Nabídku Koktejl na Žižkovské věži a vstup do observatoře mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vzhůru do oblak: originální koktejl na Žižkovské věži a vstup do observatoře

4,7 / 5 Tower Park Praha (2 pobočky) Praha - Žižkov  (mapa) 1 986 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Veronika Blažková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je možné absolvovat prohlídku s kočárkem. Děkuji

Tower Park Praha

Dobrý den, určitě ano, nahoru jezdí pouze výtahy a pro kočárky máme dostatek místa. Hezký den, Lucie.

Barbora Černá

Dobry den, jaky z drinku nejvetsi?:-) nemam rada takovy ty pidi

Tower Park Praha

Dobrý den, obsluha na baru Vám jistě ráda poradí, který z koktejlů bude pro Vás ten nejvhodnější, dostatečně velké jsou všechny. Hezký den, Lucie.

Ivana

Dobrý den, pro pětileté dítě je voucher za stejnou cenu jak pro dospělého? Děkuji Ivana

Tower Park Praha

Dobrý den, ano i pro pětileté dítě je cena voucheru stejná. Je tady ještě možnost voucher pro dítě nekupovat a na místě by se pak doplatila vyhlídka (pro dítě je cena 160 kč) a případná konzumace. Hezký den, Lucie.

Michal

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jestli taky voucher posílat i na e-mail ? Aby se nemusel posílat poštou

Tower Park Praha

Dobrý den, ano, kódy voucherů by Vám měli přijít v elektronické podobě. Hezký den, Lucie.

Gabriela Vlckova

Dobry den.prave ideme do Prahy 2 osoby je mozne si na dnes este rezervovat dnes 5.4.18 vyhliadku s kokteilom?Ak.ano aka hodiny su tam volne?Dakujem.

Tower Park Praha

Dobré ráno, jak píšeme v podmínkách uplatnění: „Rezervace koktejlu: Je nutná, a to s dostatečným předstihem, výhradně přes on-line formulář. Telefonická rezervace není možná.“ Je to z toho důvodu, že například dnes máme soukromou akci na baru a není možné přijít. Děkujeme za pochopení. Hezký den, Aneta.

Kateřina Výborná

Dobrý den, máme cestu do Prahy o státní svátek 1.5., což je úterý. Je možné tedy vouchery uplatnit i v tento den? Děkuji za odpověď, Výborná

Tower Park Praha

Dobrý den, voucher platí vždy od pondělí do pátku, takže v úterý 1.5.2018 na státní svátek je možné ho využít, jen Vám doporučuji včasnou rezervaci. Hezký den, Aneta.

františek

dobrý den je možné na koktejl o víkendu

Tower Park Praha

Dobrý den, koktejl lze využít ve dnech pondělí – pátek, tudíž o víkendu (sobota, neděle) ho není možné využít. Hezký den, Aneta.

Věra

Dobrý den, potřebuji objednat 7× voucher pro sebe a své příbuzné. Mohu dostat jeden voucher pro 7 účastníků? Pokud ne, musím pak udělat rezervaci na všech 7 voucherů, i když budou všechny na mé jméno a budou všechny na stejný termín. Rezervační formulář budu tedy vyplňovat 7× vždy s jiným číslem. Děkuji Věra

Tower Park Praha

Dobrý den, rezervace si uděláte 2. Jednu pro 4 osoby (tj maximum co formulář umožňuje) kam vyplníte 4 vouchery. Do druhé vyplníte 3 vouchery – do poznámky prosím dejte informaci, že se jedná o skupinu 7 osob – podle možností prostoru Vám připravíme stůl dohromady. Hezký den, Lucie

Dasa

Dobry den. Dostanu se s vozickarem.? Dekujiu

Tower Park Praha

Dobrý den, ano bezbariérový přístup na recepci je přes garáže z ulice Fibichova, z recepce se dostanete výtahem bez problémů nahoru. Hezký den, Lucie.

Jarmil

Dobrý den,

rád bych se zeptal, zdali je možné vyměnit drink za kávu?

Děkuji.

Tower Park Praha

Dobrý den, bohužel obsah nabídky již nelze měnit. Hezký den, Lucie.

Zdenka

Rozumím tomu dobře, že tento pátek, i když je svátek, je možný voucher využít ???

Tower Park Praha

Dobrý den, ano voucher platí vždy od pondělí do pátku, čili i tento pátek je ho možné využít. Hezký den, Lucie.

Barbora Kubíčková

Dobrý den, bylo by možno využít v neděli 22.4.? Tento den máme výročí, proto hledám něco romantického, ale nejsem si jistá, když píšete pouze o všedních dnech. Těším se na odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Barboro, jak je u nabídky uvedeno, je určena pro využití ve všední dny. Neděle tedy možná není. Koukněte na další nabídky ze sekce „Restaurace a bary“, určitě objevíte nabídku, která Vám bude vyhovovat :) přeji krásný den

Maroš

Dobrý den,
mám problém s rezervací přes systém – jaký mám zadat typ voucheru? Zkoušel jsem kopírovat název z kuponu, no systém pořád generuje, že takýto voucher nezná a na linku je nemožné se dovolat – zkoušim to od 11:00 a pořád nic.
Děkuji.

Tower Park Praha

Dobrý den, na všechny hovory voláme zpátky, nevím, kde se stala chyba. Napište nám prosím email na info@towerpark.cz a všechno Vám vysvětlím. Děkuji, Lucie.

Vaclav Kamensky

Dobry den, jiz jsem u Vas stravil opravdu hezky vecer a uzasnou veceri a moc rad bych se s pritelkyni podival i do observatore. Bohuzel nemam zadne konto a tudiz nemohu vyuzit roucheru. Mohl bych si rezervovat nabydku rocheru i bez nej. Dekuji a jsem s pozdravem, Kamesky.

Tower Park Praha

Dobrý den, pokud by jste měl zájem využít pouze vyhlídku, můžete si zakoupit vstupenky na místě i bez voucheru. Pokud však budete chtít využít nabídku z voucheru, bez zakoupení daného voucheru to bohužel nepůjde. Hezký den, Lucie

Zaneta

Dobrý den, Velikonoční víkend tedy neplatí…budeme v Praze a rádi bychom se k vám podívaly

Slevomat.cz

Dobrý den, Žaneto, o víkendu před Velikonocemi bohužel návštěva není možná, můžete ale voucher využít v pátek nebo přímo na velikonoční pondělí ;) Hezký den, Klára

Veronika

Dobrý den, jak je to se vstupem pro děti? 4měsíční miminko a 3leté dítě? Děkuji.

Tower Park Praha

Dobrý den, dítě do 3 let je zdarma, ale pro dítě 3 a víc let se platí vstup na vyhlídku 160 kč. hezký den, Lucie.

Petra

Dobrý den, když přijdu s dítětem (15let), může dostat za voucher nealkoholický drink?
Děkuji.
 Petra

Slevomat.cz

Dobrý den, Petro, v ceně voucher máte možnost i nealkoholického nápoje Jayco No Collins (nealkoholický cocktail): Svěží nealkoholicky drink z čerstvé citrusové šťávy se šmrncem domácího jahodového sirupu a sodovkou. Krásný den, Janča

Adriana Studecká

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli voucher jde uplatnit dne 29.3 (to je čtvrtek před velikonoci…) S manželem se chystáme do Prahy a rádi bychom toto absolvovali…
Děkuji Studecká

Tower Park Praha

Dobrý den, samozřejmě můžete uplatnit i tento čtvrtek (29.3.2018). Stačí si pak udělat rezervaci přes online rezervační formulář, místa tam stále jsou. Krásný jarní den, Aneta.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru