Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pánské nebo dámské balení 3 párů termo ponožek TexBase

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

DOTAZ

Zdravím, chtěl bych koupit jako dárek „3 páry dámských ponožek“, v popisu je „3 páry“, ovšem na fotce jsou „4 páry“ (černé, šedé, fialové, růžové), viz https://www.imgup.cz/image/LvgC Platí fotky nebo popis? Pokud popis, budou 3 barvy z těch 4 vybrané náhodně nebo je mohu určit? Černé nechci.

TexBase s.r.o.

Dobrý den, skutečně se jedná o balení se třemi páry ponožek, ve kterém je náhodný výběr barev. Pokud si nepřejete černou barvu, tak mi, prosím, napište na info@texbase.cz a není problém to zařídit :) Přeji hezký velikonoční den! Linda Zvárová, Texbase, s.r.o.

Musilová

Dobrý den, kdo je, prosím, výrobcem? Děkuji za odpověď.

TexBase s.r.o.

Dobrý den, tyto termoponožky si necháváme vyrobit v Číně. Přeji hezký den! Linda Zvárová, Texbase, s.r.o.

Marian Rohoška st.

Dobrý den, kolik balíčků po 3 párech ponožek můžete max. zaslat na jedno poštovné? Děkuji.

TexBase s.r.o.

Dobrý den, jeden balíček za toto poštovné může mít váhu do 10 kg a jeden 3-pack ponožek váží cca 300 g – 400 g, takže můžeme poslat přibližně třicet 3-packů ponožek. Přeji hezkou neděli! Linda Zvárová, Texbase, s.r.o.

Marian Rohoška st.

Dobrý den, a jak by 3 osoby vytvořili 1 objednávku na Slevomatu? … pochopitelně můj dotaz: Chtěli bychom sloučit 3 objedávky do jedné zásilky … Děkuji za info.

TexBase s.r.o.

Dobrý den, to je spíš dotaz přímo na Slevomat, protože při dokončování objednávky musíte zadat dopravu, která se tedy naúčtuje ke každé objednávce a to Vám může změnit pouze Slevomat. Nebo se můžete všichni tři domluvit a udělat objednávku společně :) Přeji hezký den! Linda Zvárová, Texbase, s.r.o.

Marek Rohoška st.

Když bychom si chtěli objednat 3 osoby tyto ponožky, můžete zaslat na jedno poštovné … děkuji za info

TexBase s.r.o.

Dobrý den, když vytvoříte pouze jednu objednávku, tak samozřejmě není problém zaslat balíček za jedno poštovné :) Přeji hezký večer! Linda Zvárová, Texbase, s.r.o.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru