Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vstupné do Krokodýlí ZOO aneb Vodní plazi naživo

4,7 / 5 Krokodýlí Zoo Praha - Holešovice  (mapa) 399 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Daniela Havlová

Dobrý den, trochu mě mate upozornění, že dítě má vstup zdarma pouze po zakoupení vstupenky za 160kč, kterou není voucher. Zároveň je pod upozorněním „děti do 2,99 let zdarma“. Mám dvouletého syna, stačí mi k prohlídce 1 voucher pro dospělého? Děkuji

Krokodýlí ZOO

Dobrý den, pokud máte dvouleté dítě, stačí Vám jeden voucher pro dospělého. Co se týká upozornění o zakoupení vstupenky za 160Kč, tak to platí pouze v případech kdy má dítě poukaz pro vstup zdarma. Takové poukazy jsou čas od času v rámci marketingových akcí v omezeném počtu k dispozici. V těchto případech má dítě vstup zdarma, pokud si jeho doprovod koupí standardní vstupenku. Právě voucher ze Slevomatu nejde v takové kombinaci použít. Děkujeme za pochopení a těšíme se na Vaši návštěvu.
Tým Krokodýlí Zoo Praha

Maruška Procházková

Dobrý den.
Mám dotaz, zda při návštěvě 1dospělé osoby a 2dětí je zapotřebí zakoupení 3 woucherů nebo 1 woucher a za děti zaplatit na místě.
Děkuji za odpověď.

Krokodýlí ZOO

Dobrý den, určitě je pro Vás výhodnější koupit si jeden voucher pro dospělého a dětem zaplatit vstupenku při příchodu u nás na recepci. Je to levnější, dětské vstupné stojí 100Kč.
Těšíme se na Vaši návštěvu
Tým Krokodýlí Zoo Praha

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru