Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

446 Kč za bezbolestnou liposukci DVOU partií těla ve spojení s hloubkovou masáží v hodnotě 1550 Kč. Úbytek centimetrů, odstranění celulitidy i relaxace se slevou 71%.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Zuzana

Dobrý den, psali jste, že je možné stihnout i 10 voucherů do července a teď jsem objednaná až za 3 týdny na první sezení, tak jestli si mám hned zavolat na další nebo pak to třeba půjde po týdnu když se tam domluvím osobně. Děkuji za odpověď

Slevomat

Dobrý den Zuzano, jsem si jista, že Vám studio vyjde co nejvíce vstříc, ale přeci jen kupony se prodávají a prodávají, takže asi bude lepší se domluvit i na příště :)

Marika

prosim pisete ze se je nutno objednat bud na tel. nebo pres e-mail, e-mail jsem psala vcera a nikdo mi neodepsal, je tedy nutno zavolat nebo jste zahlceny e-maily a dockam se az nekdy dele :)

Body and Face

Omlouváme se, ano mírně nestíháme. Prosím, volejte, je to lepší. Děkujeme.

Lenka

Dobrý den,
kolik je potřeba tak procedur aby byly znát výsledky? Konkrétně zaměření na hýždě a boky?
 Děkuji

Body and Face

Výsledky jsou viditelné na úbytku tuku, zpevnění pokožky a vyhlazení celulitidy ihned po prvním ošetření. Jde o to na co je potřeba se zaměřit(celulitida, úbytek, modelace) a kolik je toho potřeba upravit. 3–4 ošetření doporučujeme.

Petra

jeden voucher mam vytisknout na jednu A4 nebo si muzu na A4 vytisknout treba 4 vouchery a vystrihat si je? Je Vam to jedno jak veliky budou?

Body and Face

Stačí všechny na jednu A4.

Martil

Dobrý den,
můžu se zeptat zda jsem limitovaná počtem poukazů nebo si jich mohu objednat jakékoliv množství? Děkuji za odpověď!

Body and Face

Mělo by to být jakékoli množství. Kdyby Vás systém omezil. Napište sem.

Jitka Š.

Dobrý den, ráda bych se zeptala zdali po jednom ošetření dojde k úplnému vyhlazení celulitidy, pokud se jedná teprve o počátečení příznaky. Dále jestli tato metoda má nějaké účinky i na strie. Děkuji za odpověď.

Body and Face

Co se týká strií, tato metoda na ně žádné účinky nemá. Co se týká celulitidy, na ni je toto ošetření přímo stavěné-výsledky budou vynikající.

lev

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda-li je jisté, že poukaz určitě využiji do termínu ukončení. Myslim co se týče rezervací.

Body and Face

Dobrý den.
Je to 100% jisté, samozřejmě pokud se objednáte.
Je to tedy otázka na kapacity. Kapacity máme dostatečné.

lev

děkuji, to jsem chtěla přesně slyšet :)

Ina

Dobry vecer, jake velke procento Vasich zakazniku tvori muzi? Take by mne zajimalo, jaka je pravdepodobnost, ze po osetreni nebude viditelny zadny rozdil, co se tyce modelace postavy. Jinak receno, je nejaka „zaruka“, ze kazdy osetreny zakaznik prijde o alespon 1cm? Dekuji za odpoved.

Body and Face

Většinu klientely tvoří ženy. Pravděpodobnost, že na Vás budeme 50 minut pracovat a nebude vidět žádný rozdíl je velice malá. Co se týká záruk. Záruka je kvalita přístroju a provedení ošetření. Disponujeme i službou vrácení peňez při neúspěchu velkého balíku ošetření.

Petra

ty stehna se berou jako celek nebo je to rozdeleny na vnitrni, vnejsi atd.? a lytka neni mozno?

Body and Face

Stehna jsou rozdeleny na vnejsi a vnitrni. Lýtka je též možno, pokud je na nich co ošetřovat.

Iveta

Dobrý den, jak velký by měla účinek tato procedura i na postav konf. vel. 40, celulitidu mám trochu také. Děkuji za odpověd

Body and Face

Rozhodně se viditelně ztratí celulitida.
Jak přesně velký účinek by procedura měla na Vaši konf. velikost nejsme schopni takto určit. Záleží také na vybraných partiích.

Nikola

Dobrý den, na webových stránkách Body and Face je udávaná doba ošetření 40 min. Zajímalo by mě, zda bude toto ošetření, které trvá 20 minut stejně účinné a popřípadě proč je doba ošetření o polovinu kratší než obvykle? Děkuji!

Body and Face

Ano, 40 minut bezbolestné liposukce s 30 minutami lymfatické masáže, dle ceníku za 2800Kč. Tzn. delší ošetření, více partií. Toto ošetrení – poloviční doba liposukce za 1550Kč dle ceníku. Pro Vás za 446Kč.

R.

Dobrý den chtěla jsem se zeptat jestli je bezbolestná liposukce vhodná pro těhotné ženy nebo ženy ktere si myslí že je těhotná???Děkuju za odpoved

Body and Face

Tato procedura pro těhotné ženy vhodná není. Bohužel.

Lucka

Dobrý den,

chtěla bych to zakoupit pro maminku, je silnější postavy, vel. 50, mohu jí zakoupit více poukázek, myslím tím, jak často se mohou procedůry opakovat? Kolik by jich do toho 21.7. stihla? A poté, kdybych chtěla jen břicho, popř. trochu záda, bylo možné jednu pouzkázku, který je na dvě partie, využít třeba jen dvakrát za břicho? děkuji za odpověď. S pozdravem Lucie

Body and Face

Procedury se mohou opakovat vždy po týdnu. Po šesti ošetřeních by měla případně nastat delší pauza. Do 21.7. lze stihnout těchto ošetření i přes deset. Poukázku lze využít pouze na jednu návštěvu salonu.

Lucka

Děkuji za odpověď. Ještě by mě zajímalo, když bych mamince koupila 6 těch poukázek, to znamená na 6 týdnů, jaké budou vidět výsledky? Když by si to dala jen na břicho?

Body and Face

Dobrý den.
Přesně tak, do 21.7.2011 po objednání.

Irushka

Akce nákupu ve Slevomatu je do 20.1.2011,to chápu :) Ale do kdy můžu tuto slevu uplatnit, je to také nějak omezené? Díky I.

Irushka

Už jsem to našla: do 21.7.2011 :)

Body and Face

Dobrý den.
Výsledky jsou znatelné po prvním ošetření.
Více návštěv salonu udělá větší výsledek.

blanka

Dobrý den. Stačí jedna návštěva v salonu nebo se musí opakovat vícekrát. Blanka

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru