Javorové produkty z Kanady: sirupy, cukr a bonbóny v nejvyšší kvalitě Nejvyšší kvalita

Je nám to líto, ale nabídka už vypršela. Její detail si můžete prohlédnout níže.

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Varianta:
Javorový sirup Medium (250 ml) + bonbóny (120 g)
Ukončeno
299 Kč
13 zákazníků
už jen 37 ks

V ceně varianty:

Javorový sirup Medium + bonbóny

  • 250 ml javorového sirupu Medium (Grade A, plastový džbán)
    • Expirace: 16. 2. 2019
    • Složení: 100% čistý javorový sirup
  • 20 ks (120 g) javorových bonbónů
    • Expirace: 15. 2. 2019
    • Složení: 100% javorový sirup, glukóza, cukr. Může obsahovat stopy vaječných bílkovin.
  • Vyrobeno a baleno v Kanadě 

Doručení:

PPL
119 Kč (4 prac. dny)

Doručuje obchod:

Mgr. Lenka Valkovská
www.biosirup.cz
info@biosirup.cz
+421 908 537 258

Oslaďte si život stromem! V míze javoru se skrývá sladká síla, která vám rozproudí krev.

Tato dobrota je sladká i zdravá zároveň. Biosi­rup.cz pro vás přichystal balíčky, ve kterých najdete přírodní 100% javorový sirup, cukr z javorového sirupu a populární javorové bonbóny. Ideální originální dárek pro malé i velké, pro nenáročné i gurmány.

Sladká energie ukrytá v míze javorů

Javorový sirup je 100% přírodní a chutné sladidlo, které se používá místo bílého cukru. Neobsahuje žádná přidaná sladidla, barviva ani konzervační látky. Oslaďte si zdravě všechno, co vás napadne: od předkrmů až po dezerty a horké nápoje.

Javorový sirup je plný přírodních minerálních látek a vitamínů, včetně zinku, manganu a vápníku. Podle nejnovějších výzkumů obsahuje až 54 antioxidantů s protizánětlivými účinky.

Jak a kde se vyrábí?

Poučte se, jaké existují druhy javorového sirupu.

Cukr z javorového sirupu se získává pomalým vařením 100% javorového sirupu, dokud sirup neztuhne na pevnou masu. Následně se rozdrtí do požadované velikosti granulí nebo krupice. Používá se ke slazení nápojů, zdobení dezertů, palačinek, jogurtů, kávy a také při výrobě pečiva. Zvyšuje chuť omáček a obzvláště dobrý je v masných polevách.

Pokud si lámete hlavu nad tím zda si vybrat granulovaný, nebo krupici, tak vězte, že stejně dobré jsou oba druhy. Granulovaný je díky velkým kouskem výraznější hlavně v dezertech a krupice se více hodí na slazení nápojů.

Pro možnost doručení do SR kontaktujte Biosirup.cz na info@javorovy­sirup.sk

Adresa pro případné vrácení zboží:

Mgr. Lenka Valkovská ID 1391, Tečovice 43, 763 02 Zlín

Obchodní podmínky prodejce

Kalkulace ceny