
Termín
Platnost do 31. 5. 2018.
V ceně
Degustační menu pro 2 osoby
- 2× amouse bouche
- 2× polévka: bouillabaisse s mořským vlkem, slávkami, krevetami, šafránová rouille omáčka, domácí pečivo
- 2× hlavní chod
- rump steak připravovaný metodou sous vide při 58 °C, omáčka z hříbků, pepře a dijonské hořčice
- domácí pont neuf hranolky
- malý salátek
- 2× dezert: čokoládový fondant se zmrzlinou
- 2× petit four (sladkost na závěr)
Omezení
Můžete využít do 31. 5. 2018
Jak uplatnit
Rezervace: svůj stůl si zamluvte min. 24 hodin předem na tel. 723 055 388. Při rezervaci nahlaste kód voucheru.
Příplatky
- Parkování: 20,– hodina
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
Jak funguje převod benefitních bodů?
Chtěli jsme pro vás udělat obsáhlý rozhovor s hosty restaurace Guest, ale na diktafonu máme jen: „Pecka! Mňam! Super!“
Kromě umění múzických a výtvarných existuje ještě umění třetí: kulinářské. A jako všechna umění, i kulinářství má své velmistry. Jedním z nich je šéfkuchař Simon Guest s praxí i z restaurace se 2 michelinskými hvězdami, který vás bude hostit v Guest Restaurant Français.
„Simona a jeho restauraci znám velmi dobře, není zde prostor pro nespokojenost a vše bylo na špičkové úrovni. Děkujeme za skvělý zážitek a budeme se těšit znovu.“ (Michal 11/2017)
Těšte se na vybrané francouzské lahůdky připravené podle tradičních receptur i moderních trendů. Hlavní roli v této hostině má rump steak – pořádný kus masa připravený metodou sous vide. To vše je okořeněno krásným prostředím a příjemnou atmosférou Golf & Ski Resortu Ostravice.