Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Domácí limonáda a 2 sladké nebo slané palačinky, možno i žitné

4,3 / 5 Lavender Frýdek-Místek  (mapa) 77 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Katka

Vaši odpovědi jsem úplně neporozuměla, co si mám představit pod tím „povolení k sezení je teprve v řešení, i když už ho mám k dispozici“? Tak teda je to v šetření nebo jej už máte k dispozici? :D No voucher jsem popravdě zakoupila jednak pro sebe a jednak jako dárek a teď nevím, zda ho vůbec dávat… Protože jestli obdarovaní k vám přijdou s tím, že si palačinky musí odnést a sedět někde na lavičce na náměstí či v parku, tak to jsem jim rovnou mohla dát peníze, aby si koupili někde párek v rohlíku a jedli ho po cestě na autobus, že :D Tohle nemáte úplně dobře vyřešené. Proč by někdo kupoval voucher do vaší kavárny, když si tam nemůže posedět? Asi byste měli lépe specifikovat nabídku.

Lavender

Mam posezeni nachystane, ale cekam na povoleni. Nemam kavarnu, jak je psano v nabidce, je to obcerstveni u okynka, mam tam stul u ktereho si palacinku muzete snist.

Katka

Dobrý den, chtěla jsem se zeptát, když si budu chtít palačinku vychutnat u vás, a ne sedět někde s táckem v parku, tak mne doufám nevyhodíte? :) Je tedy možnost posedět s palačinkou u vás a nemuset si ji odnést?

Lavender

Dobry den, povoleni k posezeni je teptv v reseni., I kdyz uz ho mam k dispozici. Kdyz prijdete, zkuste se zeptat.
 Dekuji

Jiří Březina

Dostanu koupit v „okýnku“ něco i v bezlepkové variantě?
 Jirka

Lavender

Mivam I bezlepkove. Jinak urcite kokteil nebo zmrzlinu z ovoce si muzete vychutnat. Dnes panna cotta a brzy snad I I bezlepkove palacinky.

Lavender

Když budete sledovat stránky na facebooku, uvidíte co máme zrovna napečeno.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru