Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Profi ateliérové focení: 30–120 minut, upravené fotografie, poradenství

4,1 / 5 Pavel Gregora Photography Praha - Stodůlky  (mapa) 95 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Radka Bednářová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na počet fotografií, zda 15 +15 foto je celkem tedy 30 různých fotografií nebo upravíte jen 15 fotek a ty pak převedete do ČB. Měla bych zájem o newborn + rodinné foto s kokršpanělem. Porod 8.3.2018. Dále zda poskytujete i neupravené foto. Předem děkuji za reakci. Radka

Pavel Gregora Photography

Dobrý večer Radko,
děkuji Vám za dotaz.
Po focení zasílám klientům náhledy, z těchto náhledů si vyberete 15ks fotografíí, ty já upravím a ty samé jsou převedeny i do černobílé varianty.
U newborn focení je velmi důležité aby miminko bylo vyfoceno do max 14 dní věku, je to z důvodu že, takto malé miminka hodně ještě spinkají a skvěle se snimi manipuluje. Pokud budete mít zájem o focení, neváhejte si zarezerovat termín.
Pejsek je samozdřejmě vítán také… :-))
S pozdravem
Gregora Pavel

Michaela

Dobrý den,
pokud bych chtěla rodinné focení, já a moje dvě 10 leté dcery, je lepší využít balíček 30 nebo 60 minut? Nevím, zda by to holky úplně bavilo:) Děkuji Nováková

Pavel Gregora Photography

Dobrý den paní Nováková,
Určitě bych spíše doporučil balíček Standard 60minut, nehledě na to že budete mít i možnost vybrat si z více fotografií než je v balíčku mini.

Krásný den,
Pavel :-)

Martin Heřman

Dobrý den,fotíte i o víkendech?Mar­tin

Pavel Gregora Photography

Dobrý den Martine, ano fotím ale teď už víkendy mám plně obsazené. Ale není problém se domluvit v týdnu :-) .
Krásny den
S pozdravem
Pavel Gregora.

Markéta Mášová

Dobrý den, měla bych zájem o těhotenské focení společně s manželem a dvouletou dcerou… Jaký máte nejbližší volný termín?
Děkuji Markéta M.

Slevomat.cz

Dobrý den, Markéto, Vámi přesnější termín + veškeré Vaše požadavky si můžete domluvit na e-mailu pavel.photography@centrum.cz. Hezký den, David. :-)

Pavel Gregora Photography

Dobrý večer Markéto,
nebojte se napsat… :-)

Michaela

Všem vřele doporučuji! Milé a vstřícné jednání, trpělivost s dětmi. Určitě využiji vaší slevy na další focení. Fotky děláte opravdu krásné za krásné peníze. Budu se těšit na další spolupráci s vámi.

Slevomat.cz

Dobrý večer, Míšo, samé chvály na fotografa Pavla to se mu bude hezky spát dnes. :-) Děkujeme Vám za Vaše hodnocení, věřím že potěší. Hezký den, David. :-)

Pavel Gregora Photography

Dobrý večer Míšo,
děkuji Vám za krásný komentář. I já se budu moc těšit na naší vzájemnou spolupráci. :)

Misa K.

Super fotograf :) Milé a hlavne vstricne jednani, z foceni jsem byla docela nervozni ale po chvili to ze me opadlo, a vznikli prenadherne fotky. Pavle dekuji. :)

Pavel Gregora Photography

Zdravím Vás Míšo,
moc děkuji za váš komentář… :-) . S Vámi byla spolupráce také skvělá. :-) Budu se s Vámi těšit opět na Jarní focení. :-)
Přeji krásné dny s pozdravem Pavel Gregora.

Klára Koblížková

Dekujo velmi milemu a trpelivemu fotografovi za skvely zazitek z foceni :-) chvalim uzasny pristup, a fotky opravdu nadherne :-)

Slevomat.cz

Dobrý den, Kláro, děkujeme za Vaše hodnocení, těší nás jako poskytovatele nabídky tato informace a věřím, že fotografa Pavla také, určitě bude mít radost! Hezký den, David. :-)

Pavel Gregora Photography

Dobrý večer paní Koblížková,
moc vám děkuji za velmi potěšující komentář. :-)

Denisa Lenerová

Pavle, dekuji vam za super foceni :-)
Dekujeme za Vas pristup,vime ze jste to s Laurou a Stellinkou nemel jednoduche ale Vas pristup a hlavne trpelivost byla uzasna opravdu jste profesional ktery vi co dela. :)
Dekujeme.

Denisa Lenerová

Pavle, chtela bych vam podekovat za skveli zazitek z foceni :-). Vim, ze jste to s Lourou a Stellou nemel zrovna jednoduche… dekuji vam za Vasi ochotu,vstricnost a hlavne trpelivost. :-) I kdyz to ze zacatku vypadalo ze z foceni diky holkam moc nebude tak opak byl pravdou. Mame krasne fotografie a proto vas mile rada doporucuji :-).

Mejte se krasne a tesim se na dalsi foceni
S pozdravem Denisa L.

Slevomat.cz

Dobrý den, Deniso, dělá nám radost, když naši zákaznici mají radost. Věřím tomu, že fotograf Pavel určitě velmi ocení tuto pochvalu až jí bude číst. Hezký zbytek dne, David. :-)

Pavel Gregora Photography

Dobrý večer Deniso,
děkuji vám za valmi potěšující recenzi. Pozdravujte Stelinku s Laurinkou :-) .

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru