
Termín
Platnost do 31. 5. 2018.
V ceně
Degustační menu pro 2 osoby
- 2× amouse bouche
- 2× polévka: bouillabaisse s mořským vlkem, slávkami, krevetami, šafránová rouille omáčka, domácí pečivo
- 2× hlavní chod
- rump steak připravovaný metodou sous vide při 58 °C, omáčka z hříbků, pepře a dijonské hořčice
- domácí pont neuf hranolky
- malý salátek
- 2× dezert: čokoládový fondant se zmrzlinou
- 2× petit four (sladkost na závěr)
Omezení
Můžete využít do 31. 5. 2018
Rezervace: svůj stůl si zamluvte min. 24 hodin předem na tel. 723 055 388. Při rezervaci nahlaste kód voucheru.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Chtěli jsme pro vás udělat obsáhlý rozhovor s hosty restaurace Guest, ale na diktafonu máme jen: „Pecka! Mňam! Super!“
Kromě umění múzických a výtvarných existuje ještě umění třetí: kulinářské. A jako všechna umění, i kulinářství má své velmistry. Jedním z nich je šéfkuchař Simon Guest s praxí i z restaurace se 2 michelinskými hvězdami, který vás bude hostit v Guest Restaurant Français.
„Simona a jeho restauraci znám velmi dobře, není zde prostor pro nespokojenost a vše bylo na špičkové úrovni. Děkujeme za skvělý zážitek a budeme se těšit znovu.“ (Michal 11/2017)

Těšte se na vybrané francouzské lahůdky připravené podle tradičních receptur i moderních trendů. Hlavní roli v této hostině má rump steak – pořádný kus masa připravený metodou sous vide. To vše je okořeněno krásným prostředím a příjemnou atmosférou Golf & Ski Resortu Ostravice.