Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Zkuste Twisto kartu: získáte 500 Kč na útratu a cestovní pojištění pro rodinu

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Honza

Dobrý den, za jak dlouho od aktivace Twisto karty připisujete kredit 250 Kč na slevomat ? Díky

Twisto

Dobrý den Honzo, kredity se připisují do 2 pracovních dnů. Pokud vám kredity nepřišli, napište nám na dotaz@twisto.cz a vyřešíme to :-) Děkuji

Zdena

Dobrý den, účet jsem si založila ve čtvrtek a v pondělí dostala kartu. Přesto nemám dodnes připsané žádné kredity ze Slevomatu, v účtu mám nastaveno, že je zdarma pouze do 30.6., tedy nikoli 6 měsíců od teď, jak se tady píše, a k dispozici mám 200 bodů, nikoli 250. Takže z toho nemám moc dobrý pocit.

Twisto

Dobrý den Zdeno. Omlouváme se za tyto komplikace, napište nám prosím na dotaz@twisto.cz váš email, podíváme se na to a kredity vám pošleme. Tarif máte na půl roku zdarma, informaci v Twisto účtu ještě budeme měnit.

Roman Prihara

Dobrý den,
v pátek jsem úspěšně aktival účet a očekával jsem že automaticky obdržím i kartu? Nebo si o kartu musím také požádat? a je karta k účtu prémium také na půl roku zdarma? Děkuji.

Twisto

Dobrý den Romane. Děkujeme za dotaz. Jestliže už máte Twisto účet aktivní, stačí nyní přes záložku Karta ve vašem Twisto účtu provést objednávku karty nebo karty a náramku. Ano, tarif s kartou je na půl roku zdarma :).

Tom

Zdravím, mám dotaz k tomu cestovnímu pojištění – to opravdu neposkytujete ani nějakou jednoduchou papírovou kartičku? měl jsem již nehodu v Asii, kde jsem skončil v nemocnici a první věc co chtěli byla tato kartička, kde bylo tel. číslo a číslo pojistné smlouvy, bez toho si to vůbec nedokážu představit, jak bych jim to vysvětloval přepsané někde na útržku papíru.....

Twisto

Dobrý den Tome. Zatím kartičku nemáme, ale připravujeme ji. Jakmile bude vše nasazeno, budeme vás informovat. :)

Patrik Kuchárek

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat pokud twisto účet do 6 měsíců zruším a nemám tam žádné neuhrazené platby tak je deaktivace zdarma a já nic nedoplácím ? Předem děkuji za odpověď.

Twisto

Dobrý den Patriku. Deaktivace Twisto účtu je zdarma. Samozřejmě je nutné mít vše dohrazeno.

Vlastimil

Dobry den, mam dotaz k pojisteni u sluzby premium. Pokud pojedu do ciziny s rodinou, karticky zadne nedostanu. Musim ale nekde hlasit termin, ve kterem chci byt pojisteny? Pripadne i ostatni cleny rodiny? Kde najdu cislo pojistne smlouvy? Dekuji predem.

Twisto

Dobrý den Vlastimile. Termín nikde hlásit nemusíte, pojištění je aktivní ihned poté, co je tarif Premium aktivní. Platnost pojištění je 30 dnů a pojistné krytí začíná okamžikem překročení hranice České republiky směrem do zahraničí. Číslo pojistné smlouvy naleznete ve vašem Twisto účtu, v sekci nastavení :).

Pepa Krátký

Dobrý den,
o Twisto účet jsem požádal ze svého účtu na Slevomatu, ale Twisto účet jsem registroval na jméno přítelkyně. Je to takto možné provést? A mohu provést ještě další registraci Twisto karty ze svého účtu na Slevomatu na moje jméno? Dostanu případně za obě registrace připsanou odměnu 250,– Kč kreditu do Slevomat účtu? Děkuji

Twisto

Dobrý den Pepo. Registraci lze provést pouze jednou a musí být uvedeny údaje na danou osobu. Vícekrát nelze kredity připsat. Děkujeme za pochopení.

Marie Husová

zaplatila jsem 2ks vouchru za masáž, který jsem absolvovala ve stejný den se sestrou, takže-dvě masáže po sobě nelze uskutečnit, ale hodnocení s fotkou
nemohu uplatnit 2 X. PROČ ? KAŽDÁ CHCEME ohodnotit masáž sama za sebe. Sestra počítač nemá – posílám vše za ní.
Budeme teď využívat pobyty Wellness, a zajisté to budeme chtít také samostatně hodnotit, bude zase odepřeno ? tím se ochuzujeme i o odměnu 10kč, že ? mne jde o princip, děkuji .

Twisto

Dobrý den Marie. S tímto dotazem se prosím obraťte na email: vip.podpora@slevomat.cz . Děkujeme za pochopení.

Zas Zas

Platí cestovní pojištění za stejných podmínek pro účastníky nad 70 let věku nebo jsou nějaká věková omezení ?

Twisto

Dobrý den. Věkové omezení se vztahuje na rodinnou cestou. Rodinnou cestou se rozumí turistická a poznávací cesta/pobyt, studijní pobyt, stáž, nebo cesta za účelem vykonávání práce administrativní či řídící povahy. Rodinné pojištění je platné pro rodiče do 65 let včetně (manžel/manželka, druh/družka, registrovaný partner/partnerka) a děti do dovršení věku 18 let (vlastní, adoptované, osvojené), přičemž může být pojištěno maximálně 6 osob.

Kamila

Dobrý den, jak to prosím funguje s avizovaným cestovním pojištěním? Dostanu nějakou kartičku s kontakty na asistenční službu?

Twisto

Dobrý den Kamilo. Kartičku neposíláme, vše budete mít viditelné ve vašem Twisto účtu, kde bude uvedeno číslo pojistné smlouvy a kontakty na pojišťovnu UNIQA. :).

Marta Klímková

Dobrý den,
prosím bližší info k cestovnímu pojištění. Jakých rizik se týká ? Děkuji

Twisto

Dobrý den, v textu máte uveden odkaz na Twisto blog, kde máte vše uvedeno. https://blog.twisto.cz/spustili-jsme-cestovni-pojisteni/ Děkuji

Honza

Twisto účet již využívám více jak rok. Twisto kartu jsem včera obdržel a nyní aktivoval. Je možné počítat s tím, že budu moci využít též současnou akci „500,– Kč kredit na nákupy a pojištění“? Děkuji za odpověď.

Twisto

Dobrý den, to bohužel není možné. Akce je jen pro nové zákazníky Twista, kteří se registrují v rámci této akce. Ve výjimečných pro zákazníky, kteří se s námi předem domluví a objednají si kartu. Děkuji za pochopení.

Sára

Kdy bude taky nějaká akce pro lidi, co už twisto účet a kartu mají? :(

Twisto

Dobrý den Sáro, akce pro stávající zákazníky jsou také. Pokud máte Twisto kartu a zvolený účet prémium, máte slevu 3% na zahraniční platby a cestovní pojištění zdarma až do konce června.

Lenka

Twisto účet již mám, jak v takovém případě postupovat, pokud bych chtěla kartu a využít 500 Kč na nákupy. Díky

Twisto

Dobrý den Lenko. Napište nám prosím váš email na dotaz@twisto.cz a mrkneme na to :)

Roman Prihara

Dobrý den,
s touto akcí je prémium účet na 6 měsíců zdarma od ted? nebo jen do 30.6.2018?
Je nějaký cashback u domácích plateb? Pokud po půl roce zruším budu platit nějaký poplatek? děkuji

Twisto

Dobrý den Romane. Ano v rámci akce je prémium účet zdarma na 6 měsíců od teď. Cashback u domácích plateb není, je všech plateb v cizí měne. V případě, že byste Twisto účet i kartu chtěl zrušit, stačí nám napsat žádost o zrušení na email: dotaz@twisto.cz. Do 31 dnů Twisto účet deaktivujeme. Musí být samozřejmě vše dohrazeno. Deaktivace je zdarma.

Suk Hok

Poplatky od 30.6.2018 jsou 49kc za STANDART a 99kc za PREMIUM. Hlavní rozdíl je v tom , že v premium máte snap platby zadarmo a 2% cashback ze všech zahranicnich plateb, cestovni pojisteni pro celou rodinu a platite az 25. den nasledujiciho msice

Twisto

Dobrý den Suk Hoku. Moc děkujeme za příspěvek. Ještě doplníme, že placení k 25. dni v měsíci zatím připravujeme, zatím je splatnost do 15. dne v měsíci. S touto akcí máte prémium účet na 6 měsíců zdarma. Cashback je ve výši 3% ze zahraničních plateb. Děkujeme za pochopení. :).

Alexander

Jake jsou poplatky za kartu po tech 6 mesicich, ktere jsou bez poplatku

Twisto

Dobrý den Alexandře. Jak jsme psali již níže, zde posíláme odkaz na náš ceník. Záleží, jaký tarif si vyberete. U Standard tarifu je cena 49,– Kč měsíčně, ale tento tarif nemá 3% cashback ani cestovní pojištění a u tarifu Premium je cena 99,– Kč měsíčně. Součástí tarifu Premium je právě cestovní pojištění i 3 % cashback ze zahraničních plateb. https://www.twisto.cz/typy-uctu/

Tomáš

Dobrý den,

pokud jsem již twisto účet měl a v září 2017 ho zrušil, je možné se nyní akce znovu zúčastnit? Dříve nebyla karta, která mě teď docela láká na vyzkoušení

Twisto

Dobrý den Tomáši. Napište nám prosím váš email na dotaz@twisto.cz a mrkneme na to :).

Eva

Dobrý den, jaké jsou poplatky po uplynutí 6ti měsíční doby. děkuji

Twisto

Dobrý den Evo. Zde posíláme odkaz na náš ceník. Záleží, jaký tarif si vyberete. U Standard tarifu je cena 49,– Kč měsíčně, ale tento tarif nemá 3% cashback ani cestovní pojištění a u tarifu Premium je cena 99,– Kč měsíčně. Součástí tarifu Premium je právě cestovní pojištění i 3 % cashback ze zahraničních plateb. https://www.twisto.cz/typy-uctu/

Anezka

Dobrý den,
Jaký je přesný postup při rušení účtu a karty? Jaké s tím jsou spojené náklady?

Twisto

Dobrý den Anežko. V případě, že byste Twisto účet i kartu chtěla zrušit, stačí nám napsat žádost o zrušení na email: dotaz@twisto.cz. Do 31 dnů Twisto účet deaktivujeme. Musí být samozřejmě vše dohrazeno. Deaktivace je zdarma.

Juraj

Dobrý den. Cestovní pojištění se vztahuje pouze na rodinné členy, nebo i na partnerku? Jestli Twisto cílí na mladší generace, dává smysl druhá varianta. Díky za odpověď.

Twisto

Dobrý den Juraji. Cestovní pojištění platí pro rodinu (manžel/manželka nebo druh/družka a děti do věku 18 let). Nebo při služební cestě se pojištění vztahuje na 2 osoby – držitele karty a jedné osoby.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru