Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

7 nocí ve vile s bazénem, u písčité pláže v nejoblíbenější části Omišské riviéry

3,8 / 5 CK Adria Sun Omiš - Chorvatsko (mapa) 47 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Marie Kazdová

Dobrý den, mám dva tibetské španěly 7kg a 9 kg, zda jsou možní dva pejskové a jak by se pobyt pro ně počítal. Jela bych s nimi sama a potřebovali bychom dopravu z Liberce. Pokud by bylo vše možné, kolik by mě pobyt celkem stál? Předem moc děkuji za odpověď.

CK Adria Sun

Dobrý den, autobusová doprava se dvěma psi bohužel možná není.

Ivet

Dobrý den,
je možná rezervace termínu 22 až 29.9 pro dvě osoby?
A jak je to se psem, který má 22 kg ale je nekonfliktní je v tom problém?
 Děkuji

CK Adria Sun

Dobrý den, tento termín již pro dvě osoby není možný. Je zde poslední větší apartmán, na kterém je do pátku předběžná rezervace. Pes 22 kg by bohužel problémem byl, majitelka takto velké psy ve vile nechce.

Marcela Müllerová

Jak budou ubytovany 2 osoby chapu dobre ze to bude apartman pro 2 osoby žadny pokoj s vice lidmi😉

CK Adria Sun

Pokud jedou dvě osoby, mají vlastní apartmán, tedy za předpokladu, že je volný. Případně doplácejí za neobsazené lůžko ve větším apartmánu. Ve všech případech ovšem mají apartmán sami pro sebe. Nikdy není v apartmánu ubytován někdo další.

Nada Horvat

Nemám dotaz , spíš bych chtela doporučit všem zajemcum toto ubytovaní , osobně znam tuto destinace asi 20 let – majitele taktéž . Je to doopravdy kousiček od moře a ubytování nemá chybu. Pisčítá pláž skvělá pro dětí , bary , šlapadla , nakupní centrum Studenac max. 600 metru , centrum Omiše kousiček přes most . Určitě to bude nezapomenutelná dovolena . Nechci vám dělat reklamu , jen jsem ráda , že s klidem a čistím svědomim mužete nabízet tuto lokalitu. S úctou Nada Horvat

CK Adria Sun

Děkujeme. Oblast Omiše je oblíbená destinace, ať již pro písčité pláže, kterých je v Chorvatsku málo, ale také díky krásnému historickému centru Omiše, případně možnosti raftingu na Cetině atd.

alan

dobry den lze koupit pro dve osoby

CK Adria Sun

Dobrý den, pro dvě osoby samozřejmě koupit lze, záleží ovšem na termínu, který jste neuvedl.

Robert Bulko

Dobrý den šlo by zajistit bydlení u moře na 3 dny pro dva dospělý a dítě do 15 let termín je 24.6 do 26.6
Doprava vlastní autem a polopenze nebo plná penze
Můj meil
r.tuning@seznam.cz
Spěchá to děkuji.

CK Adria Sun

Dobrý den, dotazy, které nepatří k akci je třeba směřovat přímo na náš e-mail adriasun@adriasun.cz. Zde je místo pouze pro dotazy k akci na vilu Babaja.

Miluše Hercíková

Dobrý den , je nástupní místo i z Prahy ?? Děkuji MILLI

CK Adria Sun

Dobrý den, ano, nástup v Praze je možný.

Veronika

Dobrý den, jsou ještě 4 volná místa, termín 22.9.-29.9?
Dále jsem se chtěla zeptat zda v tomto termínu jsou ještě v místě otevřené restaurace, bary.

CK Adria Sun

Dobrý den, ano, v tomto termínu máme ještě volný apartmán pro 3–5 osob. Restaurace by v tomto termínu ještě měly být v provozu, alespoň většina z nich.

Lenka S

Dobrý den, je jeste volno ve spojenem terminu 15.9.-29.9. bud apartman pro 2 dospele a 8mi mesicni miminko, nebo 4 dospeli a miminko s tim, ze by byl apartman se dvema loznicemi pri sobe? Dekuji

Lenka S

Jeste doplneni dotazu nize, zda v uvedenem spojenem terminu by byl pripadne k dispozici apartman pro 3 dospele a miminko se dvema loznicemi. Dekuji

CK Adria Sun

Dobrý den, volné je třílůžkové studio i apartmán pro 3–5 osob, které jsou v prvním patře. Všechny větší apartmány mají jednu oddělenou ložnici a obývací část s rozkládacím gaučem pro další dvě osoby. Před zakoupením voucherů si u nás předběžně zamluvte na e-mailu nebo telefonicky. Děkujeme.

Veronika

Dobry den, strava v cene neni ?

Slevomat.cz

Hezký den, Veroniko,

sträva v tomto balíčku v ceně není, ale je možné si stravu připlatit. Polopenze 13 € / os. / den, stravu je možné zakoupit až na místě u delegáta a není podmíněno na celý týden. Snídaně je formou švédského stolu a večeře výběrem z menu. Podává se v restauraci v Omiši cca 600 metrů od ubytování.

Krásný víkend

Lucie Barešová

Dobrý den, měla bych zájem o termín 8.9–15.9 pro 2 osoby. Je ještě možná rezervace v tomto termínu, nebo je již plno? Děkuji za odpověď.

CK Adria Sun

Dobrý den, tento termín již není mezi aktuálně nabízenými termíny. Viz náhled akce.

Lenka H.

Dobrý den, máte volný termín od 7.7. do 14.7.? 2 dospělí a 2 děti 4 a 7 let A kolik by stál tedy pobyt pro 4 člennou rodinu , doprava vlastní

CK Adria Sun

Dobrý den, v tomto termínu volno nemáme. Hlavní sezónu zde nenabízíme.

Týnuš Milianová

Dobrý den, Měla bych zajem o koupi dovolené v termínu od 8.9. Pro dve osoby je ještě nějaký apartman volný ? Voucher si koupím v pátek a byla bych ráda kdyby Jste mi napsali zdali je termín ještě volný dekuji za informaci.

CK Adria Sun

Dobrý den, je zde volné poslední dvoulůžkové studio. Ozvěte se nám ovšem ještě v pátek na e-mail nebo telefonicky před zakoupením voucherů, zda je ještě volno, v tuto chvíli se ubytování rychle plní a rezervace na týden možná není.

Dita Mašková

Dobrý den je ještě termín 9.6 volný?

CK Adria Sun

Dobrý den, na posledním volném studiu je rezervace do zítřejších 16:00. Volno bychom měli o týden dříve, s nástupem teď v sobotu 2.6.-9.6. za 990,– Kč.

Brano

Zdravím tak teda šéf mi nedá dovolenku tak sa ospravedlňujem musím nájsť iný termín takze môžte zrušiť rezerváciu ďakujem za ochotu :)

CK Adria Sun

Rezervace zrušena.

Brano

A prosím vás v ten termín tam normálne budú k dispozícii hospody alebo nejaké bary na drinky alebo to ešte pred sezónou nebude take ako cez sezónu ? Ďakujem pekne

CK Adria Sun

V polovině června by mělo být již vše v provozu. Většina restaurací otevírá již v květnu.

Brano

Nemohli by ste mi do zajtra dopredu zarezervovať ten posledný apartmán pre 3 osoby ? Potrebujem sa len opýtať šéfa či by mi dal dovolenku a zajtra by som to potvrdil na 100% ďakujem

CK Adria Sun

Rezervaci jsem Vám udělala do dnešních 16:00 hod.

Brano

Dobrý deň keby kúpim tento zájazd na 8dni chcel by som ísť s priateľkou a bratranec možno tiež s priateľkou bolo by to od 16.6 do 23.6 bolo by možné mat jeden apartmán pre 4 osoby spolu poprípade dva apartmány po dve osoby aby sme boli pri sebe ?

CK Adria Sun

Dobrý den, v tomto termínu je volný poslední apartmán pro 3–5 osob, lůžka jsou ve dvou místnostech rozdělená 3+2.

peta

Dobry den chtěl bych se zeptat 6 člena rodina 2 dospěle 4 děti 17–13–9–8 mate pokoj 6 členu rodinu chtěli bychom z dopravou autobusem termin 30.6–7.7. polopenzi kolik by to stalo jestli muže Te to spočítat děkuji.

CK Adria Sun

Dobrý den, tento termín zde není v nabídce. Na vile Babaja je navíc již vyprodaný. Pokud byste měli zájem i o jinou nabídku, napište nám na e-mail adriasun@adriasun.cz.

Tom

S pani majitelkou by asi dohoda nebyla, co ? pejsek opravdu hodny, jak přes den, tak v noci :-)

CK Adria Sun

Můžeme u majitelky zkusit zjistit, ale bez prověření si to netroufnu tvrdit. Napište mi prosím Váš e-mail, jakmile budu mít odpověď. Zašlu Vám informaci na e-mail.

Tom

Dobrý den, v termínu od 16,6, pro 3 dospělé. Je možnost se 2 ložnicemi apartmán ( 2 manželé + senior chrápe :-). ) + pejsek chrt 12 kg hodný, jaká celková cena ? děkuji

CK Adria Sun

Dobrý den, v požadovaném termínu je volný poslední apartmán pro 3–5 osob, který má oddělenou ložnici. Zakupovali byste 3× voucher. Problém je ovšem s pejskem, majitelka toleruje pouze psy do 10 kg.

Antonin Buksa

Dobrý den prosím kolik vyjde doprava vlastní za poplatky a máte volné místo 16.6 pro dva dospělí děkuji

CK Adria Sun

Dobrý den, informace k vlastní dopravě najdete zde – http://www.adria-chorvatsko.cz/vlastni-doprava-do-chorvatska/. Poslední dvoulůžkový na tento termín se nám před chvílí obsadil. Zbývá zde apartmán pro 3–5 osob. Dvoulůžkový bychom Vám mohli nabídnout v termínu o týden dříve, tedy 9.6.-16.6.2018.

Jana Hegerová

Byl by volný termín od 13.-20 .8 ?

CK Adria Sun

Dobrý den, tato diskuze slouží pro zákazníky slevomatu týkající se probíhající akce.
Srpnové termíny zde v nabídce nemáme. Ohledně termínů mimo slevovou nabídku je třeba kontaktovat přímo CK na mailu adriasun@adriasun.cz. Vámi uváděný termín není ovšem vůbec v nabídce. Týdenní pobyty jsou možné pouze sobota-sobota.

Pavlina

Dobrý den, je možno u vás zajistit i dopravu?

CK Adria Sun

Dobrý den, ano, jak uvádíme u nabídky, dopravu je možné zajistit.

Katerina Petrová

Dobrý den je možné řešit dopravu napr.autobusem­.dekujiPetrová

CK Adria Sun

Dobrý den, ano, jak uvádíme u nabídky, dopravu je možné zajistit.

Vlastimil

Dobrý den.
Jsme pětičlenná rodina – 2 dospěly a děti 10, 7 a 6 let.
Měli bychom zájem o termín: So 16. 6. – So 23. 6. 2018
Byl by volný pokoj ? Již jsme byli minulý rok a měli jsme jednu přistýlku.
Jak máme koupit vouchery a kolik vychází konečná cena ?
Děkuji předem.

CK Adria Sun

Dobrý den, zakoupili byste 2× voucher za cenu 2.290,– Kč. Děti mají 10 % slevu z ceny voucheru. 3× 2.061,– Kč byste dopláceli u nás.
V tomto termínu můžeme nabídnout apartmán č. 3.
Celkem byste za ubytování platili 10.763,– Kč.

Zuzánková

Dobry den, cena je za jeden den?

CK Adria Sun

Dobrý den, cena je za týdenní pobyt.

Zuzánková

Dekuji, a je volny termin od 9.6? Pro 6 dospelych + 1 dite?

CK Adria Sun

Ano, v termínu od 9.6. prozatím pro 7 osob volno máme.

Otáhalová

Dobrý den! Můžete mi tedy spočítat cenu pro 2 dospělé a 2 děti ve věku 7 a 15 let na týden 30.6. – 7.7.? Co všechno je v ceně? Děkuji! Otáhalová

CK Adria Sun

Dobrý den, jak jsem uváděla v předešlé odpovědi. Tyto termíny nenabízíme zde na slevomatu. Jedná se o termín v hlavní sezóně, tedy i veškeré dotazy a rezervace týkající se těchto termínů by měly probíhat mimo slevový portál. Co vše je v ceně najdete na našem webu pod ceníkem – http://www.adria-chorvatsko.cz/apartmany-vila-babaja/. Platili byste 3× cenu 1 pro daný termín a 1× cenu 2. Máte-li více dotazů kontaktujte nás na e-mail adriasun@adriasun.cz.

Jan Petrásek

Dobrý den chtěl bych se zeptat pobyt s dítětem do 1 roku věku je možný? měli bychom sebou vlastní cestovní postýlku.
Petrásek

CK Adria Sun

Dobrý den, ano, dítě do 3 let je bez nároku na lůžko zdarma.

Otáhalová

Dobrý den!
Měli bychom zájem o pobyt (prodloužený víkend od 4.7. – 8.7. 2018. Jsme 2 dospělí a 2 děti ve věku 7 a 15 let.
Máte volno?

CK Adria Sun

Dobrý den, červenec není v nabídce zde na slevomatu a současně nejsou v hlavní sezóně možné ani zkrácené pobyty na méně než 7 nocí. Možný by byl termín 30.6.-7.7.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru