Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

2 vstupenky do kina Lucerna na Čertoviny – novou pohádku Zdeňka Trošky

4,8 / 5 Kino Lucerna Praha - Nové Město  (mapa) 241 prodejů

Přehled nabídky

Varianty (2)

Šijí s vašimi dětmi občas všichni čerti? Poslední dobou tak trošku zlobí? Pak si zaslouží jediné: Čertoviny!

Když si děti hrají, nezlobí. Ale když to nefunguje? Vezměte je na nejnovější pohádku Zdeňka Trošky. Čertoviny v kině Lucerna – to je zábava pro malé diváky a pro jejich rodiče navíc 100 minut odpočinku a pohody. Za voucher dostanete rovnou 2 vstupenky.

Termíny promítání: sobota 24. a neděle 25. března od 12.00 hodin

Zajímavost: Znáte našeho videomága Richarda? Je to herecký talent, a tak si odskočil i do Čertovin. V titulcích se s rolí čeledína Jana skrývá pod celým jménem Richard Jaroslav Müller.

Kam čert nos strčí – tam je pěkně veselo

To se takhle jednou v pekle uklízelo. Čerti se jen hemžili, ale protože se k práci neuměli šikovně postavit, navzájem si překáželi a klopýtali jeden přes druhého, prostě hotový blázinec. A celý ten zmatek ještě přiživili dva mladí čerti, kteří si z úklidu dělali tak trochu taškařici.

A pak se to stalo. Jeden zakopl, padl na druhého a povalili kotel s hříšnou duší. Ta toho využila, rozběhla se k otevřené bráně, kterou zrovna větrali… A než se kdo nadál, prchla. Bylo zle. Luciper se rozhodl pro trest – čerti musí jít na svět a každý přivést do pekla jednu hříšnou duši. Pak jim bude odpuštěno.

  • Režie: Zdeněk Troška
  • Kamera: David Ployhar
  • Hrají: Jakub Prachař, Dominick Benedikt, Karel Dobrý, Ondřich Navrátil, Andrea Hoffmannová, Sara Sandeva, Richard Jaroslav Müller, Jana Bernášková, Jaromír Nosek, David Gránský, Radek Holub
Nahoru