Nabídku Degustace vína nebo zážitkový someliérský kurz mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vychutnávejte plnými doušky: degustace vína, párování i zážitkový someliérský kurz

4,5 / 5 Zážitkové someliérské kurzy Brno  (mapa) 20 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Libor A.

Dobrý den,

měl bych pár zvídavých dotazů ke zmíněné akci:
1.) nepochopil jsem co přesně získám navíc (případně jako zmíněný dárek), pokud se zúčastním zážitkové degustace vín případně gurmánské degustace se snoubení vín? Mohu o sobě říci, že degustace vín v Brně již po několik let navštěvuji, ale že by si za ni někdo účtoval 849 Kč resp. 1199 Kč bez slevy jsem zatím ještě neviděl (zejména pokud platí těch 8 vzorků vín a nejedná se třeba o nějaké konkrétní speciální vína – např. vzorky Rieslingů z Moselu či 20 let stará archivní vína, apod.). Běžná cena konkurenčních degustací, které trvají cca. taktéž ty 2 hodiny i s drobným občerstvením a odborným výkladem je okolo 200 Kč a rovněž s možností slevy na nákup vín. Můžete mi tedy prosím vysvětlit co získám oproti konkurenčním akcím navíc za tuto cenu? Poněkud mě ten cenový rozdíl mate…
2.) Uvádíte že zmíněné degustace se konají v Grandhotelu Brno, přitom na uvedených termínech je uvedena ale degustační místnost na Cejlu. Co tedy platí? Nebo je potřeba čekat na akce, které budou vypsané opět v Grandhotelu?

Předem Vám děkuji za odpověď.

Zážitkové someliérské kurzy

Dobrý den Libore,
Začal bych odpovědí na Vaši druhou otázku. Termíny si můžete vybírat jakékoli, které jsou zveřejněné na našich stránkách. V Grandhotelu Brno v březnu ani dubnu bohužel žádné probíhat nebudou, protože jsme nenašli takové, které by vyhovovaly.
Nyní máme vypsány termíny u nás v degustační místnosti laděné v moderním stylu a během cca týdne budeme vypisovat další pořádané v brněnském Royal Ricc hotelu.
Co se týče degustace, tak si dovolím tvrdit, že naše není v žádném případě běžná, ale naopak neobyčejná. :-) Děláme také různé formy degustací v rozdílných cenových rozmezích. Zmíněná degustace je napůl worshopem, kde si na příkladech snoubení každý návštěvník osvojí základy snoubení vína a pokrmů. Degustují se francouzské sýry, foie gras nebo například prémiové čokolády. Krom toho je k dispozici občerstvení ve formě studených mís s uzeninami, sýry, zeleninou a ovocem.
Věřím, že jsem Vám dotazy zodpověděl. Pokud by Vás zajímalo cokoli dalšího, určitě se ozvěte.
Na zdraví Vám připíjí
Jakub, Vínovníci

Kosíková

Kdy budou prosím vypsané další termíny degustace vína ? Děkuji

Zážitkové someliérské kurzy

Dobrý den,

další termíny budeme vypisovat během příštího týdne. Pokud máte nějaký preferovaný, můžete mi napsat na email (jakub@vinovnici.cz) a zkusíme jej zohlednit. :-)

Jakub, Vínovníci

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru