Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kvalitní úsporná LED žárovka Epistar 7W 270°

Silete corporation s.r.o. Frýdek-Místek  (mapa) 169 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Libor Veverka

Dobrý den,
je žárovka stmívatelná?

Slevomat.cz

Dobrý den, milí zákazníci. Velice se Vám omlouváme, právě jsme na sebe „práskli“, že fyzika není naší nejsilnější stránkou :-) Doufám, že nám toto odpustíte. V nabídce jsme upravili technické údaje na již správné. Omlouváme se.

Karel

Dobrý den,
lze objednat žárovky i se studenějším světlem, mám raději 5500–6000K

Silete Team

Dobrý den,
tento typ prodáváme pouze v Teplé bílé. U dalších typů je to možné pokud máte zájem kontaktujte nás na info@silete.cz můžeme Vám zaslat na výběr některé typy se specifikací podobou a cenou.

Pavlína Třískalová

Dobrý den, nevidím souvislost mezi vyzařovaným úhlem a watty. Mezi lumenem a wattem ano, protože hodnota lumen mi udává užitečné světlo, které vidím. Ve wattech mám navíc zahrnuté i to neužitečné, neviditelné (např. infračervené). Pokud vím, tak obyčejná žárovka (100 W) má kolem 1 300 lm a ví se o ní, že vyzařuje světlo do všech směrů (pro zjednodušení odmyslím patici). Takže 1 300 lm dostanu, pokud sečtu všechno světlo vyzářené kolem dokola. Tím pádem pokud Vaše žárovka vyzařuje světlo do úhlu 270°, lumeny Vaší LED se rozprostřou po větší ploše, než když vyzařuje do úhlu 120°. Nechápu tedy, proč by Vaše LED žárovka měla být ekvivalentem za 100W obyčejnou žárovku a ne za 40W obyčejnou žárovku.

Jaroslav Urban

Uvádíte, že „žárovka používá nejnovější generaci čipu“,
kolik čipů obsahuje?

Silete team

Ano jedná se o čipy High power EPISTAR SMD5630 1W, v žarovce jich je tedy 7. Oproti starším SMD 3528 a 5050 se méně zahřívají, mají nižší spotřebu při stejném světelném toku a širší rozptyl světla.

Jakub

Dobrý den, kdy posíláte objednané zboží?

Silete Team

Dobrý den, zboží odesílám kurýrní službou IN TIME do 24 hodin od obdržení voucheru. Na Vaše telefonní číslo přijde sms zpráva o času doručení.

Pavel

Dobrý den, jednoznačně klamete spotřebitele a posílám Váš produkt na posouzení ČOI. Dle nařízení EU z roku 2009 totiž musí mít náhrada 100W žárovky světelný tok 1521 lumenů. Vaše slabá náhrada 470 lumenů je adekvátní ke klasické 40W žárovce. Abyste věděl, že si nevymýšlím, přečtěte si nařízení EU č.244/2099, na Googlu běžně dostupné. Prosím tedy, abyste uvedl buď okamžitě informaci na pravou míru a přestal plácat nesmysly a propagovat lživé informace.

Silete Team

Vážený pane Pavle děkujeme za Vaš dotaz. Pokud nevěříte výkonu naší žárovky doporučuji si jí zakoupit nebo se můžete dojít podívat na naší společnost.Ve specifikaci píšeme že "nahradí AŽ 100W žárovku"Navíc má žárovka jinou chromatičnost což většině lidí vyhovuje o hodně více než barva z klasické žárovky. Jak jsem již psal výše, nespokojený zákazník může zboží do 14 dnů vrátit z jakéhokoliv důvodu. U minulé akce na LED pásky pokud někomu výkon nevyhovoval jsme peníze vraceli.

Alexander Lomský

Jo a pro doplnění , světelný tok má při stejné watáži LED žárovka s bílým světlem / 4500 až 6000K/, naopak žárovka LED teple bílá /2700k/ má o něco menší svět. tok. Někdo nesnáší to namodralé světlo v bytě , já zase ano..

Alexander Lomský

Nechci ze sebe dělat superodborníka , ale pravda bude někde mezi , nedávno jsem četl na webu jiného dodavatele LED žárovek , že přibližně platí tato úměra : žárovka klasická 75W se může nahradit LED žárovkou cca 7W, žárovka 20–30W /podhledy/ žárovkou 3 nebo 4,7W LEDatd, 7W nabízená LED žárovka asi opravdu nenahradí klasickou „stovku“ , ale pro možná podstatnou část lidí může stačit

Silete Team

Vážený pane Alexandře, děkujeme za Váš dotaz. Nicméně to co uvádí jiný dodavatel neznamená, že má ten samý typ žárovky. Toto se uvádí u LED žárovky s úhlem svícení 120 stupńů, nic méně námi prodávaná žárovka je novinka na našem trhu a úhel svícení je 270 stupňů. Proto ta náhrada.

Petr Veit

dobrý den, již se někdo dotazoval, ale odpověď byla dost zavádějící: opravdu nahradí vaše 7w led 100w vláknovou? Když totiž vláknová 100w žárovka má 1250 Lumenů (specifikace EU) a 7w led dle vaší specifikace 470 Lumenů, tak bych řekl, že nahrazuje 37,6 watů. Co nám k tomu řeknete?

Silete Team

Dobrý den,
srovnáváte pouze jeden z mnoha parametrů. Naše žárovka používá nejnovější generaci čipu. Pokud se podíváte na náš trh nenajdete žárovku, která by vyzařovala do tak velkého úhlu až 270° většina typů vyzařuje pouze do 120° . Nemůžete tedy používat stejné specifikace pro každou LED žárovku. Navíc máte právo do 14 dnů zboží vrátit.

Michal

Dobrý den, plánujete podobnou akci např. na LED se závitem E14 5W? Voucher lze použít pouze na konkrétní E27 7W? Děkuji.

Silete team

Dobrý den,
máme v plánu i další akce. Nejlepší pro Vás bude ozvat se na mail info@silete.cz o jaký typ máte zájem a my Vám obratem zašleme technické specifikace s fotkou a cenou.

Jiří Žiška

Nezlobte se, ale právě dle údajů o světelném toku to nemůže nahradit 100W žárovku. Jednoduché výpočty – wolframová žárovka má měrný výkon cca 10–13 lm/W. Tedy 100W žárovka má světelný tok cca 1300 lm. Vaše žárovka má pouze 470 lm. Ano, je to jiné světlo, ale aby při stejném světelném toku byla opticky téměř 3× silnější je nesmysl.

Silete Team

viz níže

Petr

Dobrý den, prosím vás jaký to má závit?,myslím jestli se to vleze do lampičky,nebo do stropního světla(lustru). Děkuji za odpověď.

Silete Team

Vážený pane Petře, závit žárovky je E27, podívejte se na googlu, jak závit vypadá, ale je to klasický závit klasické žárovky. Je to ten větší závit.

Petr

opravdu nahradí normální 100W žárovku? děkuji

Silete Team

Vážený pane Petře, ano opravdu nahrazuje 100W žárovku, sám je doma používám a je to až až. Dle parametrů uvedených v popisu výrubku také vidíte, že bez problému tuto hodnotu splňují.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru