Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Prague Coffee Tour: pronikněte do tajemství správné přípravy espressa

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Prague Coffee Tour

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (1)
  • Co je espresso a jak jej správně připravit
  • Informace o mlýncích a kávovarech
  • Dozvíte se, jak espresso správně degustovat
  • Poznáte, jaké jsou rozdíly mezi pražením kávy na alternativní způsoby vs. na espresso
  • Ochutnávka správně připravených espress
  • Délka kurzu: cca 2 hodiny. 

Omezení

Minimum účastníků jsou 4 a maximum 10.

Můžete využít do 30. 4. 2018

  • Rezervace: Provádějte předem na e‑mailu info@praguecoffeetour.com nebo na tel. 724 388 956.
  • Pro aktuální informace a vypsané termíny sledujte facebook nebo web
  • Omezení: Pro zachování pohodové atmosféry je počet míst na každém termínu omezen na 10, proto rezervaci provádějte v dostatečném předstihu. 

Zrušení nebo změna termínu účasti je možná nejpozději 24 hodin předem, jinak voucher propadá.

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

590 Kč −27 % 429 Kč
590 Kč −27 % 429 Kč

3 objevy 20. století zásadně urychlily běh dějin: atomová energie, internet a espresso.

Od vynálezu espressa uplynulo teprve něco málo přes sto let, ovšem málokterý západní člověk si už bez něj dokáže představit svůj den. Dnes existuje nepřeberné množství přístrojů, které vám espresso tak či onak připraví. Existuje však ten nejsprávnější způsob, jak docílit nejlepší chuti a zážitku? Právě to a mnohem více se dozvíte na dalším pokračování Prague Coffee Tour.

Zjistíte, jaké jsou rozdíly mezi mlýnky a kávovary na trhu a jak vybrat ten nejlepší. Nastudujete, v čem je káva na espresso jiná oproti kávě na alternativní způsob přípravy. A protože nejdůležitější je praxe, ochutnáte sami několik vzorků kvalitně připravené kávy. A navíc…*

*pozn.: Autor článek nestačil dopsat. Musel si totiž odběhnout připravit své dnešní třetí espresso. 

Nahoru