Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kvalitní skořepinové kufry v několika provedeních a třech velikostech

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Jolana Nyklová

Dobrý den. Mohu při koupi kufru uplatnit peníze z Cafeteria.dekuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Jolano, netuším, které benefity máte namysli. Více informací ohledně využití Cafeterie naleznete zde: https://www.slevomat.cz/cafeteria. Pěkný den

Simon Novák

Už jsem si chtěl koupit malý kufr ale… jak je možné že nejmenší v nabídce nesplňuje podmínky do letadla? (55×40×20cm)
Přitom v eshopu píšete „Slovenský kvalitní plastový kufr, cestovní kufr, skořepinový kufr, KUFR DO LETADLA, kufr na dovolenou… Prostě kufr pro každou příležitost :)“

Tohle si z eshopu smažte, je to neetické.

TexBase s.r.o.

Dobrý den pane Nováku, každá letecká společnost má jiné limity pro velikost kabinových zavazadel, proto také pro jistotu v popisu výrobku na Slevomatu uvádíme informaci „Pokud si budete chtít vzít malý kufr do letadla, zkontrolujte velikostní limity zvoleného přepravce. Pro některé je veliký tak akorát, někteří jej ale chtějí ještě menší!“ Přeji hezký den! Linda Zvárová, Texbase, s.r.o.

David Sejkora

Dobrý den, společnost Ryanair má v podmínkách větší zavazadlo o rozměrech 55×40×20. Bohužel vaše nejmenší zavazadlo (vnější rozměr) toto nesplňuje. Je to škoda, chtěl jsem koupit dva kufry. hezký den.

TexBase s.r.o.

Dobrý den pane Sejkora, v případě, že byste měl zájem o kufr CK004 černá s rozměry do velikosti 55×40×20, tak mi, prosím, napište na info@texbase.cz a domluvíme se :) Přeji hezký den! Linda Zvárová, Texbase, s.r.o.

Michaela

Dobrý den,
prosím Vás o informaci o objemu v litrech u jednotlivých kufrů. Jednou jste zde odpovídali, že největší má 49l, poté že 82l.. Děkuji!

TexBase s.r.o.

Dobrý den paní Michaelo, to byla moje chyba v odpovědi, kde se paní ptala na střední kufr a já jsem omylem napsala „největší“, ale číslo 49 litrů bylo správně – velikost středního kufru. Objem největšího kufru je cca 82 litrů. Děkuji za upozornění a přeji hezký víkend! Linda Zvárová Texbase, s.r.o.

Martin

Dobrý den Petře,

větu „Dobrý den, slovenský výrobce udává vnitřní rozměry z toho důvodu, že ani malé kufry nejsou primárně určeny jako kabinová zavazadla“ myslíte vážně?! To přece nedává žádný smysl. Ta věta úplně postrádá obsah!

Dále mi prosím vysvětlete následující: Rozměry zde publikovanéu malého kufru jsou 51×35×15. Ne vysačce mi přišla vybraná následujicí možnost: https://drive.google.com/file/d/1tHku1lc_015m4GqW1bOcbDkSxIedk-tj/view?usp=sharing

Opravdu Vám toto připadá jako férové jednání?

TexBase s.r.o.

Dobrý den Martine,
spoustu výrobců udává primárně vnitřní rozměry, protože údajně zákazníka zajímají častěji. V popisku akce je uvedeno, že skutečné vnitřní rozměry se liší +/- o 3 cm z důvodu několika forem, které se při výrobě střídají, aby kufry vydržely více a aby se snížily logistické náklady. Existují celkem 4 formy (jejich velikosti jsou naznačeny na Vámi vyfocené kartičce), použili jsme průměr těchto velikostí. Pokud bychom to neudělali, překročili bychom maximální počet variant pro akci na Slevomatu a akce na super levné kufry od našich sousedů by vůbec nevznikla. Odchylka 3 cm je také standardní a někdy se ani neuvádí. Každopádně mi slovenský výrobce přislíbil do nové kolekce, že na visačkách pro ČR budou rozměry vnější a že nám poskytne i přesné vnější rozměry. Do akce jsem mezitím nechal doplnit vnější rozměry, které jsme naměřili sami. Omlouvám se za Vaši negativní zkušenost. Pokud byste cokoliv potřeboval nebo chtěl kufr vrátit, napište nám prosím na info@texbase.cz a my uděláme vše, co bude v našich silách, abyste nás po jedné negativní zkušenosti nezatratil. Děkuji a přeji Vám krásný den. Petr S., TexBase s.r.o.

Filip

Dobrý den,
také bych se rád dozvěděl odpověď na předchozí otázku, je to pro mne zásadní věc ohledně koupení kufru.
Děkuji Filip

TexBase s.r.o.

Dobrý den, slovenský výrobce udává vnitřní rozměry z toho důvodu, že ani malé kufry nejsou primárně určeny jako kabinová zavazadla. Kabinová zavazadla mívají naopak uvedeny vnější rozměry a prohlášení, že se jako příruční zavazadla dají používat. Je pravda, že limity některých dopravců malý kufr splňuje a někteří dopravci příruční zavazadla nekontrolují. Někteří zákazníci nám psali, že kufr prošel, i od nás si ho někdo do letadla bez problémů vzal, ale některým bohužel neprošel. Záleží na dopravci. Každopádně není primárně určen jako příruční zavazadlo do letadla. Zajistím nápravu v popisu akce. Děkuji za dotaz a přeji krásný den. Petr S., TexBase s.r.o.

Martin Duben

Dobrý den, proč uvádíte vnitří rozměry malého kufru? Je to velice matoucí. Koupil jsem si ho jako kabinové zavazadlo do letadla, ale teď jsem si na 99% jist, že mi bude k ničemu, jelikož rozměr na výšku není 51cm ale 57cm. Většina dopravců má limit na 55cm. Máte prosím zkušenosti od Vašich zákazníků, jestli kufr na kotrole prošel? Děkuji

TexBase s.r.o.

Dobrý den, slovenský výrobce udává vnitřní rozměry z toho důvodu, že ani malé kufry nejsou primárně určeny jako kabinová zavazadla. Kabinová zavazadla mívají naopak uvedeny vnější rozměry a prohlášení, že se jako příruční zavazadla dají používat. Je pravda, že limity některých dopravců malý kufr splňuje a někteří dopravci příruční zavazadla nekontrolují. Někteří zákazníci nám psali, že kufr prošel, i od nás si ho někdo do letadla bez problémů vzal, ale některým bohužel neprošel. Záleží na dopravci. Každopádně není primárně určen jako příruční zavazadlo do letadla. Děkuji za dotaz a přeji krásný den. Petr S., TexBase s.r.o.

Gabriela

Dobrý den,
prosím jaký je objem středního kufru, v litech? Děkuji.

TexBase s.r.o.

Dobrý den, objem středního kufru je cca 49 litrů. Přeji hezký večer! Linda Zvárová Texbase, s.r.o.

Michaela

Dobrý den , největší kufr velikosti l .Byli by jste tak hodný a napsali mi kolika litrový je?

TexBase s.r.o.

Dobrý den, objem největšího kufru je cca 82 litrů. Přeji hezký den! Linda Zvárová Texbase, s.r.o.

Alena

Dobrý den. Prosím o info zda se kufry daji naskládat do sebe při uskladnění. Dekuji.

TexBase s.r.o.

Dobrý den, kufry jsou vyrobeny tak, aby se všechny tři velikosti od jednoho modelu mohly dát do sebe a snadno se tak uskladnit :) Přeji hezký večer! Linda Zvárová Texbase, s.r.o.

peroutkova

u kazdeho modelu to pise 44ks- nabizite od kazdeho modelu 44ks nebo 44kusů kufrů celkově?

TexBase s.r.o.

Dobrý den, 44 ks je celkový počet kufrů :) Přeji hezký den! Linda Zvárová Texbase, s.r.o.

Jana Markalousova

Jiz jsem nasla :-)

TexBase s.r.o.

Dobrý den, ještě kdybyste potřebovala hmotnost jednotlivých kufrů, tak tady jsou – hmotnost malého kufru je 3 kg, hmotnost středního kufru je 3,8 kg a hmotnost velkého kufru je 4,6 kg :) Přeji hezký den! Linda Zvárová Texbase, s.r.o.

Jana Markalousova

Dobry den,chybi mi velikost kazdeho kufru,diky,Jana

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano. nad zeleným tlačítkem Koupit máte dvě kolonky. První je Varianta a druhá je Velikost (rozměry). Pěkný den

Blanka Matějů

Dobrý den, chtěla bych vědět, jaká je váho malého a středního kufru. Děkuji

TexBase s.r.o.

Dobrý den, hmotnost malého kufru je 3 kg a hmotnost středního kufru je 3,8 kg. Přeji hezký den! Linda Zvárová Texbase, s.r.o.

Michaela Trejbalová

Dobry den, prosím napište mi jaká je váha malého a středního i velkého kufru. Dekuji

TexBase s.r.o.

Dobrý den, hmotnost malého kufru je 3 kg, hmotnost středního kufru je 3,8 kg a hmotnost velkého kufru je 4,6 kg. Přeji hezký den! Linda Zvárová Texbase, s.r.o.

Bohumila Hořínková

Prosím, napište mi jako je váha malého a středního kufru.
 Děkuji

TexBase s.r.o.

Dobrý den, hmotnost malého kufru je 3 kg a hmotnost středního kufru je 3,8 kg. Přeji hezký den! Linda Zvárová Texbase, s.r.o.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru