Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Rychle a kvalitně: Moderní střih pro stylové dámy a gentlemany bez objednání

4,3 / 5 Haircutexpress Brno  (mapa) 149 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Jakub Duhonský

Dovolím si před nákupem voucheru upozornit, že to není zase takový express, 3× jsem přišel po práci a 3× mi bylo řečeno, že je čekací doba nejmíň na hodinu, takze nemate-li čas jindy než večer, bude lepší se objednat jinde.

Haircutexpress

Dobrý den, chápeme Vás, nikoho netěší, když musí přijít víckrát, ale pro někoho je i tak lepší hodinu počkat, než se objednávat a potom čekat několik týdnů. Zákazníky přednostně nebereme, bereme podle toho kdo je na řadě, aby to bylo fér, proto se bohužel stává, že je to na delší čekání, zvláště, když máme dvě barvení nebo melír zaráz jako jsme měli tento týden skoro denně, tím pádem jsou volné jen 2 kadeřnice, proto jde vše pomaleji.
Není problém k nám do salonu zavolat a zeptat se na situaci a eventuelně kdy je nejlepší přijít 😉
Omlouváme se za případné komplikace, budeme rádi, když nás opět navštívíte.
S přaním hezkého dne,
Haircutexpres­s Salon

Pavel Henček

Dobrý den, něco Vám tady napíšu. Na návštěvě jsem u Vás v salonu ještě nevyl, ale když si čtu hodnocení, kde se pořád vychloubáte, jak jste profesionální, ale přitom těžce neprofesionálně odpovídáte na kritiku nespokojených zákazníků. Musíte si uvědomit, že všichni nejsou stejní a každý má jinou povahu. Sám jsem upřímný člověk, ale taky kolikrát někde řeknu (i když jsem nespokojený), jo dobrý a raději vypadnu. Nebo jsou lidi s uzavřenou povahou a stydí se něco říct osobně na plno. Z toho důvodu byly už před staletími zavedeny tzv. návštěvní knihy. Tohle si uvědomte prosím. Jo a ještě napsat, že jste nějakou zákazníci kontrolovali na kameře… No fuj, že se nestydíte. Chtěl jsem se stavit, ale rozmyslel jsem si to. Někam, kde nemají úctu k zákazníkovi nevlezu.

Haircutexpress

dobrý den,
respektujeme všechny naše zákazníky😊 děkujeme za váš komentář.
S pozdravem
HaircutExpres­s Salon

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru