Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vyvolání fotografií v rozměru, který si vyberete

4,6 / 5 Foto Morava Kopřivnice  (mapa) 1 269 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
L. Stará

Dobrý den, nějak jsem nenašla kde máte zásilkovny, jen seznam prodejen. Je nějaká vaše zásilkovna i v Lounech? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Stará, zásilkovna nepatří pod tuto společnost. Zásilkovna je rychlí způsob doručení Vašeho zboží. Níže Vám vkládám odkaz, kde zjistíte kolik poboček je v Lounech. Hezký den Jana

 https://www.zasilkovna.cz/pobocky?city=Louny®ion=442452&do=Toggle

Foto Morava

Dobrý den, pouze pro doplnění. Vybrat si způsob doručení včetně zásilkovny, se nabízí v posledním kroku před odesláním zakázky, v našem objednávkovém systému, www.mojefoto-online.cz .

Markéta Štěpánková

Dobrý den, je možné vystavit fakturu na firmu? Děkuji za odpověď.

Foto Morava

Dobrý den, vystavíme Vám zkrácený daňový doklad.

L

Dobrý den, zajímalo by mě jaká bude přesně celková cena, když koupím 2× balíček na 100ks foto. Kolik se přičte manipulačních poplatku a kolik poštovné (využila bych zásilkovnu). Za co přesně je manipulační poplatek? Děkuji L.

Foto Morava

Dobrý večer, pokud uplatníte oba vouchery v jedné zakázce, zaplatíte za Zásilkovnu 49 Kč +39Kč manipulační poplatek. V případě dobírky zaplatíte 68 Kč + 39 Kč. Manipulační poplatek pokrývá náklady spojené s manipulací zabalením a odesláním Vaši zakázky, bez ohledu na počet uplatněných voucherů.

Hubert Palan

Nemám dotaz, jen připomínku. Vaše adresy obchodů nejsou správně zadány, chybí tam v Praze číslo obvodu, např Praha 4, ulice Nuselská atd. Nepíšete tam ani PSČ, bez toho se musí adresa hledat na mapách jen podle jména ulice. Hledám-li tedy nějakou nejbližší provozovnu k bytu, trvá to dlouho.
Zdraví
Hubert Palán

Foto Morava

Dobrý večer, děkuji za připomínku. Informace o provozovnách čerpáme z databáze Zásilkovny. Nechám prověřit našim programátorům, možnosti dalších upřesnění výdejních míst.

Kristýna

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, když nahraju fotografii v plné velikosti a „zakliknu“ v nabídce formát: 10×15 (FOTO), tak se mi foto automaticky upraví na tento rozměr a nebude tedy potřeba, abych si fotku na tento rozměr upravila předem sama v nějakém programu, chápu to dobře? Dále, když na fotce nechci mít ten bílý okraj, tak mám v nabídce"zaklik­nout" umístění: oříznuta? A poslední dotaz v kolonce „Počet kusů“ mám napsat 1 ks, čili chci každou fotku pouze jednou nebo se to bere jako celkový počet fotek, které vyvolávám, např. 100 ks. Děkuji

Foto Morava

Velikost fotografie pro daný formát samozřejmě upravovat nemusíte. Problém je pouze s rozdílným poměrem stran mezi Vašimi snímky a vybraným formátem fotografií. Pokud se liší, musíte se rozhodnout mezi ořezem nebo bílými okraji, více informací http://www.fotomorava.cz/definice-formatu-orez-fotografie-a-rozliseni/ . Do kolonky „Počet kusů“ se píše počet kopií konkrétního snímku, pokud chcete všechny fotografie po jednom kuse necháte tam jedničku.

Ilona

Dobrý den, můžu se zeptat jak je to s ořezem? Když budu mít fotku se špatným rozměrem, nastavíte mi tam ořez automaticky nebo tam necháváte bílý okraj?
Osobně preferuji bílý okraj, ale raději se ptám jak to je :)
Děkuji za odpověď.

Foto Morava

V případě, že poměr stran vašich snímků a vybraného formátu fotografií není stejný. Můžete si v objednávce vybrat mezi ořezem a bílými okraji.

Eva Hančová

Dobrý den, nemám zkušenost s vyvoláním fotek (z mobilu) na rozměr 10×15. Nebudou mít horší kvalitu??? Děkuji za odpověď.

Foto Morava

Dobrý den, to je samozřejmě relativní, dnešní „Chytré telefony“ se v pohodě vyrovnají klasickým kompaktům. Pro zajištění dobré kvality je rozhodující rozlišení a dostatečné světelné podmínky, aby nebyl snímek příliš zrnitý nebo pohybově neostrý. Pokud se jedná o rozlišení, více informací najdete na našich stránkách http://www.fotomorava.cz/definice-formatu-orez-fotografie-a-rozliseni/ . Dole je tabulka, kde najdete rozlišení v bodech pro jednotlivé formáty. Jedná se o mezní hodnoty, které ještě dokáže rozlišit zdravé lidské oko. To neznamená, že nejde zhotovit fotografie z nižším rozlišením. Často i snímky z menším počtem bodů, vyjdou docela slušně. Roli zde taky hraje jak jsem již uvedl, zaostření a světelná podmínky, za jakých byl snímek pořízen.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru