Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Napusťte si vanu – 2 kila soli do koupele z Mrtvého moře či Himálaje

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Iva

Dobrý den, u složení mořské soli do koupele je ve složení napsáno mořská sůl, chlorid sodnl, levandulový olej. NaCl je kuchyňská sůl, tzv. sůl kamenná. Mám tomu rozumět tak, že je tam obsažena i tato sůl. Nebo je vzorec mořské soli také NaCl, ale proč je tam v tom případě napsána zvlášť? Ale nevim. Děkuji za odpověď. Iva

Vivaco

Dobrý den, NCI ve složení koupelové soli je u mořské soli stejné jako u kuchyňské ( i ta může být kamenná nebo mořská) a to Sodium chloride. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat. Přejeme krásný víkend.

Karel Březina

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda v pátek / Velký / 30/3/2018 budete mít prodejnu v Olomouci Denisova 15 otevřenou? Díky za reakci. Jedná se mi o osobní odběr objednaného zboží.

Vivaco

Dobrý den, pane Březina, jedná se o státní svátek a bohužel bude prodejna uzavřena. V případě, že se budete chtít domluvit na prodloužení uložení objednávky, zavolejte na obchod Denisova 15 paní Danzmajerové 739904417.

Děkujeme za dotaz a přejeme příjemný víkend.

Vendula Firýtová

Dobrý den, jaké dávkování se doporučuje na jednu napuštěnou vanu cca 100–150 l.
Děkuji za odpověď.

Vivaco

Dobrý den, paní Firýtová,

na běžnou koupel lze použít jednu až dvě hrsti soli, při lupénce a jiných kožních obtíží použijte 250 g soli na dané množství vody (100–150 l).

Bára Šímová

Dobrý den,
v obchodních podmínkách píšete, že poštovné je nad 1000kč zdarma. Stále se mi však ve výsledné ceně započítává?…
 Díky

Vivaco

Dobrý den, poštovné nad 1000 Kč neplatíte pouze v případě, že objednávku učiníte na našem e-shopu www.vivaco.cz. Tato akce s dopravou zdarma neplatí pro objednávku učiněnou na Slevomatu.

Děkujeme za pochopení.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru