Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Jarní detox vlasů: hloubkové čištění a regenerace Olaplex

Hair Cosmetic Studio Fit & Beauty Praha - Vinohrady  (mapa) 34 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Soňa Říhová

Dobrý den,


mám vlasy barvené asi rok a něco hennou. Přesněji řečeno hennou s indigem-cernou, hnědou. Nebarvila sem se přes tři měsíce a potřebovala bych sjednotit barvu a zregenerovat vlasy. Co mam udělat první? Olaplex, barvu? K henne se uz vracet nechci a vim, ze se nedá stáhnout a ze obali vlas. Nerada bych si voucher koupila zbytečně. Díky za odpověď.

Hair Cosmetic Studio Fit & Beauty

Dobrý den,
hloubkové čištění doporučujeme před barvou, zbaví vlasy barvené hennou kovů a dalších nánosů, které můžou při barvení klasickou barvou dělat ,,neplechu''. Jak zmiňujete, henna samotná z vlasů dostat nejde ale čištění a regenerace je může na barvení připravit a výrazně tak usnadnit jejich další barvení a úpravu.
Hezký den,
Bára, Fit & Beauty

Em Leon

Dobrý den,
zmiňujete, že Urban Alchemy je veganský, je tedy možnost, aby jste na mé vlasy používali pouze veganské produkty, včetně šamponu a ostatních přípravků??

Děkuji,
Em Leon

Hair Cosmetic Studio Fit & Beauty

Dobrý den,
určitě ano :)

Hezký den,
Bára, Fit & Beauty

A.

Dobrý den, chci se zeptat, za jak dlouho se dá obarvit vlasy po aplikaci olaplexu nebo to na to nemá vliv? A zda je možné vynechat stříhání, příp. nechat pouze konečky? Předem děkuji.

Hair Cosmetic Studio Fit & Beauty

Dobrý den,
střih je samozřejmě pouze na vás, dá se i vynechat. Hloubkové čištění a Olaplex vás nijak neomezuje v barvení, ba naopak – vlasy na barvu dokonale připraví a barva má tendenci mnohem déle vydržet krásná. Vlasy je možné barvit klidně ihned po aplikaci. :)
Přejeme hezký den,
Hair Cosmetic Studio Fit & Beauty

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru