Smažená cibulka bez konzervantů a éček: krůček k dokonalosti každého pokrmu
Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce
Dobrý den, v jakém oleji je prosím cibule smažená? Děkuji Vačlenová
Dobrý den, smažíme na palmovém, abychom nemuseli přidávat žádné konzervanty nebo dusík, nově děláme i RSPO kvůli ochraně pralesů. Vlastnosti má užasné, vlastně stejné jako sádlo, ale rostlinného původu. Doporučujeme i posypat chléb se sádlem, je to delikatesa.
Jaka je prosim trvanlivost?
Dobrý den, trvanlivost cibulky je leden 2019.
Kdo je výrobce a z jaké země?
Dobrý den, necháváme si cibulku smažit podle našich požadavků v nejvyšší kvalitě a s certifikáty BRC, IFS, a velká balení v RSPO ve dvou smažírnách, které splňují naše požadavky. Země jsou Holansko a Polsko, název smažíren bohužel kvůli konkurenci neuvádíme.
Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.
Takže co konkrétně nabízíte zde v akci je na oleji palmovém vyrobené v Polsku?
Dobrý den, tuto otázku jsme již zodpověděli níže.