Nabídku Řidičem rallye káry Subaru Impreza WRX STI mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

V kůži závodníka: Rallye challenge v Subaru Impreza WRX STI

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Tereza

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat. Pokud mám v ceně havarijní pojištění ve standartním rozsahu, je nutné dokupovat úplně zproštění spoluúčasti na havarijní pojištění?
Předem děkuji za odpověď

Showcars

Dobrý den, záleží jen na Vás zda si jej dokoupíte na místě nebo ne (není nutné na místě toto připojištění dokupovat). S pozdravem, Showcars.

Tereza Obalilová

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, když koupím příteli voucher mohla by jsem se s ním svést i já? Díky za odpověď

Showcars

Dobrý den,

spolujezdec je možný za příplatek 299,– v těchto vozech: Subaru Impreza WRX STI, Ford Mustang GT5.0, Ford Mustang GT500 Shelby, Porsche 911 Carrera (do tohoto vozu spíš drobnější spolujezdec).

S pozdravem tým Showcars

Iveta

Dobrý den,
děkuji za odpověď, ještě bych se chtěla zeptat na připojištění o zproštění spoluúčasti, kdybych kupovala dva vouchery pro jednu osobu, je potřeba platit 2× připojištění, nebo lze platit pouze 1× připojištění a bude to platit na celých 40 min.
 Děkuji

Showcars

Dobrý den, pokud zakoupíte 1× poukaz na jízdu 20, 40 nebo 60 minut je vždy jen jedno připojištění. Pokud budou dva poukazy a budete je spojovat např. 2× 20 min, nebo 3×20 min a bude řídit stále stejná osoba, tak potom stále platí jedno připojištění. Pokud budou dva řidiči a dva poukazy, tak zde budou dvě připojištění. Snad jsem se vyjádřil srozumitelně.­....případně nám napište na info@showcars.cz a my Vám zašleme podrobné vysvětlení. S pozdravem, Showcars.

Iveta

Dobrý večer, je možné koupit dva vouchery a jízdu prodloužit na 40 minut? Děkuji

Showcars

Dobrý den, ano je to možné. Vouchery se dají libovolně spojovat a při online, nebo telefonické rezervaci vyberete rovnou jízdu na 40 minut. S pozdravem, Showcars.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru