dobře i z Eiffelovky). Pokud by jste chtěl do Invalidovny, můžete si tam dojít v době osobního volna (je to cca 1km), které by mělo být před plavbou lodí. Při procházce uvidíte ještě chrám St.Madeleine, Královský palác, Centre G.Pompidou, radnici ..... večerní osvětlenou Eiffelovu věž… Nemohu Vám ale říci po minutách program, protože to opravdu záleží na každém průvodci, jakou trasu a v jakém pořadí si zvolí. Každopádně uvidíte maximum, co je možné při krátkém pobytu vidět. Ale opravdu nemůžete během jednoho dne stihnout vše.

Oldrich Slezak

Dobrý den, ten příplatek za odjezd z Brna je i za příjezd do Brna ?

Čepová J.

Dobrý den, příplatek se hradí pouze 1× (je myšlen za obě cesty).

Libor A.

Dobrý den,


mám již nějaké zkušenosti s poznávačkami u jiných cestovních kanceláři (bohužel zatím ne s Vaší), a proto bych rád se zeptal na několik dotazů, které mi nejsou z uvedeného textu zcela zřejmé: 

  • můžete prosím uvést alespoň orientačně časový harmonogram druhého dne tj. harmonogram návštěv jednotlivých památek ?

  • podává průvodce výklad i v památkách nebo je výklad možný pouze při cestě autobusem či při přesunu mezi památkami?

  • jsou organizované přejezdy autobusem mezi vzdálenějšími místy po Paříži nebo je to po Paříži opravdu celé pěší tůra od rána až do večera?

  • co přesně znamená „Můžete se také projet lodí po Seině“ ? je to organizovaná součást zájezdu i s průvodcem nebo je pro ni potřeba „obětovat“ návštěvu jiné památky a pak se opět připojit ke skupině ?

  • je možné již na přihlášce vyplnit zájem o návštěvu jednotlivých památek a výletu lodí a nebo se rozhoduje až na místě ?

  • je určený nějaký čas na prohlídku každé památky a jsou akorát předány vstupenek nebo se jde kompletně jako skupina i s průvodcem?

  • je u každé památky (a nebo celkově v programu) počítáno s nějakým časem na rozchod ?


Předem Vám děkuji za odpovědi na mé dotazy, které doufám pomohou i dalším zájemcům :-) 


S pozdravem,


Libor A.
Čepová J.

Dobrý den. Tento typ zájezdu je koncipován jako „Na skok do Paříže“, kdy uvidíte nejdůležitější památky, jak při jízdě autobusem, tak při procházce s průvodcem. Vzhledem k tomu, že tam budete na skok, plánuje se návštěva Eiffelovy věže, katedrály Notre-Dame a plavba lodí. Průvodce Vám řekne informace o památkách jak v autobuse, tak připomene u každé památky, o jaký objekt se jedná. Organizace dne je na každém průvodci, ale oprogram by měl být zhruba následující : ráno průjezd autobusem do centra, výstup na náměstí Concorde a pěší procházka cca do 13–14hodin, plavba lodí (většinou se účastní celá skupina, ale kdo by nechtěl, může mezitím navštívit Lucemburské zahrady). Po ukončení plavby přejezd autobusem k Eiffelově věži, prohlídka věže a okolí a večerní odjezd do ČR. Vstupenky si kupují klienti samostatně, před významnou památkou je rozchod.

Petr U.

Dobrý den
Chtěl bych se zeptat zda je možné po zaplacení voucheru vyplnit pouze místo odjezdu a nechat jména na smlouvě prázdná.Chtěl bych to dát jako dárek za dva měsíce ale nevím kdo nakonec pojede.

Čepová J.

Je to možné, do voucheru napište zatím své jméno a kontakt na Vás. Potom Vám přijde smlouva, do které uvedete již obdarované

Gábina

Dobrý den, je volný termín 6.5. – 8.5.? Jindy nemůžeme, tak se chci informovat dřív, než koupím voucher.

Čepová J.

Dobrý den, tento termín je volný.

Sanny

Dobrý den , chtěla bych se zeptat zda si můžeme město projít sami individuálně nebo zda se musíme držet průvodce,který nám bude přidělen. děkuji

Čepová J.

Dobrý den, můžete si zvolit individuální program, ale musíte si s průvodcem přesně určit místo a čas odjezdu zpět do ČR

Michal Patka

Asi taky moc nechápu tento typ zájezdů…pořád vyčkávám a shánim nějaký prodloužený víkend, nebo i třeba 4–5 dní (Paříž, Londýn atp..) Ale po úmorné cestě přijet do Paříže a za pár hodin jet zase zpátky mi příjde nesmysl. Trochu zpět ve vývoji CR.

Čepová J.

Máme všechny typy zájezdů, tj. i s ubytováním na 2 nebo 3 noci, ale tento typ zájezdů poslední dobou klienti poptávají. Možná se uspěchaná doba a není čas.

Verča

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné dát zájezd dárkem? Obdržím nějaký poukaz, který by se dal dát jako dárek? Děkuji

Čepová J.

Dobrý den, po úhradě voucheru Vám můžeme zaslat dárkový poukaz buď e-mailem (pokud máte možnost si ho vytisknout) nebo poštou.

Slevomat.cz

Dobrý den,


Slevomat.cz má přímo aplikaci, kde si můžete dle šablon zvolit vytisknutí zaplaceného voucheru jako dárkový poukaz.
Šablony jsou velmi pěkně graficky zpracované. Tudíž máte hned dvě příležitosti, jak to vyřešit. :-) 


Krásný večer.
Soňa

Dobrý den, chtěla bych se zaptat, do jaké doby musí být voucher zaplacen?

Čepová J.

Dobrý den, doba platnosti voucheru je nejpozději do 20.04.2012. Pokud si vyberete konkrétní termín, doporučujeme zaslat platbu co nejříve, abychom mohli Vámi vybraný termín garantovat (je omezený počet míst u každého termínu).

Michaela Kudová

Dobrý den,
je tento výlet vhodný i pro dítě 9 let a jaká by byla cena za dítě?děkuji z odpověď

Čepová J.

Dobrý den, zajezd je koncipovám spíše pro dospělé osoby. Cena je stejná, nejsou slevy pro děti. Nevím, jestli by Vaše dítě neunavovalo chodit po Paříži. Pokud ne, zájezd omezen věkem není. Ale musíte rozhodnout sama, jestli to Vaše dítě zvládne.

Slevomat.cz

Slevy na děti se v takovýchto případech neposkytují, jelikož dítě sedí na sedade stejně jako dospělá osoba. :-)

Petra

dobrý den,mám dotaz ohledně nástupních míst,platí pro všechny termíny a nebo pro každý termín je jiné nástupní místo?Mám vybrané 4té nástupní místo,ale nevím,zda je možné na všechny termíny nebo je určeno přesně na jaký termín to je.Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den,
všechna odjezdová místa jsou vypsána pro všechny termíny. :-)
Krásný den.

Čepová J.

Nástupní místa jsou u trasy 4 bez doplatk a jsou u všech termínů.

Lucka

Dobrý den, ráda bych se zeptala, pokud se jedná o 3 denní zájezd, je v tom zahrnuto ubytování?

Slevomat.cz

Dobré ráno.
Ubytování zahrnuto není, je to koncipováno ,,Na skok do Paříže. Dojedete tam, projdete si město a pojede se zpět.
Hezký den!

Pavel Růžička

Jaké výhody má podle Vás tento zájezd ?? Takto se jezdilo před 22 roky po revoluci. Dnes je doba již trošku jinde a mám husí kůži z představy strávit v autobuse 2 noci po sobě. Není lepší si připlatit, letět letadlem a pohodlně se vyspat v hotýlku na Montmartru ? Paříž za to stojí.

Čepová J.

Dobrý den, určitě jsou všechny možnosti. Tohle je jedna z nich. Kdo nemá čas nebo nemá příliš peněz, ale chce vidět Paříž … tak proč ne.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru