Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kurzy floristiky v Květinovém Ateliéru: naučte se vázat krásné kytice

4,5 / 5 Květinový Ateliér 26 Praha - Stodůlky  (mapa) 182 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Vendulka Šmahová

Dobrý den, na kurzu se účastníci naučí vytvářet více aranžmá a z nich si odnesou jedno dílo, či více? Mohla bych na kurz s 11letou dcerou, které bych samozřejmě také koupila voucher, protože by se určitě chtěla aktivně zapojit? Děkuji a zdravím.
V. Šmahová

Květinový Ateliér 26

Dobrý večer. Na kurzu vázané kytice se naučíte základní techniky a postupy, vázání do spirály, úvazek, apod. Po natrénovaní a zvládnutí spirály si uvážete kytici podle svých představ, kterou si pak dárkově zabalíte a odnesete domů. Dceru můžete vzít samozřejmě s sebou, program a téma jí vymyslíme podle toho, jak jí vázání půjde. :) Pěkný večer. Lucie

Věrka

Dobrý den, ráda bych se zúčastnila, jen ty časy!
Bylo by možné udělat kurz od 12 nebo 13 hodin?
Pěkný den.

Květinový Ateliér 26

Dobrý den. Napište mi na e-mail kvetinovy@atelier26.cz a pokusíme se nějaký termín vymyslet. Pěkný den. Lucie

Any

Dobry večer, chtěla bych se ptát, ten voucher 2–4osob ve skupine 799kc tzn v tom kazdy nejak 200kc nebo Koupit voucher 2–4osob pro 1 osob 799kc? Dekuji moc

Květinový Ateliér 26

Dobrý večer. 1 voucher = 1 osoba = 799,– Kč. Skupinový kurz = budete zařazeni do skupiny sestávající ze 2–4 osob. Pěkný večer.

Kateřina Ployerová

Dobrý den šel by voucher uplatnit až 7.5 prosím…děkuji

Květinový Ateliér 26

Dobrý den. Ano, jistě. Napište mi na e-mail: kvetinovy@atelier26.cz a vymyslíme pro Vás květnový termín. Pěkný den. Lucie

Katka

Hezké odpoledne, chtěla bych se zeptat, zda je pro „na den floristou“ požadovaná nějaká předchozí floristická průprava? Zároveň by mne zajímalo, zda se účastník dozví, jak funguje květinářství i po provozní stránce a zároveň bude mít šanci si věci vyzkoušet? Alespoň tak jsem to pochopila z popisku, ale ráda bych se ujistila, že jsem porozuměla správně.
S přáním pěkného dne, Katka

Květinový Ateliér 26

Dobrý den. Tento zážitkový kurz je určen pro úplné začátečníky v oboru. Nemusíte mít obavy, žádné zkoušky nebudou. :) Dozvíte se soustu informací nejen o květinách, ale i z celkového provozu této živnosti. Zároveň si vyzkoušíte jednotlivé činnosti a floristické techniky, včetně tvorby a aranžování nejrůznějších květinových dekorací na obchod. Pokud uvažujete o změně profese nebo o soukromém podnikání v oboru, uděláte si obrázek, co Vás čeká… Pěkný den. Lucie

Kateřina Heranová

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, zda účastnice 3h kurzu dostane také certifikát? nebo to platí jen pro 7h kurz.
Děkuji za odpověď :)

Květinový Ateliér 26

Dobrý den. Každý účastník jakéhokoli mého kurzu obdrží Certifikát. :) A navíc fotky z kurzu a přenosný Dárkový poukaz na další Květinový kurz dle vlastního výběru za o 15/26% výhodnější cenu (podle typu kurzu). Více informací najdete na mém webu Atelier26.cz.

Ivana

Dobrý den, musím mít svou vlastní skupinu 2–4 osob nebo se lze k někomu přidat? Popřípadě kde lze najít termíny kurzů? Cena je za osobu nebo za celou skupinu?

Květinový Ateliér 26

Dobrý den. 1 voucher je pro 1 osobu. Aktuální vypsané termíny najdete zde: www.atelier26.cz/kvetinovaskola/ a samozřejmě se můžete přidat k dalším zájemcům – tvořím skupinky po 2–4 osobách. Pěkný den.

LussyNda Rose

Dobrý den,
měla bych dotaz. Chtěla bych kurz pro maminku, která je vyučená zahradnice, ale chtěla by se naučit floristiku, aby měla vzdělání v tomto oboru.

Byl by podle Vás tento kurz pro ní vhodný a pokud byste mi mohli poradit v jakém rozsahu.

Děkuji za odpověď.

 Lucie

Květinový Ateliér 26

Dobrý den. Mé kurzy jsou určené především pro nadšence, začátečníky a mírně pokročilé. Jedná se o relaxačně vzdělávací kurzy. Má-li Vaše maminka zájem o rozšíření kvalifikace v tomto oboru, doporučuji navštívit nějaký akreditovaný rekvalifikační kurz se zkouškou z profesní kvalifikace. Samozřejmě může přijít i na mé kurzy, kde získá povědomí o jednotlivých technikách a postupech a nebo absolvovat zážitkový kurz „1 den floristkou“ a vyzkoušet si toto krásné řemeslo v běžném provozu. Neváhejte se na mně s dalšími dotazy kdykoliv obrátit, nejlépe telefonicky. Pěkný den.

Iva Bořutová

Dobrý den, kdybychom přišli ve třech – vyrobili bychom si tedy tři květiny, které bychom si odnesli? Pochopila jsem správně? :)

Květinový Ateliér 26

Dobrý den. Ano, při zakoupení 3 voucherů můžete kurz absolvovat jako sólo skupinka 3 účastníků, budete-li chtít soukromí. A každá si vyrobíte kytici (nebo aranžmá) a odnesete si je domů. Pěkný den.

Veronika

Dobrý den,mohu se zeptat,zda probíhá kurz i o víkendu?Nemám v týdnu hlídání synka.Děkuji moc za odpověd.Veronika

Květinový Ateliér 26

Dobrý den. Ano, kurzy probíhají i o víkendech. Aktuální vypsané termíny najdete zde: www.atelier26.cz/kvetinovaskola/

Pěkný den, Lucie

L.

Dobrý den,
jak velká je kytice, která se při kurzu vyrobí?
Díky za odpověď.

Květinový Ateliér 26

Dobrý den. Velikost kytice je cca 40cm v půrměru, podle vkusu a zručnosti každého účastníka a samozřejmě podle stylu vazby. Pěkný den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru