Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Svět z ptačí perspektivy: 25minutový vyhlídkový let nad Ostravou a okolím

4,3 / 5 iCARUS Dolní Benešov  (mapa) 25 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Libor Jenei

Panebože, vy ani nevíte, jaké ceny jsou tady na slevomatu? Proč si asi myslíte, že s váma komunikuju prostřednictvím tohoto serveru? O těhle cenách se bavím vy inteligente. Ty vaše čísla mě vůbec nezajímají. A tyhle ceny asi moc inteligentní nejsou, když nekorigují s tím, co vy tady říkáte. Podívejte se pořádně na nabídku tady na slevomatu, ať jste v obraze a zbytečně tu nespamujete. Lidé si pak o vás můžou myslet, že jste idiot a to by vaší proslulé firmě nedělalo dobré jméno ;-)

iCARUS

Dobrý den pane Jenei, naše „neinteligentní“ rozvržení cen mělo za následek více jak 1200 prodaných voucherů v minulém roce. Létání bohužel není pro každého. Pokud Vám tedy ceny nevyhovují, zkuste popřemýšlet nad jiným zážitkem. Hezký den.
 ICARUS

Libor Jenei

Pilotování je jen bonus? Ptal jsem se schválně na cenu bez pilotovaní, protože při vaších nabídkách cen: pro 1 osobu 1199, 2 osoby 2199 a 3 osoby s pilotováním 3399, se zde viditelně pilotování jeví jako bonus, ale v hodnotě 200kč, který já nechci. Navíc při mé poptávce vedle pilota nebude dokonce sedět vůbec nikdo. A pokud se „musí zaplatit“ to vaše sedadlo, abyste náhodou nezkrachovali, tak nechápu, proč by ten neviditelný pasažér měl platit víc než ty ostatní živí cestující… Máte to opravdu inteligentně vymyšlené. Jen pro peníze a výdělek, ne pro lidi, že ano?

iCARUS

Dobrý den, pilotování pro 1 osobu stojí 1.499,– Kč. Tzn. 2× vyhlídka 2.199 + 1× pilotování 1.499 = 3.698,– Kč. Cena pro 3 osoby s možností pilotování je 3.589,– Kč. V tomto případě nemůžete počítat 2.199/2 = 1.099,– Kč na osobu a třetí osoba je tedy 1.390,– Kč. Zde je kalkulováno, že při 2 osobách je dosazen cestující s pilotováním, které stojí 1.499,– Kč. Děkujeme, máme to inteligentně vymyšlené :) Hezký den.
 ICARUS

Libor Jenei

Dobrý den, reaguji na předchozí dotaz.
V tom případě by mě zajímala cena pro dvě osoby pro celé letadlo, ale bez pilotovaní.
Tuto variantu v nabídce totiž nemáte.
 Děkuji

iCARUS

Dobrý den, cena pro 2 osoby pro celé letadlo je stejná jako u voucheru pro 3 osoby. Cena je rozpočítána na sedadla. Pokud sedadlo nebude obsazené, stejně se musí zaplatit. Jinak se neuhradí ani náklady na let. Když chcete celé letadlo jen pro sebe, musíte zaplatit náklady za celé letadlo. Možnost pilotování je zde jako bonus.
ICARUS AG

Libor Jenei

Dobrý den, rád bych se zeptal, proč při objednaní pro 2 osoby je potřeba přidat nějakou 3tí osobu? Snad si chci zaplatit pronájem letadla s pilotem jen pro soukromou vyhlídku a ne pro nějaké další neznáme lidi, kteří mi boudou tu soukromou vyhlídku dost narušovat. Pokud ovšem vniřní prostor letadla není tak veliké, abych si toho člověka vůbec nevšiml… Docela divny, ne?

iCARUS

Dobrý den, letoun Cessna 172 je obsazen pilotem + dalšímí 3 cestujícími. Cena za letadlo je rozpočítána podle míst, aby se mohli proletět i lidé, kteří by nechtěli platit vyšší částku za celé letadlo. Proto máte možnost koupit si vyhlídku pro 1, 2 nebo 3 osoby. Pokud máte zájem o celé letadlo, musíte si koupit vyhlídku pro 3 osoby.
 ICARUS

Smrček

Dobrý den, rád bych uplatnil poukaz na pátek tento týden pro dve osoby, je nutno pridavat treti osobu ?

iCARUS

Dobrý den, pokud máte voucher pro 2 osoby, je nutné přidat třetí. Prosím o rezervaci přes odkaz „uplatnění voucheru“, kde si vyberete datum, které Vám bude vyhovovat.
 ICARUS

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru