Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Bezdotykový spořič vody na kohoutek k umyvadlu

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Vlado

posielate aj na Slovensko ???

Water Saver

Dobrý den, velice se omlouváme, ale kalkulace ceny pro slevovou akci neumožňuje odeslat zboží do zahraničí. Děkujeme Vám za pochopení. S pozdravem Jakub Mertl Watersaver.cz

Petr

Dobrý den, těsnění je součastí balení?

Water Saver

Dobrý den, ano těsnění je součástí jednoho z dílů (lze vyjmout). S pozdravem Jakub Mertl Watersaver.cz

Petr

Dobrý den, na stránkách máte obě varianty (bíla/chrom) za stejnou cenu 1290 Kč a tady mezi nima máte rozdíl 100 Kč. Proč?

Water Saver

Dobrý den, takto byly zvoleny parametry slevové akce. Technické provedení obou variant je jinak zcela totožné. S pozdravem Jakub Mertl Watersaver.cz

Miroslav Martínek

Dobrý den, zakoupil jsem tento výrobek, mám dotaz: pokud zapnu vodu slyším jak protéka voda (studená do teplé). Je to v pořádku? Popřípadě kde jsem udělal chybu? Děkuji p. Martínek

Water Saver

Dobrý den, s podobným jevem jsme se ještě nesetkali, ale dle Vašeho popisu nesouvisí přímo s chodem našeho zařízení. S pozdravem Jakub Mertl Watersaver.cz

Václav P.

Dobrý den.
prosím Vás,dá se namontovat tento spořič na kuchyňskou bateri,kde vývod z této baterie má otáčecí ramínko a na něm je povrchový závit,na kterým je našroubovaný spořič vody (perlátor). Děkuji Vám za odpověď

Water Saver

Dobrý den,
dle Vašeho popisu předpokládám, že baterii namontovat lze. Bezdotykový princip spouštění průtoku vody není však zcela vhodný pro mytí nádobí.

S pozdravem
Jakub Mertl
Watersaver.cz

František NESRSTA

Montáž zvládnu sám ?

Water Saver

Dobrý den,
montáž je velice snadná. Nejtěžší fáze je povolení stávajícího perlátoru na Vaší vodovodní baterii. Náš spořič následně namontujete během 5-ti minut.

S pozdravem
Jakub Mertl
Watersaver.cz

Petr Coufal

Dobrý den, jak je to s tlakem, který unavuje vodovodní baterii, pokud je neustále otevřená? Tlak vody ve vodovodních trubkách je příliš velký na vodovodní baterii a její součástky, časem dojde k únavě materiálu a bude Vám z ní „srčet“ voda.

Water Saver

Dobrý den,
nejsem si jist, zda správně rozumím Vašemu dotazu, který možná spíše směruje k životnosti „standardní vodovodní baterie“?

Naše zařízení dle specifikace funguje při provozním tlaku od 0,068 MPa do 0,862 MPa.

Dle vyhlášky č. 428/2001 Sb., kterou se provádí zákon č. 274/2001 Sb., o vodovodech a kanalizacích pro veřejnou potřebu:
§15, odst. 4) Maximální přetlak v nejnižších místech vodovodní sítě každého tlakového pásma nesmí převyšovat hodnotu 0,6 MPa. V odůvodněných případech se může zvýšit na 0,7 MPa.

S pozdravem
Jakub Mertl
Watersaver.cz

Jan Poustka

Dobrý den

Lze toto zařízení dát na baterii z prutokového beztlakového ohřívače vody,při ohřevu kape voda.

Water Saver

Dobrý den,
naše zařízení “zastavuje” vodu pod tlakem, z toho důvodu bych na tento typ baterie naše zařízení nedoporučoval.

S pozdravem
Jakub Mertl
Watersaver.cz

Brožková N.

Dobrý den,
mužete mi prosím, sdělit, na jaké typy baterii je možné nainstalovat tento spořič.
 Děkuji

Water Saver

Dobrý den,
spořič vody můžete namontovat na jakoukoliv vodovodní baterii s průměrem závitu 22/24mm, což odpovídá naprosté většině dostupných baterií na trhu.

S pozdravem
Jakub Mertl
Watersaver.cz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru