Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Učte se anglicky s jazykovými kartičkami: sety pro začátečníky i pokročilé

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Častý dotaz
Monika

Dobrý den, měla bych zájem o Francouzštinu. Kdy ji budete mít v prodeji? Děkuji za info.

Jazykové kartičky Mnemory

Dobrý den, koukáme, že o francouzštinu je celkem zájem, to je dobrá zpráva :) V současné době se připravuje němčina, o dalším jazyku necháme nejspíš hlasovat na našem Facebooku, až tam bude dost lidí. Takže datum, kdy bude francouzština v prodeji, neznáme, pravděpodobně ale až příští rok.

Častý dotaz
Martina

Vynikající nápad. Neuvažujete i o španělštině? Nebo o výběru nejpoužívanějších sloves? Třeba časem… Děkuji.

Jazykové kartičky Mnemory

Dobrý den, děkujeme za tip, nejpoužívanější slovesa jsou velmi dobrý nápad. Jako další jazyk v pořadí budeme zpracovávat němčinu, španělština bude za ní v pořadí :)

Častý dotaz
Kate B

Dobry den, nemate i nemcinu?

Jazykové kartičky Mnemory

Dobrý den, němčinu zatím nemáme, ale jednáme o ní. Až budeme mít více informací o tom, kdy bychom ji mohli uvést, dáme včas vědět sem na Slevomat a na náš Facebook ;)

Častý dotaz
Lucka P

Dobrý den, je někde vypsáný seznam slovníček pro danou úroveň?
Nevim kterou mám vybrat.
 Děkuji

Jazykové kartičky Mnemory

Dobrý den, přiložím pár slov z každého setu pro porovnání :)


Začátečník:

draw,
arrive,
mood,
sell,
lie,
more,
rice,
grey,
expensive,
shoe


Mírně pokročilý:

terrific,
blind,
truck,
shade,
cash,
reduce,
once,
permission,
waste,
jet


Středně pokročilý:

commit,
surround,
chart,
rip,
almond,
glad,
ATM,
fibre,
declare,
swallow
Skalska Mirka Mirka

Nabídka je pro mě velmi zajímavá.Dočtu se někde,jak dlouho trvá vaše slevová akce?Uvažuji o koupi celeho setu ..tj. všech 3 urovní.

Jazykové kartičky Mnemory

Dobrý den, těší nás, že se Vám zdá nabídka zajímavá, současná kampaň poběží do 24.5.2018 :)

Mírně pokročilý

Dobrý den, chci se zeptat na mnemo pomůcky. Jak jsou řešeny abstraktní a dlouhé slova typu permission, swallow, surround které jsou pro mne obtížně? Tak abych si je pamatoval…?

Jazykové kartičky Mnemory

Dobrý den, pomůcky jsou koncipované vždy jako krátký příběh, ve kterém hrají hlavní roli dvě jazykové modifikace daného slova (buď výslovnost nebo jak se slovo píše). Například pomůcka pro slovo surround (obklíčit) zní takto: „Kanibalové POVOLILI, aby do jejich tábora přijel suPER MISIONář.“ nebo permission (povolení): „Armáda OBKLÍČILA nepřátelské město a čekala, až jim dojdou SUROviny.“

Jana Richterová

Taky mám zájem o němčinu a italštinu. Děkuji.

Jazykové kartičky Mnemory

Dobrý den, děkujeme za zájem, na němčině už se pracuje a o italštinu začíná být také docela ohlas, takže snad do budoucna :)

Miroslav Měřínský

Reakce na „že byste vyřadil dvou a více slovná spojení“ – zde doslo k nedorozumneni. Pisete 600 oboustranných kartiček – znamena to, ze na jedne karticce jsou dve slova (na kazde strane jedno) nebo je rup a lic identicky? Pokud jsou tam dve rozdilna slova, nemuzu si karticky tridit dle toho, ktere znam. Kdo namluvil anglickou vyslovnost (mp3) soubory a jak by byly zaslany? Dekuji.

Jazykové kartičky Mnemory

Funguje to tak, že na jedné straně karty je slovo česky (např. DŮM) a na druhé straně je to samé slovo, ale v angličtině (HOUSE) spolu s výslovností a mnemotechnickou pomůckou, která pomůže si slovo zapamatovat. Až si jakýkoliv set objednáte, pošleme Vám odkaz na soubory emailem, na ukázku se můžete podívat v popisu akce (v druhém odstavci nadepsaný „Jaké máte možnosti?“) :)

Miroslav Měřínský

Dobry den, uvazujete o verzi, kde bude na karticce jen jedno slovo? Nyni si nemuzu slovicka tridit dle toho, zda ho znam ci nikoliv, protoze jsou na karticce 2 slova.
Uvazujete o tom, ze by byl na karticce i standardni prepis vyslovnosti?
Dekuji.

Jazykové kartičky Mnemory

Dobrý den, standardní přepis výslovnosti jsme dlouho zvažovali, ale nakonec jsme se přiklonili ke zjednodušené verzi, protože z naší vlastní zkušenosti neznáme nikoho, kdo by rozuměl fonetickým znakům nebo byl ochotný se je učit. Proto jsme zvolili zjednodušenou výslovnost v kombinaci s audio verzí slovíček (které výslovnost upřesní). Co se týká Vaší první otázky, rozumím tomu správně, že byste vyřadil dvou a více slovná spojení jako „high school“ a „guinea pig“? Každopádně děkujeme za návrhy :)

Nikola Sládková

Dobrý den, když by byla ruština nebo švédština, ráda koupím :)

Jazykové kartičky Mnemory

Dobrý den, ruštinu dost možná vytvoříme někdy v budoucnu, pro švédštinu asi nebude dostatek zákazníků. Jaké další jazyky budeme dělat, dáme včas vědět ;)

Ilona Hamplová

Dobrý den, v nabídce nevidím ani orientační lhůtu dodání. Protože bych to kupovala jako dárek, potřebovala bych si být jistá, že dorazí včas. Jako dopravu bych využila Zásilkovnu. Děkuji za informaci.

Jazykové kartičky Mnemory

Dobrý den, orientační lhůta pro dodání je 9 pracovních dnů (mělo by to být nahoře po pravé straně stránky u způsobů doručení). Pokud ale potřebujete zásilku do jistého data, napište nám prosím na email mnemory.cz@gmail.com, do kolikátého musíte zásilku převzít a my jí dáme prioritu ;)

Soňa

Dobrý den, obdržela jsem kartičky, jen se chci zeptat za cestovní pouzdro je považován igelitový sáček na zip ?????????? To jako fakt ??? To mě docela nemile překvapilo za tu cenu.

Jazykové kartičky Mnemory

Dobrý den, děkujeme za poznámku, tento doplněk karet má hlavně pragmatickou funkci – abyste si mohla brát jeden nebo více denních setů s sebou třeba na cestu do práce. Testovali jsme i jeho kvalitu a ta nám připadala dostatečná. Ale možná máte pravdu v tom, že název plastové pouzdro může znít nepřesně. Jak byste ho nazvala vy?

Mirka Gletová

Dobrý den ,prosím neuvažujete o italštině?Děkuji

Jazykové kartičky Mnemory

Dobrý den, musíme říct, že nás mile překvapuje, o kolik různých jazyků je zájem :) jako první bude určitě němčina, o italštině jsme zatím nepřemýšleli, ale pokud se bude zdát, že ji lidé chtějí, tak do toho jistě půjdeme, nicméně do konce tohoto roku to nejspíš nestihneme :)

Lenka Šestáková

dobrý den, uvažujete o francouzštině?

Jazykové kartičky Mnemory

Dobrý den, asi se k ní dostaneme, ale v blízké době to není moc reálné. Snad by mohla být k dispozici do konce příštího roku. Až budeme vědět více, napíšeme to sem a na naše Facebookové stránky ;)

Naďa borýsková

Objednala jsem si, zaplatila – chci se zeptat,, jak mi bude sděleno, že si mám karty vyzvednout ? Díky N.

Jazykové kartičky Mnemory

Dobrý den, až balíček odešleme, napíšeme Vám email a dopravce Vás bude dále informovat, jak to se zásilkou vypadá. Omlouváme se, že to chvilku trvá, nečekali jsme tak velký zájem hned od začátku, ale děláme co můžeme – všechny do teď objednané zásilky by měly dorazit max. do týdne, ale spíše dřív :) Pokud potřebujete nutně dodat zásilku do určitého data, napište prosím na email mnemory.cz@gmail.com a my jí dáme prioritu.

Michaela

Dobrý den, nemáte prosím ještě více pokročilou verzi? Děkuji.

Jazykové kartičky Mnemory

Dobrý den, zatím máme jen tři obtížnosti, v budoucnu snad ještě přiděláme další pro fajnšmekry :)

Michaela Michejevová

Dobrý den, jsou v každé úrovni jiná slovíčka, pokud bych si koupila dvě úrovně, nestane se že tam budou stejná slova? Děkuji za odpověď

Jazykové kartičky Mnemory

Dobrý den, v setech se slova nikdy neopakují. Občas se mohou vyskytnout slova se stejným kořenem (třeba relationship a relate), ale to je proto, že obě mají jiný význam :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru