Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Divadelní představení Válka Roseových v Žižkovském divadle

4,8 / 5 Žižkovské divadlo J. Cimrmana Praha - Žižkov  (mapa) 10 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Kamil Zsiray

To je tedy možné, ale potom je třeba situaci řešit :D . Již mám na 29.10 , jen jsem špatně pochopil, že do Příbrami. Tak to je příjemný bonus, že je to tady na domácí půdě ve Vašem divadle :).

Žižkovské divadlo J.Cimrmana

Víme, tato situace je v řešení. Nevím, zda jsem Vás dobře pochopila, raději tedy pro upřesnění. Divadlo A. Dvořáka Příbram hostuje u nás v Žižkovském divadle.

Kamil Zsiray

Teď už je to jasnější :D. Měl jsem za to, že pojedeme do Příbrami. Od první zprávy je mi už vše jasné :) .

Kamil Zsiray

Nevím tedy v čem je chyba, ale když rozkliknu rezervaci, abych lístky zakoupil, hodí mě to na celkový program. Na 29.10 to jde bez problémů. A rezervovat termín 9.5 nám nejde již delší dobu, jinak bych to asi nepsal!!!

Žižkovské divadlo J.Cimrmana

Toto bývá problém prohlížeče. Máme s tím starosti již delší dobu. Občas nám diváci volají se stejným dotazem. Nejčastěji to bývá z Google Chrom. Zkuste prosím jít na naše stránky z jiného prohlížeče. Já osobně se bez problémů dostanu k rezervacím na všechna naše představení z Exploreru.
Děkuji za pochopení
Za ŽDJC Markéta Mandová

Kamil Zsiray

Dobrý den, lístky na toto představení jsme sháněli a bylo vyprodáno. Proto jsme nyní dost v šoku, vidět je zde. Nicméně se chci zeptat o jakou řadu a sedadlo se jedná? Nebylo by lepší mít vstupenky v normální nabídce?

Žižkovské divadlo J.Cimrmana

Dobrý den,
nevím, do kterého divadla jste vstupenky sháněli, ale u nás, na našich webových stránkách je toto představení normálně k rezervaci, a to již od 20. listopadu 2017. V normální nabídce je tato inscenace k rezervaci již nyní na termíny 29.10. a 3.12. 2018.
Místa určená pro Slevomat na termín 9.5. máme ve 3. řadě na balkoně, sedadla 1–4 a dále pak 7–14. Sedadla 5 a 6 jsou již rezervována.
Vzhledem k tomu, že jsme malé divadlo, 3. řada na balkoně je plně komfortní.
Děkuji a přeji hezký den.
Za ŽDJC Markéta Mandová

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru