Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Online kurz relaxační masáže celého těla vč. druhé přístupu zdarma

4,3 / 5 Jan Šel masáže a kurzy 23 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Kristýna Havlová

Dobry den, jake pomucky budu potrebovat k vasemu kurzu? Mam na mysli napr.ruzne oleje atp :)

Online kurzy masáží Jan Šel

Hezký den Kristýno, pokud se chcete naučit masírovat přes můj online kurz, tak potřebujete masérský olejíček, dva ručníky a nějaké příjemné místo, kde budete masáž dělat. Kurzy jsem vytvářel tak, aby jste mohla masírovat i bez potřeby masérského lehátka. Pokud máte na mysli mé živé kurzy, které pořádám v Praze na Smíchově, tak nepotřebujete sebou nic, stačí pouze pohodlné oblečení. Jinak vše ostatní je vždy připraveno z mé strany na místě (olejíčky, ručníky a vše potřebné k masírování). Těším se na vás na kurzu :-)

Alena

O klasickou relaxacni masaz. A.

Online kurzy masáží Jan Šel

Á výborně to je skvělý kurz, budete velmi velmi spokojená 💆 👏 Těším se na Vás tedy uvnitř kurzu Aleno.

Alena

Dobry den, budu potrebovat masazni lehatko, nebo mohu doma masirovat i bez neho? Dekuji a preji krasny den

Online kurzy masáží Jan Šel

Hezký den Alenko, masáže můžete provádět kdekoliv, mé online kurzy jsem koncipoval tak, aby masírovat mohli i ti, kteří lehátko doma nemají. Takže masírujete tam, kde máte možnost matrace, židle, pohovka, záleží pouze na vás a vaší kreativitě. Samozřejmě pokud by jste se chtěla masážím věnovat více intenzivně je lepší si lehátko do budoucna pořídit. Masáž je pak ještě více profesionální s masérským lehátkem. Největší výhoda lehátka je, že má otvor pro hlavu, což je při masírování šíje pohodlné. A o jaký kurz by jste měla zájem?

Dagmar Trejtnarová

Dobrý den dostanu na vás kurz živ
list?Já ho potřebují na lymfatický kalhoty a bez živ. listu je nemůžu používat ale masírovat nikdy nechci .Předem děkuji za odpověď Trejtnarová

Online kurzy masáží Jan Šel

Ahoj Dagmar, můj kurz je skvělý v tom, že si vyzkoušíš masáže v praxi a zjistíš, jak moc se jim chceš věnovat. Asi 95% mých studentů masáže využívají hlavně pro sebe, svoji rodinu, kamarády atd. takže jim certifikát z naší školy stačí.

Pokud však chceš vykonávat práci maséra/ky a mít na tuto činnost živnostenské oprávnění, je zapotřebí absolvovat kurz Masér pro sportovní a rekondiční masáže v rozsahu 150 vyučovacích hodin, akreditovaný MŠMT ČR (povoleno pod č.j. 020/2013–50-R), splňuje všechny požadavky živnostenského zákona pro vydání živnostenského listu: Masérské, rekondiční a regenerační služby. Pokud by jsi však chtěla podnikat v oblasti masérství, pak tak tento kurz potřebuješ. Když mi napíšeš email, rád ti poradím, jaká škola je kvalitní k tvé nové profesi :-)

Přemysl

Dobrý den jde kurz uplatnit na to že můžu pak dělat maséra na žl??děkuji G

Online kurzy masáží Jan Šel

Ahoj Přemysle, můj kurz je skvělý v tom, že si vyzkoušíš masáže v praxi a zjistíš, jak moc se jim chceš věnovat. Asi 95% mých studentů masáže využívají hlavně pro sebe, svoji rodinu, kamarády atd. takže jim certifikát z naší školy stačí.

Pokud však chceš vykonávat práci maséra/ky a mít na tuto činnost živnostenské oprávnění, je zapotřebí absolvovat kurz Masér pro sportovní a rekondiční masáže v rozsahu 150 vyučovacích hodin, akreditovaný MŠMT ČR (povoleno pod č.j. 020/2013–50-R), splňuje všechny požadavky živnostenského zákona pro vydání živnostenského listu: Masérské, rekondiční a regenerační služby. Pokud by jsi však chtěl podnikat v oblasti masérství, pak tak tento kurz potřebuješ. Když mi napíšeš email, rád ti poradím, jaká škola je kvalitní k tvé nové profesi :-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru