
Termín
Platnost do 30. 4. 2018.
V ceně
- Předkrm: 1× nachos zapečené sýrem (pikantní salsa)
- Hlavní chod:
- vepřová žebírka Adam (200 g)
- telecí žebírka Ďábel (200 g)
- hovězí žebra BBQ (200 g)
- křídla Eva (200 g)
- křídla Anděl (200 g)
2× domácí omáčka dle výběru:
- medovo-hořčičná
- chilli s koriandrem
- poctivá česnekovka
- z modrého sýra
- plnotučná nebo kremžská s křenem
- Přílohy:
- 1× coleslaw
- neomezené množství chleba
- hranolky (200 g)
- Dezert: 2× grilovaný annanas s vanilkovou zákyskou
Omezení
- Rezervace: alespoň 12 hodin předem na tel. 735 935 616.
- Jídlo s sebou: nelze, menu je určeno ke konzumaci v restauraci.
Při nevyužití rezervace bez jejího předchozího zrušení voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 30. 4. 2018.
V ceně
- Předkrm: 2x nachos zapečené sýrem (pikantní salsa)
- Hlavní chod:
- vepřová žebírka Adam (280 g)
- telecí žebírka Ďábel (280 g)
- hovězí žebra BBQ (280 g)
- křídla Eva (280 g)
- křídla Anděl (280 g)
- 4× domácí omáčka dle výběru:
- medovo-hořčičná
- chilli s koriandrem
- poctivá česnekovka
- z modrého sýra
- plnotučná nebo kremžská s křenem
- Přílohy:
- 2× coleslaw
- neomezené množství chleba
- hranolky (300 g)
- Dezert: 4× grilovaný annanas s vanilkovou zákyskou
Omezení
- Rezervace: alespoň 12 hodin předem na tel. 735 935 616.
- Jídlo s sebou: nelze, menu je určeno ke konzumaci v restauraci.
Při nevyužití rezervace bez jejího předchozího zrušení voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Legenda vypráví o místě, kde z pečených žeber maso odpadává jen pouhým pohledem a kde se dá na kuřecích křídlech vyletět až do nebe. Jmenuje se prý Žebírkov.
Objevte strašnickou restauraci Žebírkov, kde je láska k voňavému masu, které krásně odpadává od kosti, cítit na každém kroku. Zdejší kuchaři pečlivě vybírají jen to nejkvalitnější: vepřové pochází ze Španělska, hovězí z Francie a telecí z Holandska, všechny ostatní suroviny nakupují od českých farmářů.
Vyhrňte si rukávy a ochutnejte hned několik druhů a úprav žebírek a křídel. Na úvod se ale nalaďte lehkým předkrmem a místo si nechte i na sladkou tečku.
Tasting menu jsou sestavená pro dvě nebo čtyři osoby. Vaší společnosti naservíruje kreativní šéfkuchař Pavel Šupitar své speciální andělské i ďábelské dobroty, ochutnáte mj. „Evina křídla“ s nádechem Orientu či „Adamova žebra“ na černém pivu s cibulovou marmeládou.
Do půllitrů si k tomu nechte natočit Krušovice nebo Heineken, případně domácí limonádu. Míchají tu třeba malinovou nebo limetkovou.