Termín
Platnost do 2. 4. 2018.
V ceně
- Velikonoční nádivka na jarním salátku s bylinkovým dresingem, 100 g
- Jehněčí kolínko pečené na rozmarýnu, špenátové bramborové pyré, cca 600 g
- Bramborové nočky s povidlovou omáčkou a zakysanou smetanou, 150 g
- Rezervace: Termín své návštěvy si domluvte na tel. 257 220 253.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Slovo koleda vzniklo tak, že se nastydlý velikonoční hodovník dožadoval kolena.
Jaro je tu a s ním i čas čerstvých bylinek, salátů, nádivek a velikonočních pečení. V staročeské hospůdce Na Farkáně si váží tradic a připravili si pro vás nadýchané velikonoční menu - nechte se svést vůní pečeného jehněčího do pražských Radlic, nebudete litovat.
„Jídlo bylo fantastické a obsluha velmi příjemná.“
- Karolína, zákaznice Slevomatu
K jarnímu menu se jistě hodí i sklenice dobrého vína, mrkněte do vinného lístku. Pokud holdujete spíše pivu, na čepu mají Budvar 10° i 12° i menší rodinné pivovary dle aktuální nabídky. Za teplých dnů je vám k dispozici zahrádka pod košatými lípami.