Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Lampa pro parádu i vůni: Elektrický aroma difuzér a éterický olej jako dárek

4,5 / 5 La Fe 130 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Žanet Neduchalová

Dobrý den, prosím o upřesnění funkce: „Nastavení času: 1 h, 3 h, 6 h nebo zapnutí bez časování“ Toto nastavení např.na 1h znamená, že je difuzér zapnut na 1h a poté se automaticky vypne nebo, že se zapne za 1h a jede nepřetržitě do vypnutí? Děkuji.

La Fe

Dobrý deň, rozumiete tomu správne. Ak si nastavíte 1h tak sa difuzer automaticky vypne po hodine. Ochrana automatického vypnutia slúži na to aby sa difuzer vypol hneď keď nemá vodu aby nedošlo k poškodeniu. Automatické vypnutie je aktívne stále pri každom časovom nastavení.

S pozdravom

Sonia Sophia

Dobrý den, ráda bych se zeptala co znamená přesně "Nezávislé ovládání světla " jako funkce u některých difuzérů. Dále mě tedy zajímá zda jde světelný efekt a střídání barev u všech přístrojů vypnout. Foto po sundání horní poloviny chybí, zajímá mě zejména tulipán. Děkuji

La Fe

Dobrý deň, "Nezávislé ovládání světla " znamená že svetlo viete zapnúť aj vypnúť bez toho aby ste zapla dífuziu. To znamená že vám difúzer vie slúžiť aj ako pekná svietiaca dekorácia bez toho aby išla para. Svetlo viete ovládať samostatne a teda ho viete podľa potreby vypnúť pri všetkých modeloch v ponuke.

Ak mi napíšete email na patriks@lafe.sk viem vám poslať fotky kde uvidíte ako vyzerá tulipán bez poklopu.

Dúfam že vám moja odpoveď pomohla.
s pozdravom

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru