Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Za volantem šlapací káry ve Stromovce

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Eva

Děkuji za odpověď.
Jak vysoké musí být dítě, aby dosáhlo na šlapky.

Půjčovna Stromovka

Dítě by mělo měřit kolem 150 cm.

Eva

Dobrý den, chci se zeptat zda 6–7 leté dítě (popř. jakou výšku musí mít) dosáhne na pedály na káře pro dva (DUO). Zda je možné jet na této káře 1 dospělí a 1 dítě. Děkuji za odpověď.

Půjčovna Stromovka

Dobrý den, ano, na DUO káře může jet vedle řidiče i dítě, které na šlapky zcela nedošáhne. O tuto variantu začal být větší zájem, takže jsme tomu přizpůsobili i jednu dětskou sedačku, takže může jet i menší dítě, které je připoutáno bezpečnostním pásem. Děkujeme za dotaz.

Hanka

Dobrý den, měla bych zájem půjčit si jednu káru pro dospělého a jednu dětskou. Za jakou cenu si můžu koupit vaucher?

děkuji

Půjčovna Stromovka

Dobrý den, nejlepší varianta pro Vás bude 2 x UNO za 119,–Kč. Když budete jizdu rezervovat online na www.slapacikary.cz uveďte prosím do poznámky k rezervaci: „výměna za 1× UNO malá“. Děkujeme za dotaz.

Michaela

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na tu permanentku. Chápu to správně, že po zakoupení této za 299 nebudu mít jízdy zdarma ale pouze pokaždé, když budu chtít jít jezdit, budu muset platit, ale jen 50% z běžné ceny? Děkuji

Půjčovna Stromovka

Dobrý den, ano. Chápete to zcela správně. Vouchery na sezónní permanentky vám budou přímo v půjčovně vyměněny za zákaznickou kartu platnou do 29. 9. 2013. Slevu můžete čerpat při každé návštěvě na jednu kartu až pro 4 osoby při kombinaci 2 dospělí + 2 děti nebo pro dvě dospělé osoby najednou. Rovněž 1 dospělé osobě + 4 dětem do 15 let stačí na uplatnění 50% slevy pouze 1 karta. Děkujeme za dotaz.

Monika Ondrackova

Dobrý den, myslíte si, že 4 letý chlapec ušlápne sám svojí malou káru? neradi bychom, aby nám za pět minut slezl, že ho bolí nožičky, kdyby to bylo moc náročné :) ještě se zeptám, na voucher na káru pro 1 dospělého je tedy možné vypůjčit si místo toho malou pro dítě?

Děkuji

Půjčovna Stromovka

Dobrý den, mysím si, že to zvládne. Naše 4-letá dcerka to zvládne bez problémů, tak věřím, že i Váš klučina to zvládne taky:). Výměna káry je možná. Pokud využijete rezervačí systém, rezervujte rovnou malou UNO káru (4–7 let). Děkujeme

Marie

Byli jsme minulý rok – díky slevomatu a můžeme všem jen doporučit! Skvělá zábava, kupujeme znovu i teď! Díky za super akci!

Půjčovna Stromovka

Dobrý den, máme radost, že máte radost :). Těšíme se na Vás.

jitka

dobrý den měla bych dotaz chtěla bych jednu duo káru a jednu uno káru malou. Jak mám objednat tu meší káru? moc díky

Půjčovna Stromovka

Dobrý den,
nejjednodušší je zakoupit voucher na vlekou UNO káru za 119,–Kč. Je to výhodnejší než plná cena pro malé UNO dle ceníku 149,–Kč. Pěkný den.

Jana

Dobrý den,
v případě, že půjdeme kolem a budete mít volné motokáry, je možné si je půjčit i bez rezervace?

Půjčovna Stromovka

Dobrý večer, určitě je to možné i bez rezervace. Záleží, jaký voucher máte. Např. na DUO káru bez rezervace byste možná museli zvýšit počet návštěv Stromovky. Ve špičkových časech může být problém i s UNO, ale tam je to méně napnuté. Pokud bude ale kára volná, žádný problém. :). Věříme ale, že rezervační systém má svoje silné stránky, navíc tuto sezonu nejsou a nebudou nastaveny žádné penalizace za zrušení rezervace. Děkujeme. Hezký večer.

Gabriela

Dobrý den, máme syna 3,5let…ušlápne dětskou motokáru? Byla by vhodná duo kára za 149Kč+dětská sedačka (jsme 2 dospělí + 1 dítě)?.Děkuji za odpověď

Půjčovna Stromovka

Dobrý večer, myslím si, že dětskou káru by mohl ušlápnout, pokud není vyloženě drobné postavy. Druhá možnost, kterou uvádíte, je určitě vhodná (dětská sedačka s doplatkem 49,–Kč/hod.). Děkujeme.

Gabina

Dobrý den,pokud by jel na můj manžel (vyšší postava) a dcera 3 a půl roku,jaký tip voucheru doporučujete a je třeba rezervovat dětskou sedačku?Děkuji.

Půjčovna Stromovka

Dobrý večer, pokud je manžel vyšší postavy, doporučila bych káru DUO, na které můžete jet i Vy, a pro dceru bych doporučila dětskou sedačku. Přeji hezký zbytek dne.

Dáša

Dobrý den, kolik máte k dispozici DUO kár? Děkuji

Půjčovna Stromovka

Dobrý den, k dnešnímu dni jsou k dispozici 3 káry s řízením + 1 přívěs pro 2 osoby. Přibližně do dvou týdnu bude k dispozici 4.kára s řízením pro dvě osoby.

Karolina

Dobrý den, děkuji za odpověď. Mám ještě jeden dotaz…Syn (5let) pravděpodobně nezvládne šlapat se mnou na dvoukáře (má zdravotní problémy s chodidly). Když objednám DUO káru a bude sedět vedle mě (bez šlapání), zvládnu řídit a šlapat sama?

Půjčovna Stromovka

Dobrý den, vzhledem k věku syna si dovolím odhadnout, že to pro Vás nebude po většinu jízdy problém. Obsluha Vám na místě poskytne všechny potřebné informace, aby jste měli z jízdy oba co největší zážitek. Děkujeme za Váš zájem.

Markéta

Dobrý den, chtěla bych si koupit variantu pro 2 dospělé a 1 dítě, ale mám strach, jestli ta dětská kára nebude malá. Synovi je 8 a měří lehce přes 130cm.

Markéta Mrákotová

Dobrý den, chtěla bych si koupit variantu pro 2 dospělé a 1 dítě, ale mám strach, jestli ta dětská kára nebude malá. Synovi je 8 a měří lehce přes 130cm.

Půjčovna Stromovka

Dobrý den, podle toho, co píšete, malá kára bude pro syna opravdu malá. Doporučuji zvolit 3 x nabídku: 1× kára UNO za 119,–. Děkujeme

Karolina

Jsme dva dospělí s 5letým dítětem. Je možné objednat DUO káru a dítě si posadit před sebe na místo pro zavazadlo. Na ilustračním fotu tak někdo sedí.

Půjčovna Stromovka

Dobrý den, tuto kombinaci Vám bohužel nemohu doporučit, to místo na to není určeno a není to bezpečné, zvlášť pro dítě ve věku 5 let. Dívka na obrázku sedí tam, kde by za jízdy sedět neměla. Nicméně i to se může stát, nemáme možnost to prakticky v průběhu jízdy zkontrolovat. Je to ale na Vaše vlastní riziko a zodpovědnost.

Půjčovna Stromovka

Děkuji za Váš dotaz.

Pavlína

Je při sezónní permanentce omezena doba půjčení?

Půjčovna Stromovka

Dobrý den, doba zapůjčení při sezonní permanentce není omezena. Na každou hodinu, 30 minut nebo 15 minut jízdy můžete uplatnit 30% nebo 50% slevu podle typu permanentky. Děkujeme.

Pavlína

Dobrý den, již vloni jsme využili, bylo to super a uvažuji o sezónní permanentce. Chtěla bych ji však pouze pro děti ( 7–11 let ). Kolik stojí samostatně kára pro děti? Děkuji za odpověď.

Půjčovna Stromovka

Dobrý den, děkujeme za dotaz. Sezonní permanentka na plošnou slevu 30% nebo 50% je určena pro 1 osobu. V doprovodu osoby, na kterou je permanentka vystavena má další osoba rovněž nárok na stejnou výši slevy. V případě rodiny 2+2, můžou slevu využít všechny osoby. Rovněž jedna dospělá osoba s permanentkou může uplatnit slevu až na 3 děti v jejím doprovodu. Pokud potřebujete více informací, prosím, kontaktujte nás přes email info@xltoys.cz nebo na telefonu 774 492 211. Dě­kujeme.

Maruška

Dobrý den.Chci se jen zeptat zda stačí obsluze předložit číslo voucheru,nefunguje mi tiskárna.Jinak jsme tuto akci již absolvovali a děti byly nadšené.

Půjčovna Stromovka

Dobrý den, jsme rádi, že se dětem jízda líbila. Číslo voucheru stačí sdělit v jakékoliv formě. Při objednání termínu přes rezervační systém (www.slapacikary.cz) máte možnost uvést číslo voucheru do samostatného políčka. Děkujeme.

Petra

Dobrý den, jsme dva dospělí a dvouleté dítě. Kterou káru máme objednat, aby se nám na ni vešla i sedačka pro dítě? Děkuji.

Půjčovna Stromovka

Dobrý den, pokud jste oba dva vyšší postavy doporučuji DUO káru, ale něžnější polovičky nižší postavy si se sedačkou poradí dobře i na UNO káře. Děkujeme.

Ivana Koutná Hylišová

Dobrý den, jsme 2 dospělí a 2 děti (2 a 5 let). Který voucher si máme koupit? Děkuji.

Půjčovna Stromovka

Dobrý den, záleží na tom jestli chcete jezdit každý samostatně (2 x UNO+1× sedačka pro 2 leté dítě za jednoho z Vás (s doplatkem za dětskou sedačku)+ malá kára pro dítě 5 let. tzn. nabídka č.3) nebo společně na 2× dospělí na DUO káře + 2× sedačka pro obě deti (s doplatkem) + nebo pro 5 leté dítě samostatně 1× voucher na UNO káru, možno vyměnit za malou káru. Děkujeme a těšíme se na Vaši návštěvu.

Půjčovna Stromovka

Požadavek na výměnu velké káry za malou prosím uveďte do poznámky rezervačním systému při objednávání termínu jízdy. Děkujeme.

Kamila

Dobrý den, jakou byste nám doporučil variantu pro 2 dospělé a máme 3leté a 1,5 leté dítě…děkuji

Půjčovna Stromovka

Dobrý den, asi nejvhodnější je varianta DUO káry pro 2 osoby + 2× dětská sedačka. Dětská sedačka se objednáva zvlášť ( á 49,– Kč/hod. viz. ceník na www.slapacikary.cz). Předpokládám, že dítě už zvládne sedět samostatně. Připoutání je vyřešeno uchycením kolem pasu. Děkujeme.

Alena

Kam se připevňuje sedačka pro malé dítě? Do kolika kg je určena?

Půjčovna Stromovka

Dobrý den. Dětská sedačka se připevňuje za sedačku řidiče (UNO kára), nebo za řidiče i spolujezdce (DUO kára). Je určena do 25 kg (cca 3–5 let). Dětská sedačka se v rezervačním systému rezervuje samostatně. Děkujeme.

Horča

Mám 4leté dítě. Pokud se mnou pojede na dvoukáře je možné ho připoutat pásy?

Půjčovna Stromovka

Dobrý den, zvládli bychom to. Uveďte to, prosím, do poznámky při objednání jízdy přes rezervační systém na www.slapacikary.cz

Monika

Dobrý den, jsme dva dospělí a dvě děti (5,7), který voucher si máme koupit, abychom mohli jezdit společně? Děkuji

Půjčovna Stromovka

Dobrý den, možností je několik: pokud chcete jezdit všichni samostatně, doporučuji následující kombinaci: Jednorázové půjčení 1 káry pro dospělého na 1 hodinu + Jednorázové půjčení 3 kár (2 pro dospělé a 1 dětská) na 1 hodinu. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Půjčovna Stromovka

Dobrý den, děkujeme za dotaz. Dětskou sedačku lze objednat. Cena za hodinu je 49,–Kč. V rezervačním systému si sedačku můžete rezervovat v sekci UNO káry. Pěkný den.

František Seifert

Dobrý den.
Jsme tři dospělí a jedno 2leté dítě.Chtěli bychom si půjčit jednu jednomístnou a jednu dvoumístnou káru.Kdysi jsem četl,že je možnost připevnění nějaké sedačky pro malé dítě?Zajímalo by mě jestli ano a jestli se to dá objednat a případně připlatit?Za odpověď děkuji F.Seifert

Půjčovna Stromovka

… k předchozí odpovědi. Dětskou sedačku můžete od teď rezervovat pod samostatnou záložkou „Dětské sedačky“. Děkujeme

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru