Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Biopekárna Zemanka: balíčky se sladkými sušenkami i slanými krekry

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Blanka

Dobrý den, nemůžete zboží doručovat přes jinou přepravní společnost než zrovna Geis? Nemám s nimi dobré zkušenosti. Zboží nedoručí a formulář o převzetí si podepíší sami. Nerada bych o zboží zase přišla. Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Blanko, je nemilé, že s přepravní službou máte špatné zkušenosti. V rámci této nabídky je však jedinou možností pro přepravu zásilky. Děkujeme za pochopení. Pěkný den

Bohumila Hanáková

Dobrý den.

To si děláte srandu, že u produktů, kde máte ve složení pšenici, špaldu, oves, máte zároveň text „100% organic, bio, bez palmového oleje, bez lepku“?

Třeba je to „bez lepku“ pravda, ale spíš mi přijde, že někdo nakopíroval text k produktům, kterých se to netýká. Je to tedy zřejmě lživá reklama a pro některé klienty to může být zavádějící informace (např. zakoupí zboží jako dárek a pak ho obdarovaný nebude moci).

Prosím o vyjádření, zda ty popisky jsou v pořádku, event. o opravu.

Slevomat.cz

Dobrý den, Bohumilo, děkujeme Vám za upozornění. Máte pravdu, jednalo se o chybu při vytváření nabídky. Kolegové již svoji chybu napravili. Omlouváme se a pokud by se našel někdo z klientů, který si již výrobek zakoupil jako bezlepkový, může se na nás obrátit a situaci vyřešíme. Za Vaši všímavost Vám na účtě přistála drobnost, která Vás doufám potěší. Ještě jednou děkujeme za Vaši zprávu. Pěkný den, Tibor

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru