Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Originální příměstské tábory na Borku: s odvozem i přívozem pro vaše děti

4,5 / 5 Tábor Borek Borek  (mapa) 13 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Zdeněk Kučera

Dobrý den mám dotaz dá se příměstský tábor zaplatit prostřednictvím FKSP Fakultní nemocnice Hradec Králové . Díky za info Kučera :-)

Tábor Borek

Dobrý den, vzhledem k tomu, že celkovou částku hradíte Slevomatu, doporučuji se obrátit pro možnosti platby přímo na Slevomat -na jejich infolinku a tam Vám tento dotaz zodpoví. My bohužel jsme koncový příjemce částky po odečtení provize.

Děkujeme za pochopení. Táborníci z Borku

Tábor Borek

Pro upřesnění, odpovídáme Vám jako pořadatelé táborů :) Netušíme proto, jakým způsobem u Slevomatu fungují platby. Dejte nám pak vědět na mail: hildus@hyperaktiv.cz info o tom, jak jste uspěl. :)
S díky
Táborníci

Věra

Dobrý den,pokud bude zvolena individuální doprava na tábor,do kolika hodin je možný příjezd?
Děkuji a pěkný den.

Tábor Borek

Dobrý den, příjezd je možný od 10:00 hodin ráno a odjezd od 15:00 hodin s tím, že veškeré informace ještě zašleme v organizačních informacích včetně dokumentace. :) S pozdravem Táborníci z Borku

Jitka Müllerová

Dobry den, v nadpisu se píše o příměstském táboře, ale v textu se píše, že v ceně je ubytování. Jedná se tedy prosím o příměstský nebo pobytový tábor? Jsme z Prahy, tak mě zajímá pobytový tábor. Cena za dopravu je součástí nebo kolik je potom priplatek? Děkuji a pěkný den.

Tábor Borek

Krásný dobrý den Jitko, jedná se o pobytový tábor resp. příměstský tábor s dopravou a ubytováním – liší se v délce turnusů – jsou pětidenní :)
Můžeme Vám ještě nějak jinak pomoci?
Přejeme krásný víkend.
Vaši táborníci z Borku

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru