Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

139 Kč za DVA rumpsteaky se šťouchanými brambory a pepřovou omáčkou. Vynikající bio hovězí ze šumavské farmy na přírodním grilu s 63% slevou.

3,7 / 5 Restaurace Zajíc na pivu Plzeň  (mapa) 604 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Tatiana

Dobrý den, jedná se o podnik kuřácký nebo nekuřácký? Do kuřáckých nechodím. Takže na tom záleží, zda nabídku využiji nebo ne.

Restaurace Zajíc na pivu

Dobrý den. V současné době jsou všechny gastronomické podniky nekuřácké. Náš byl nekuřácký vždycky. Přejeme krásný den a těšíme se na návštěvu. Váš Zajíček

Marek

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, zda je možnost v blízkosti kavárny zaparkovat. Díky.

slevomat

Krásný den vážení, jen by jsme Vás chtěli upozornit, že diskuze slouží k dotazovaní a nikoliv tedy k bojům. ,–)

Jirka

Leni já myslím, že už si se tu „vyblila“ dostatečně a teď by si mohla jít onanovat někam na jinou diskuzi co ty na to?

Lenka

Nidko tady neprudí a nekritizuje, jen tady většina říká svůj názor, což si myslím není zakázané. Já si ostatně tenhle poukaz rozhodně kupovat nehodlám, protože jídlo z jídelny opravdu nemusím a stresovat se kvůli tak „velkorysé“ otevírací době také ne.
Jen jsem dala návrh, že když se jedná o domácí kavárnu tak že by bylo pro tuto kavárnu důstojnější udělat akci na nějaká vlastní jídla a ne na cizí, uvařená někde jinde. Toť vše.

Hans

Prej „nikdo tady neprudi a nekritizuje“ :DDD

Míša

Takže z toho, co jsem tady vyčetla mi vyšlo, že vaříte 600 jídel denně, během 3,5 hodin otevírací doby (11:00 – 14:30) a ještě stihnete připravovat do 10min bifteky na PŘÍRODNÍM grilu? TAK TO JSTE FAKT DOBRÝ… :-DDD

Pitulka

Nechápu, co tady kdo pořád remcá :). Nikdo Vás nenutí, rejpalové, abyste si voucher kupovali. Jděte si dát hambáč z Mekáče a nepruďte :).

Květka

Dobrý den,
ráda bych této akce využila, ale nesnesu cibuli, bylo by možné šťouchané brambory vyměnit za normální vařené brambory?

snack cafée

Květko, přílohu lze samozřejmě vyměnit:-)

Lenka

Aha takže zase tahák na lidi. Jídlo uvaří v jídelně – což už samo o sobě mluví za vše a kavárna očekává, že si lidé ještě dají kávičku a zákusek takže tam stejně nechají ještě pěknou útratu.
Mám návrh – co raději udělat akci na nějaký zákusek nebo kávu, prostě nějaké kavárenské jídlo když jste rodinná kavárna?
Tohle mi připadá jako když si v pizzerii dám svíčkovou a naopak v české hospodě pizzu.
A k té otevírací době – myslíte také na pracující? Nebo opět jenom na maminky s dětmi a nepracující? Já jen že si těžko pracující zajde tak brzo na jídlo, a i kdyby to bylo v rámci oběda, tak steak rozhodně není jídlo, které bych musela v rámci pracovní pauzy zhltnout za půl hodinky a jít zpátky do práce. Pokud je steak totiž dobrý, člověk si ho musí vychutnat se vším všudy.

Iva

No, sice jsem jídelnu taky kritizovala, ale Vaše argumenty mi přijdou mimo. Prostě je tady nabídka a je na vás, jestli jí využijete… Mně se ekluje Jídlena U Zimáku, tak tam nepůjdu, vám nevyhovuje otevírací doba, tak tam taky nepůjdete… a komu nabídka vyhovuje, tak tam půjde – takhle funguje obchod a už poměrně dost dlouho… a to, že se počítá s tím že tam necháte nějaké peníze navíc za dort, kafe a já nevím co, s tím se počítá u každé slevové akce, nejen u téhle… ale je to vaše volba, nic takového si přece dávat nemusíte…

Ema

Milá Lenko, ne že bych se do Vás chtěla navážet, ale Vaše kritika mi přijde naprosto absurdní a irelevantní. Nikdo Vám nic nevnucuje a jak už psala slečna/paní Iva – tak funguje obchod, a divím se, že to nevíte…

snack cafée

Lenko odpovím Vám slovy klasika: Můžete s nabídkou nesouhlasit, můžete jí zkritizovat, ale je to tak všechno, co proti tomu můžete dělat. Obchodní podmínky jsou stanoveny a pokud se Vám nelíbí a nevyhovují Vám, tak Vás k nákupu vůbec nikdo ani v nejmenším nenutí. Přeji Vám krásný den.

Lea

A vy myslíte na pracující personál?

Mallory

Vypadalo to velmi lákavě a ta cena je i na slevu až zarážející. Děkuji za zprávu, že pro vás vaří jídelna U zimáku – to vše vysvětluje. Cena neopovídá ani jedné porci bio hovězího, ta jídelna je zárukou zkaženého žaludku (vlastní zkušenost). Chápu pak, že nemáte internetové stránky.

snack cafée

mallory díky za kritiku.. naštěstí zbylým šesti stům strávníků denně se to neděje
jako malá rodinná kavárna internetové stránky nepotřebujeme… jídelníček měníme pružně dle sezónních akcí a nabídek
a samozřejmě že cena neodpovídá ani jedné porci… je zde totiž 63% sleva..

Brugginno

Pak je otázkou, proč to děláte, když cena neodpovídá ani jedné porci. Přilákat lidi a mít z nich budoucí zisk? V každém případě uvařit steak v jídelně a donést to do kavárny .. to mi přijde jako zvrhlost a gastronomické barbarství. Jako kdybyste udělali pizzu v cukrárně a donesli ji do sushi baru :((

mišáci

Mně by zajíamalo, jestli je možné využít voucher před dobou jeho zahájení (tzn. datum). Zítra jedeme do Plzně a rádi bychom se zastavili, čas je vyhovující. Děkujeme, M. a D.

snack cafée

Mišáci, je mi líto, ale z provozních důvodů akci zahajujeme až od pondělí.

Martina

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak dlouho trvá příprava, pokud budu dopředu objednaná a ráda bych nabídku využila v rámci polední pauzy z práce. A dále, zda-li je možné přijít 2× na jedno jídlo v rámci jednoho voucheru.

snack cafée

Martino příprava trvá cca 10 min. Je nutná rezervace předem. Bohužel poukaz nelze dělit.

Petra

Nechápu, jak si někdo může stěžovat. Jablečný štrůdl v kavárně byl nejlepší, co jsem kdy jedla. A ještě se šlehačkou.
Na steaky se moc těším, hned 2 kupuji… Děkuji za super nabídku!!! :)

Lenka

Chápu že štrůdl byl dobrý, ještě aby nebyl, když je z kavárny a měl by být navíc domácí. Ale spíše se zde většina pozastavuje nad tím, že nabízejí jídlo, které uvaří jídelna. Nebylo by lepší kdyby raději kavárna nabídla akci na zákusky, kávu a další své produkty?

snack cafée

A milá Lenko, oba podniky totiž patří jednomu majiteli. A mají společnou kuchyň. Jestli si myslíte, že zákusky a kavárenská jídla vaříme v extra kuchyni, tak se mýlíte. Tak nerentabilně nehospodaříme. A na co nabídneme akci je jen a jen naše věc. A v tom si bohužel od Vás radit nenecháme.

Lenka

No vidím že vaše vedení je velmi milé a přívětivé, tak už z tohoto důvody bych k vám nikdy nešla.
Snad má člověk právo vyjádřit svůj názor.A pokud se zde rozhlédnete, tak uvidíte že to není názor jenom můj. Ale vidím že vám to zjevně velmi vadí.

Dagmar

S kavarnou mame velmi spatne zkusenosti, 3 vouchery na strudl a kavu nam prodadly. Oteviraci doba je velmi omezena, jednou jsme prisli na 17h a nikde ani noha!!!Pote jsme 3× zkouseli udelat rezervaci po telefon a nic…telefon nikdo nezvedal a zpet nezavoval take nikdo…vyhozene penize!

Jiri

Protoze jste si nechala propadnout vouchery, tak je kavarna spatna??:-) To me pobavilo:-) Anebo snad to ze tam nikdo nebyl v 17 hod je spatna??

Brugginno

Že má propadnutý vouchery její blbost, ale že má někdo v 17h zavřenou kavárnu .. sorry, ale to není dvakrát dobrá vizitka

Kateřina

Již dvakrát jsme využili slevy Slevomatu u této firmy – jak v jídelně, tak v kavárně a vždy jsme byli moc spokojeni s příjemným personálem. Dokonce mi paní (nevím jestli přímo majitelka) vyšla vstříc i po vypršení lhůty voucheru. Ani s jídlem s sebou nebyl žádný problém. Kdybych měla oznámkovat jako ve škole, určitě bych hodnotila 1.

snackcafée

Petře díky:-)

petr

Ve Snack cafée Haase jsem párkrát byl na obede a vždy jsem byl plně spokojen.

Renča

Tak jsem taky zklamaná. do jídelny U Zimáku jsem měla kdysi 3 vouchery. Využila jsem jeden a ostatní jsem nechala propadnout. Bála jsem se o svoje zdraví. Připadala jsem si jak na nádraží v 80.letech. škoda, nabídka zněla lákavě.

snackcafée

Renčo a Ivo, nabídka nezní lákavě, nabídka je lákavá a není to žádná kulišárna. A pokud Vám nevyhovuje prostředí jídelny, právě proto zkuste kavárnu. Jsem přesvědčen, že názor změníte.

snackcafée

Martine, jídle Vám rádi zabalíme s sebou. Ovšem ohřívaný steak…nevim, nevim:-)

Martin

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda by bylo možné jídla zabalit s sebou a vyzvednout si je? Děkuji.

Iva

bohužel Jídelna U Zimáku mě svojí kuchyní příliš nenadchla… a to jsem testovala méně „konfliktní“ jídla než rumpsteak… škoda, nabídka zněla lákavě…

snackcafée

Vláďo bohužel. Jelikož pro kavárnu se vaří v naší Jídelně U Zimáku, která je hned vedle ve stejném domě. A ta končí v půl třetí. Z tohoto důvodu podáváme v kavárně teplá jídla pouze do této doby. Ale pracuje se na prodloužení provozní doby. Je to jen personální záležitost a záležitost zájmu hostů. Zkuste to třeba za měsíc, nebo dva, třeba to již bude možné. Díky

Vladislav Krásný

Dobrý den,
je možné po domluvě třeba přijít na 17. hodinu na rumpsteak ?

SNACKCAFÉE

Dobrý den
Ano, určitě je možné podat steak bez přílohy či omáčky.
Jsme malá rodinná kavárna na Doudlevecké třídě. Otevřeno máme normálně do večera, ale teplá jídla podáváme pouze v uvedeném čase. Snacky, zákusky, zmrzlinu i kávu si můžete dát až do 18 hod. Neznamená to tedy, že si dáte steak a musíte v půl třetí vypadnout:-). Těšíme se na Vaši návštěvu.

Jitka

Dobrý den,
taky mě zarazila krátká otevírací doba, zvláštní…

Iva

Máte někdo zkušenost s tímto podnikem? Trošku mě znepokojuje absence internetových stránech a jakákoli prezentace na některých portálech – pilsnerpubs atd – kde by se člověk dozvěděl, o jaký podnik vlastně jde…

Maritimka

Dobrý den, je možné dostat jednu klasickou porci a druhou pouze čisté maso bez pepře a omáčky?

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru