Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Pobyt v Maďarsku: snídaně, volný vstup do wellness a termály v sousedství

Kehida Family Resort**** Maďarsko (mapa) 8 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Kehida Family Resort****

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Neomezený vstup do hotelového wellness centra
Hned vedle termálních lázní, 15 minut od Hévízu
Prostorná studia s kuchyňským koutem
2 osoby • 3 dny (2 noci)
2 osoby • 4 dny (3 noci)
Neomezený vstup do hotelového wellness centra
Hned vedle termálních lázní, 15 minut od Hévízu
Prostorná studia s kuchyňským koutem

Potřebujete proměnit vodu ve víno? V Maďarsku nemusíte, obojího je tu víc než dost!

Maďarsko je země termálů a tak není divu, že jsou i v malé obci Kehidakustány, která leží pouhých 20 kilometrů od slavného letoviska Keszhely na břehu Balatonu. A právě zde najdete vše, kvůli čemu je Maďarsko tak oblíbeným turistickým cílem. Kromě termálů a Balatonu je to třeba i Národní park Balatonská vysočina se svahy posetými nekonečnými vinicemi nebo unikátní termální jezero Hévíz. Tak co, ještě pořád hledáte místo, kde si užijete tu pravou pohodu? Už nemusíte, právě jste ho našli!

Nekonečný relax a zábava ve vodě

Exkluzivní Kehida Family Resort se nachází přímo v sousedství místních léčebných a zážitkových lázní s bazény o celkové vodní ploše 2400 m2. V nich nechybí venkovní bazény, tobogány, vířivky a celá řada dalších atrakcí. Příjemný odpočinek na vás čeká ale i přímo v hotelu, který disponuje wellness centrem s krytým i venkovním bazénem a saunami. Třešničkou na dortu je 15 minut jízdy vzdálené lázeňské město Hévíz, kde si můžete zaplavat v největším přírodním termálním jezeře na světě. A když ještě pořád nebudete mít vody dost, tak je tu „Maďarské moře“ čili Balaton.

Ubytování ve studiích s kuchyňkou

V hotelu budete ubytováni v jednom z 24 studií o velikosti 40 m2, které jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, klimatizací, LCD televizí, telefonem a moderně zařízeným kuchyňským koutem. Samozřejmě nesmí chybět ani bezplatné připojení k Wi‑Fi.

Jak se sem dostat

Autem: Z Prahy po dálnici D1 přes Vídeň a Šoproň nebo přes Bratislavu. Vzdálenost z Prahy je podle zvolené trasy 515 km, z Brna 320 km a z Ostravy 485 km.

Tipy na výlet

  • Zámek Festetics: Nádherný barokní zámek rodiny Festeticsů z 18. století, který stojí ve městě Keszthely. Z hotelu je to sem okolo 19 km.
  • Národní park Balatonská vysočina: Národní park na severním břehu Balatonu, jehož svahy jsou porostlé rozsáhlými vinicemi.
  • Hrad SümegStředověký hrad ze 13. století , který stojí na vysokém kopci nad okolní krajinou. Z hotelu je to sem okolo 30 km. 
Nahoru